-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
Kobun1980 #3379 üzenetére
Szuper!
Nem akarok kiszállni, őrülni fogok ha már egyet veszek és megszokom! A mai napig egy 2008ban vásárolt Nokia 5500 slide-t használok amit közel 200e-t vettem akkor!
De még meg van a Motorola táska telefonom is amit még a 90-s évek elején a Westel rádiótelefon Kft 450-s rendszerével használtunk.Akkor egy vagyonba kerűlt az a telefon! És sorba szinte az összes amiket vettem. Tehát a cél az hogy megmaradjon és jó legyen! -
volandy
senior tag
Meglepődve olvasom a hozzászólásokat! Csak azért mert a HTC nekem is kiesett teljesen! Telefon vásárlás előtt állok! Még nyomógombos teló elég volt! Idáig én is csak a Samsung S8, iPhone 7-8 telefonokat néztem. Egy másik fórumban javasolták a HTC U11-t. Ez ennyire jó telefon?
Mert én jó telefont szeretnék!
Hosszútávra" már amennyire lehet ilyet, hogy hosszútávra, mert mindenki két évről beszél, hogy addig támogatja a gyártó. Ezért volt főleg képbe az iPhone. Csak a zárt rendszere miatt nem vettem még.
Elsődleges szempont számomra, hogy ne legyen nagy. Internet használat jó legyen.
Nem játszom, kevés zene, kevés fotó, de ha már kéznél van természetesen azzal fotózik az ember!
És ami még fontos: Kezelhetőség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest