-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
Több ram: U12-n nem érzem a különbséget, én sem játszom
Az U12+ jobban szól sokkal fülessel és füles nélkül is, mint az U11 - ez meglepett, valszeg az U11+ is hasonló lehet.
Nagyobb akku: sajnos az SLCD eszi a kijelzőidőt, elég szomjas. Nagyobb kijelző miatt elveszi azt az akkuméret különbséget.Most hogy használom az U12-t, sztem most 140k-ért az U11+ jó vétel, sztem jobb mint az U12+. Talán. Bár az idő múlásával egyre inkább megszeretem
de eleinte nagyon sajnáltam az U11-et, nekem az eléggé álom telefon volt. Gondolom a fórumtárs is hasonlóan vélekedett róla, ezért tért vissza, de a szerelem már nem olyan felmelegítve, főleg egy cserélgetős típusú embernek
-
kano
nagyúr
- Kijelző -> A hasznosítható terület semmivel sem több, mert szoftveres navi gombok elvesznek a képernyőből.
- Több ram -> Ez igaz, de ennek gyakorlati előnyét nem látom (főleg úgy, hogy nem is játszom).
- Dupla tárhely -> Ez OK. #1
- Akku - Ha olvasod az U11+ topicot, akkor tudod, hogy kb ugyan annyit bír, mint a sima U11. Hiába az elvileg nagyobb akku, csalódás az üzemidő mondjuk egy Mate 10Prohoz képest.
- Hangosabb hangszórók -> ez lehet, de ezzel most sincs gond.
- Kamera: Ugyan az a kamera van benne, mint a simában. Nézve összehasonlításokat, teszteket, semmivel nem jobb.Ellenben hártány számomra az ujjlenyomat olvasó.
Így a nagyobb tárhelyért fizetnék rá kb. 50k-t és kb minden ugyan az maradna. Ezt nem nevezném jó cserének.
Tény, hogy sokkal szebb az U11+, nekem is jobban tetszik. -
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Na persze! Ha jövőre is hibátlan, akkor fizetsz, mint a katona tiszt! Csak azért mert hülyeségeket írkálsz, nulla tudással!
Már az M8-am is gyorstöltős, 4 éves készülék és csak az utóbbi időben érzem gyengébbnek az akksit.
Ez a tény, nem a kamu, lejárató cikk, amit bedobtál ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest