- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
válasz
gmatyi88 #4732 üzenetére
Nekem is volt mindkettő (a P20 még mindig megvan mert céges), és annyit tudok mondani hogy mindkettővel nagyon jól jársz, de én az U11-et jobban szerettem. Ami az U11 mellett szól az a telefon egyedisége, a kezelőfelület és a 16:9 képarány (ez szubjektív). A P20 mellett valóban a frissítések és az esti fotózási képesség szól.
-
Aryon87
félisten
válasz
gmatyi88 #4730 üzenetére
Attól függ mi a fontosabb, mire használnád leginkább (telefonáláson kívül
)
U11 vacak frissítés terén (kéne kapja a pitét, de még távlatba sincs, nemhogy bármi infó..), és ennek is 2.5D kerekített kijelzője van, szal fólia ide vagy oda, nem fog teljesen védeni.
P20-at javaslom neked.
U11 stock droid rendszerrel van, nem túl jó üzemidővel, cserébe a rendszer stabil, videóban és fotóban jó, de fapados szoftverrel, valamint kiemelkedő hangzási képességgel és ha el akarod majd adni, azzal is számolj, hogy szinte lehetetlen..
A P20 az akkuban ezt megeszi, kamerában 3x annyira sokszínűbb (főleg éjjel) és frissítéseket is kap (elvileg most kapta meg a Pitét, vagy mostanság fogja megkapni), pláne hogy idei évjárat.
Írom mindezt úgy, hogy tavaly volt U11-em 5 hónapig, amit a Note8 követett 2 hónapig, idén volt Mate10Pro-m 8 hónapig, majd egy kis ideig megint U11 (úgy 1 hónapig ami még júniusi!!! szinten volt, hamer el is adtam), és jelenleg a Xiaominál vagyok (Pocophone F1)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest