- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
-
Mindy-Lee
tag
válasz
Demonlaci2 #4450 üzenetére
Köszönöm.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
Neohero #4447 üzenetére
Hello!
Ezt sajnos nem tudom, mert 5.1.1-ről frissítettem, de ha véletlenül kellene, a hivatkozáson keresztül azt is le tudod szedni.
A funkciókat igazából most kezdtem el nézegetni. Alapból bedobja a lépésszémlálót, bár ki lehet kapcsolni. Engem igazából az akksi merülése érdekel.
-
Mindy-Lee
tag
Ha valakinek Update-tel nem találná meg, innen leszedhető a hivatalos, és akkor a telefonról helyi frissítéssel csinálhatja. Az UPDATE.APP-ot a dload mappában tegye át a telefon belső tárhelyére vagy SD-kártyára és látni fogja a készülék. Nekem most lett kész.
http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/ascend-mate7-hu.htm
-
Mindy-Lee
tag
Annak, aki bétatesztre vár: én azt olvastam, hogy ez annak szól, aki január 22. előtt jelzi az adott e-mail címre, hogy ő is részt venne, de hozzátették, hogy ott korlátozott létszámban van erre lehetőség. Nem lehetséges, hogy emiatt nem kaptok esetleg semmilyen visszajelzést? Csak most felmerült bennem.
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Előttem szólóhoz csatlakoznék, az utóbbi pár hétben többször magától újraindult, 2 nappal ezelőtt 2x egymás után rögtön, illetve ma reggel lefagyott, nem reagált semmire, ez is 2x egymás után. Ez újraindítás után végül megszűnt. Valaki hasonlót még tapasztalt?
Úgy rémlik, Lollipop előtt ilyen nem fordult elő.
Köszi.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
csalafinta65 #3408 üzenetére
Én a Huawei "nyilatkozatát" úgy értelmeztem, hogy még egyáltalán nem érhető el a frissítés, pontosabban, aki írta tőlük, az nem volt ebben naprakész, viszont ha jól láttam, számodra is lesz megoldás.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
Barcsik #3406 üzenetére
Hello!
Akkor az október 1. óta elérhető frissítést csak álmodtuk?
Tényleg nem kötözködni szeretnék, itt már egy jópáran frissítettünk rá, és a hivatalos oldalról lehetett letölteni az új verziót.
Sőt, a mobilarénán is külön cikk van róla.
A P7, P8, P8 Lite-ról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Assetto Corsa Competizione
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest