- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lambach
tag
-
Lambach
tag
Hát nem tudom, személy szerint ezek az autóversenyzős játékok hidegen hagynak. Csak Play Áruházban olvastam a véleményeket. Elkeserítő volt.
Szerinted elfőhet egy mobiltelefon proci?
Ja a Nexus 7 az nagyon jó, szerintem egyáltalán nem öreg. Nekem az Asus Transformerem, na az öreg TF-101 -
dauphin
aktív tag
Én is nézegettem már a SanDisk-et, pro: tetszik a piros-szürke színösszeállítás - a tarka bejövős nekem (kontra: merész, és egyben gyerekjáték küllemet ad neki), de semmit nem tudok róla. Jó márkának számít, megbízható működés jellemzi, vannak róla tapasztalatok? Szeretnék úgy vásárolni, hogy ha lehet azért ne zsákbamacskára tegyek, amikor 1-2k különbséggel Samsungot is kaphatok már (ugye ami azért név az elektronikában és a telekommunikációban, plusz miegymásban
).
-
Neonflake
tag
Örülök, hogy jól érzed magad itten
A telód meg bármikor eladhatod ha megunod
Ezt csak idővel lehet megmondani melyik a jobb, nekem csak egyre kellemesebbek a tapasztalatok. Jah és miutàn frissült az Mx Player a napokban a telóm procija már elég a 10 bites videók szoftveres dekódolásához. Miket nem él meg az ember
Lassan de biztosan Netbook teljesítményünk lesz
Nekem ez az első fòrum ahol aktív vagyok és látom az elejétől, legalábbis mobil berkekben.
-
Neonflake
tag
Na az a lényeg, hogy megfeleljen neked
Olvastam a tesztet az egy jó ketyere a kijelző meg szerintem nem gàz ha TFT. Amoledet mégegyszer soha: egy év alatt csökkent a fényerő, értesítési sàv, Youtube logo beégett, jah és: felàll a hàtamon a szőr a pentile màtrixtól
Szerencsére nekem ez nem forrósodik, de miutàn jàtszàs utàn teljesítményen hattam a profilt a tűző napon én is éreztem, hogy dolgozik (meg dolgoztattam is). Az újabb procik màr termelnek és nem csak mi vàgyunk szobahőmérsékletre
-
Neonflake
tag
Oké megbeszéltük. Csinàltam telefonàlós képet is de kis gondom akadt a feltöltésnél és màr elfogyott a türelmem
No remélem összejön a vàsàrlás, màr szeretnék màsoktól hallani valamit én is
Amúgy külföldön sokan veszik, Xda-n és AndroidHilfe-n màr sokat lehet megtudni. Pontszàm ügyileg nincs gond, úgy néz ki a sémàk a procit is befolyàsoljàk, de nekem a mindennapi gyors reakcióidő az ami szàmít és ez tényleg gyors. Jah és még reggel óta megint nem voltam töltőn
Ez nekem tényleg fura eddig együtt éltem az USB kàbellel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Óra topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Jövedelem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest