Új hozzászólás Aktív témák
-
maki12
senior tag
Hát még nem találkoztam annyira dúrva esettel hogy tényleg K.O. a cucc,de szerintem nem véletlenül van ezekbe "Túlmelegedés elleni védelem"... Most az Xperia SP fórúmban bűvészkedünk egy saját ROM-on,BRIKLY kolléga munkálya,és ez egy teljesen lepucólt rendszer....Na most azt úgy kell elképzelni,hogy még a Túlmelegedés bigyuszt sem rakta bele,meg én sem raktam a .zip-be,és most nem merem meghalytani!
Szerintem napon egy komoly 3D-s játéktól,nyári kánikulába,szoftveres védelem nélkűl simán szétfő... De gyári rendszerrel lehetetlen! -
maki12
senior tag
A melegedés szimplán azért van,mert minimum 1,5 éves a SoC,40nm nagyon melegszik..
Az RR3nak meg csak a GPUval van baja,az valószínűleg így is marad. Egyébként azért van bőven olyan készülék amelyeken nem akad,androidos mezőnyben is van. Nexus7-emen vígan elfut,pedig az sem egy mai csirke! -
maki12
senior tag
-
maki12
senior tag
Ha EU-n belül rendeled akkor nincs Vám..Ha pedig külföldről,(Pl. hongongból elég sok cucc jön) akkor ha szerencséd van átcsússzan..Ez attól függ hogy hogy küldi,pl nekem egy tok simán átjött a Vámon,egy boritékba küldte a srác. Nem szóltak semmit. De ha telefont rendelsz,szerintem azt kikapják! Egy memória karit is átengednek szerintem,ha okosan adja fel az eladó! Ez igaz hogy Sandisk,de remek árba van és UK-ból jön!Kockázatmentes és olcsó!
-
maki12
senior tag
válasz
Neonflake #171 üzenetére
Na,ebben nagyon egy az izlésünk
Nagyon sok baj van az Amoleddel,de az elején gyönyörű képe van..aztán az idő telésével egyre rosszabb... Lehet majd megbánom hogy nem Ascend-et vettem de az a fórum jó hangulata miatt lehet csak
Mindig jó érzés a fórum születésétől végigkövetni egy fórumot
-
maki12
senior tag
válasz
Neonflake #169 üzenetére
Mint az atom...
Jó mondjuk 40 fok volt a belvárosba, +napon voltam...Akkor frissített mindent amikor kijöttem az árkádból,és YouTubon néztem egy tesztet na meg elötte ismerkedtem a rendszerrel..kb 40 perc alatt olyan meleg lett hogy azt mondta OFF
"Túlmelegedés miatt a készülék leáll."
De max fényerőn a tűző napon simán láttam a képét,ez hatalmas pozitívum,hamár ilyen csúnya színei vannak akkor legalább legyen valami előnye nem igaz?
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Mate drágaaságom túl nagy volt nekem,ezért az SP-t vettem meg...
Tehát nem tudok 100%os fórumtárs lenni,de a toppicotok követem majd
-
maki12
senior tag
válasz
Hajas Mao #143 üzenetére
Ha megveszem,akkor természetesen meg nézem Neked az NFC-t!
Egyébként én is az SP,és az Optimus G-t vettem még számításba. A G kiesett mert Telenornál +30 k lett...SP-t holnap megyek be Pestre megnézni,vagy abban a pillanatban megveszem az SP-t vagy hazafele a a Mate-et -
maki12
senior tag
Nagyon hálás vagyok köszönöm szépen
Az én első számú kiszemeltem az Optimus G volt,de úgy látszik a Telenornál nincs egy se...Várni meg ki tudja meddig kéne,szóval lehetséges hogy csatlakozok a fórumhoz
-
maki12
senior tag
válasz
RetepNyaraB #89 üzenetére
90k kártyásan itthon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest