- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
eladogeppc #1665 üzenetére
Az , hogy Telenoros a készülék maximum a használható sim kártyába szól bele.
A zárt bootloader nem szól bele a rootolásba.Akkor kell nyitott bootloader , ha egyedi kernelt , vagy recovery-t akarsz feltenni a telefonre. Ezekhez viszont nem kell rootolni.
Ami a hangerőt illeti alapvetően nem gáz , de lehetne hangosabb. Samsung fülessel használom , nincs vele bajom.Ami a romot illeti kinek a pap , kinek a papné. Nekem speciel a gyári Huawei launcher nem jön be , jobb szeretem a gyári Google féle androidos kinézetet . Ez lehet , hogy a Nexus miatt van , de nekem az szimpibb.
A CM egy csomó olyan funkciót tartalmaz alapból ami nincs a gyári romban. A navigációs gombokat egy gombnyomás eltüntetni , ilyen esetben a pie-control használható helyette.
A cpu piszkálgatása, az io ütemező beállítása szintén alapfunkció. De ugyanúgy alapfunkció az eq is . A többfelhasználós üzemmód szintén használható cm alatt , de testreszabható az értesítési fény is. -
joestone
addikt
válasz
eladogeppc #1663 üzenetére
-
joestone
addikt
válasz
eladogeppc #1661 üzenetére
-
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1656 üzenetére
Olyan természetellenesen világos lett,és túl élénk.Most nem tudok képet feltölteni,majd lövök párat.
-
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1648 üzenetére
Akkuval nem lesz gond, 4-5 óra kijelzőidő, mobilnet, messenger a háttérben, net+ játék. Van hogy 5 is. B907 csúnya, de cserébe jobb az üzemidő, meg a ram kihasználás.
-
Neonflake
tag
válasz
eladogeppc #1648 üzenetére
Most az van fent, Xposed Frameworkos multiwindow ott jobban működik. Lehetne a ROM fürgébb, de teszi a dolgát.
-
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1645 üzenetére
Remélem nem rohad, szaga még nincs
Alapvetően nem lenne gond a játékokkal (bár pl. Dead trigger 2 kifagy), de gyakran a legegyszerűbbeknél (pl. Arkanoid X, flappy bird) is szaggat, vagy alacsony az fps. Emellett amit próbáltam launchert, mind szaggatott egy idő után, gépelésnél néha nem érzékel (SwiftKey), valamint egy-két másodpercre lefagy. -
prolad
addikt
válasz
eladogeppc #1643 üzenetére
Szuper gép a mate,csak a bele...
Szép volt,jó volt,de kezd bosszantani,csere lesz majd május környékén,csak nincs olyan ami mindent tudna,ami nekem kell.Asus note 6,xperia ZU kiesik a ledhiány miatt,one max a kamera és az ár miatt,note 3 szintén az ár miatt (pedig ez lenne talán a legjobb),alcatel Hero szimpatikus,de az az mtk...
Mediapad x1-gyel szemezek,kérdés az elérhetőség,ár,támogatás,ha nem akkor nem maradt semmi ebben a méretben. G2,vagy G pro vagy a 8 magos alcatel,ezek tetszenek,árral sincsenek elszállva,csak ugye kisebbek... -
DonLaca@
senior tag
válasz
eladogeppc #1640 üzenetére
Ebben fórumban ilyet kérdezni.
Egyértelmű hogy a Mate a nyerő. -
todorriskov
csendes tag
válasz
eladogeppc #1028 üzenetére
Csak az első 3percben tűnik úgy,hogy bazzzeg ez mekkora!!!
Utána,ha kezedbe veszed a régi telefonod,azt fogod gondolni hogy az egy játéktelefon volt.
Nekem legalábbis ilyen érzéseim voltak.
Egy kartondarab nem mond semmit,látni és fogni kell rendesen.Akkor látni fogod milyen jó "kis cucc" ez! -
törölt tag
válasz
eladogeppc #988 üzenetére
Olvasd el a topikot elejétől, nem olyan sok idő - egyelőre. Ráadásul van kereső is.
-
nagymedve970
tag
válasz
eladogeppc #984 üzenetére
Hardveres hiba nálam még nem volt s szerintem másnál sem hiszem, hogy lett volna valami gond.
Hogy a p_csöd méretét mivel kompenzálod az a te dolgod.
A GPS itt is ilyen gyors bár ez navi program függő is, "Igor" szerintem egy kicsit lassabban kapcsol mint a másik három, de nem jelentős a lemaradás, talán csak a bútolás miatt tűnik úgy. A kedvedért most kipróbáltam a lakáson belüli navi használatot. Nagyjából a lakás közepére mentem (10. emeleti 3 szobás nagy lakás, tehát elég messze vannak az ablakok) és ott kapcsoltam be a GPS antennát és a navi programokat, de semmi változás. Minden ugyan úgy gyorsan és tökéletesen működik, akár az utcán lennék.
A 3D gyorsító nekem hibátlanul működik, de ez a realracing 3 amit említettél ez mindenhol vacakol. Én is kipróbáltam anno, de szerintem a játék készítői nagyon túl lőttek vele a célon. Bár nem vagyok ebben szakember, de vagy hibásan csinálták meg vagy amire inkább gondolok, hogy túl nagy hárdver igény van hozzá állítva, arról nem is beszélve, hogy az akkut is nagyon zabálja. Ahogy nézegettem sok teszter (bár inkább fika gyárosnak nevezném ezeket) előszeretettel használja bemutató videókon, utána meg fikázza a kütyüket. Nem csak ez a realracing 3 létezik. Gondolom vannak még talán ennél színvonalasabb game-ek is amik szépen futnak, bár nálam nem a játék az első.
A felülettel sincs semmi gond, ha ilyen hardverrel akadna az elég szégyen lenne. Minden sima gördülékeny.
Idézlek:"Video Yes, 1080p@30fps, check quality"-ez azt jelenti, hogy letudja játszani a Full HD-t, de a kamera csak HD-ben (1280*720) tud rögzíteni.
Most viszont én is megkérdezném tőled, hogy a mióta használod a "G"-t és volt vele valami gondod, akár hárdveresen vagy szoftveresen, vagy csak az akku kevés?
Ja a Mate akkujáról még egy mondat:Ha nem nyüstölöm annyit, (ami elég ritka) akkor három napig is bírja az akku. Ilyenkór napi 1.5-2 óra telefon beszélgetés, folyamatos Wifi kapcsolat, némi email és némi "bügyürgetés" van benne.
-
derrik
őstag
válasz
eladogeppc #984 üzenetére
Adatik tudtára mindenkinek......ez a un. telefon azt tudja ami specifikációban le van róla írva, és a hardvertől elvárható! ...sem többet /de! Nagyon szeretni való/ sem kevesebbet.
S ha már kicsit langyos a fórum, mert mindenki elégedett a cuccal. Akkor inkább várjuk a hivatalos 4.2-t, mint hitetlenkedőket győződjünk itt sorában. Ha valakinek márka név kell tartsa meg a valóban jó telefonját, és nem fog leégni a cégnél a többiek előtt!
Én már mint írtam Note 2 adtam el, és vettem az árából egy Mate, és egy y300 telefont. Volt még előtte egy g300-am is. Engem már akkor meggyőztek :-) A tabom egy Pipo M6, és rendeltem egy Miracast donglet is. Így jól elvagyok a világgal.
Ui: képeket szépet készít /van tőle jobb/ videót viszont full HD és folyamatos autofókusz....De olyat hogy full hd tv-n visszanézve leesett az állam. Néztem én már be más sufni tuningos pin-pong telefon fórumába 3mp minőség 13mp felirat :-) Rendelte mindenki mint a cukrot "majd jó lesz a frissítés után" .....Hát nem lett :-)
Kímélés ként javasolnám az 1.hsz-ben, egy gsm arena linket. "Ezt Tudja" címen.
....nagyon elfogult voltam? :-) -
nagymedve970
tag
válasz
eladogeppc #980 üzenetére
Most néztem egy kicsit utána az Optimus G-nek és azt hiszem kicsit nehéz válaszolni, mert elég jónak tűnik és a kapott infók alapján adódik egy pár Pro és Kontra, de ezeket neked kellene mérlegelni, hogy tudod e vállalni. Ajánlom inkább, hogy olvasd végig a topikot és szerintem sok mindenre választ kapsz és, ha módod van, akkor hozz össze egy személyes találkozót is a Mate-el és ismerkedj vele.
Azért, hogy adjak némi választ a hirtelen feltett pár kérdésedre; a mérete lényegesen nagyobb mint a "G"-nek (többek közt ezért is fontos a személyes találka).
A kamera itt csak 8 MP (de az valós), videót is csak HD-t tud mig a "G" ha jól láttam Full HD-s viszont mindettől független nagyon szépen dolgozik a kamera szép képeket csinál és élvezhető minőségű videókat. Éppen tegnap használtam is videóra a hegyi túrázásnál és nagyon jó lett.
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak telefonok extra funkciókkal! Nem szabad elvárni hogy olyan szintű filmezést tudjon, mint egy profi kamera vagy olyan fotókat készítsen mint egy full frame-es fényképező gép.
Az én magán véleményem az, (bár most ezzel a Mate ellen fogok egy kicsit szólni) hogy ha a "G"-nek az akkuja normálisan kibírja az egy napot rendes nyüstölés mellett, hardveresen, szoftveresen rendesen működik, nem kell folyamatosan szervízbe hordani, mókolgatni, akkor én bizony megtartanám, mert elég korrekt és szép megjelenésű ketyerének tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest