- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
A fogyasztásra visszatérve: most, két nap után tudok annyit mondani a Gravity Screen - On/Off energiaéhségéről, hogy valóban kér enni rendesen. Ma reggel 8-kor vettem le a töltőről a telcsit és eddig - 20:35-ig - 57%-ra vitte le az aksi szintjét. Ez kb. 15%-kal kissebb érték, mintha Gravity Screen nélkül futna a mobilom. Javára írom, hogy rendesen teszi a dolgát eddig - kisebb fennakadások azért voltak (1-2 alkalommal nem kapcsolta le azonnal a kijelzőt a flip lehajtásánál. De mi tökéletes? Igaz?)
Elégedett vagyok vele.
-
Brockey
csendes tag
Én most próbálom rábeszélni a nejemet is egy Mate-re, pont a kiváló akksi miatt. Nálam is állandóan megy a 3G/wifi, gmail, bluetooth, GPS (endomondóhoz), időkép. Szerintem elég sokat netezek rajta. Szombaton volt a 3. napja, miután megnéztem neten az m1-es kajak-kenu közvetítést (kb. 2 óra), 18:18-ra merült 18%-ra (csütörtök reggeltől). Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest