- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trias861
csendes tag
Sziasztok. Anomália lepett fel a fél éves telefonomon még pedig nem érzékeli a fullhalgatot. Csatlakozot at fujta sűrített levegovel gondolvan hát ha piszok ment bele de semmi. Töltést ugyan ugy veszi igaz az más lábakon megy mint a hang tudtommal. Akkor mi lehet a gond? Valakinek ötlet?
-
Trias861
csendes tag
Hali. Tudom a topikban sokszor volt ilyenrol szó. Nem lustaság miatt inkább véleményetek és tapasztalatokra lennék kíváncsi hogy egy íves uvegfoliahoz gondolom nem mindegy milyen tok megy rá,mit ajánlatok. Gondolván arra hogy ha már rajta a fólia akkor pl a gyári tok már a keret vastagsága miatt nem passzolna.koszi
-
Trias861
csendes tag
Elo jött az első probléma. Frissítés óta nem akár rezegni a telefon. Másnak is volt ilyen vagy egyedi eset és vihetem vissza cserébe
-
Trias861
csendes tag
Sziasztok
Beszereztem én is egy ilyen csodás készüléket. Egy hülye kérdés Ehez Dot view tokot vagy Ice view tokot honnan lehet beszerezni, mert nem találok rá ( lehet én vagyok a béna). válaszotokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest