- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
volandy #3385 üzenetére
+1 az U11-re.
Van egy tekintelyes merete, de legalabb erzed hogy telefon , valamint nekem stabil volt a fogasa is, pedig nincs lapat kezem.
Nem fogod megbanni. A rendszer megbizhato, laggmentes, akkuja nalam egesz jol szerepelt, 24/24 mobilnettel is kepes volt menni 15-18 orakat 6 oras SoT-al. Gyorstoltoje fel ora alatt 60%-ot is belepumpalt.
Kameraja a piac legjobbja a Pixel csalad utan (tudtommal a Pixel kamerajat kapta meg, erre mar nem emlekszem pontosan)
Hangzasa szinten remek, a Note8 pl gyenge hozza kepest, ahogy a mikrofonja is.
Minap a P9-en ment valami hang/zene, azt felvettem, hogy tovabbitsam masik ismerosomnek, hat eleg fosul adta vissza, mig az U11 ugyanezt a jelenseget korabban uvoltve jatszotta vissza.
Jo indok nekem ez, hogy visszavaltsakbaz U11-re, igaz en mar a Plusra palyazom(nagyobb meret, ujjlenyomatolvaso hatul van)
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
volandy #3382 üzenetére
Az U11 most használtan (pár hónaposan) olyan 120-140 körül megy, újkent a HTC Club regisztráción keresztül érdemes közvetlenül a HTC-tol.
A Plus 2017 késő oszen jött ki, az most HTC Club-on keresztül nekem 225 körül jött ki PayPal-al.
Akármi is jön ki idén az meg drágább lesz valószínűleg.
(Én nem várnek rá, és csupán személyes tapasztalat, de ár értékben a fentiek alapján az U11 talán jobb vétel. A tobbletarat nem adja a Plus) -
Badboys
őstag
válasz
volandy #3380 üzenetére
A 2 év bizony sajnos igaz addig van szoftveres támogatás,utána még biztonsági frissítések sem jönnek. Viszont ez más gyártókra is igaz. Az almát nem tudom mert csak a páromnak volt 3 hónapig tovább ö sem bírta. Szerintem a fényképező része nagyon jó. Szerintem a leg stabilabb készülék a piacon. Nem kell buherálni nem omlik össze a rendszer. Amennyiben e mellett döntesz nem fogod meg bánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest