- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
válasz
pipiguru #1428 üzenetére
www.needrom.com/mobile/ascend-mate-4-2-2/
Ezzel még próbálkozzunk meg, az Unicom verziót szedd le, feltétele nem használja a szoftverfrissítő rutint így az át lesz hidalva, a leírás az oldalon, szólj ha le kell fordítani.
Ezt egyszer már eljátszottam, kicsit kínai lesz szó szerint (azzal én sem tudok mit tenni
Mondjuk jobban belegondolva: én feltenném a B221-et vissza és szervíz, a végén még totál meghal...
-
Neonflake
tag
válasz
pipiguru #1421 üzenetére
A képekből lecsekkoltam, hogy a B221-es update fájlt használtad, ahogy kell. Sajnos arra tippelek, hogy meghibásodott a flash és nem tudja beleírni amit kell. Utsó próba szervíz előtt:
huaweidevice.com.my/download.php
Innen szedd le ezt a Free Download Manager segítségével:
HUAWEI-MT1-U06 V100R001C00B904SP02 (android 4.2)(Test Approved Version)
Ennek 300MB-tal redukáltabb a mérete, lehet rá esély, hogy ezt sikeresen beleírja.
-
Neonflake
tag
válasz
pipiguru #1416 üzenetére
A ROM amit leszedsz (tömörítetett .zip vagy .rar ) abba van a DLOAD mappa, benne az update.app fájl. Ezt a mappàt kell a külső sd-re pakolni gyökérkönyvtàrba. A leírtakból úgy làtom, ezt neked nem talàlta a helyén.
Myascendmate.com
Downloads fül
B221 FullEzzel mennie kell.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
pipiguru #1411 üzenetére
Memóriakártyára rámásolod egy dload nevű mappába. Beállítások/telefonról/szoftverfrissítés. Ez nem töröl mindent.
Full wipeos megoldás: Lekapcsolod a telefont. Hangerő le, fel, bekapcsológomb egyszerre megnyom. Kb 10 másodpercig tartod. Elengedés után indul a romfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest