- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
Balazs_ #18795 üzenetére
Itt van pár biztató dolog:
http://www.htc.com/www/help/android41faq/
What devices will not get Android 4.1?
We work hard to ensure each of our products has the optimal user experience and therefore some products will remain at their current version of Android. In general, devices with 512MB RAM or less will not be upgraded to Android 4.1. At present, these devices include the HTC One V and the HTC Desire C. As we identify other devices that will not be upgraded, we'll provide updated information.It should be noted that upgrades are not the same thing as ongoing support. Devices not being upgraded to Android 4.1 will still get software improvements, security fixes, and technical support.
Én reménykedem.
-
bylow
senior tag
válasz
Balazs_ #18761 üzenetére
Köszönöm a segítségeiteket !!!
Kicsit tisztábban látom már a dolgokat
Most meg próbálgatom kideríteni hogy mely levelező funkciót használjam, ill. hogy is lehet 1iket másikat kikapcsolni...Lehet , hogy a G-mail fog nyerni, mert egyébként is azon intézem a leveles ügyeimet...
Még1xer
mindenkinek... majd jövök még a nyűgeimmel !!!
Ja, az új HTC-ről valakinek van már tapasztalata? asszem "HTC one S " talán a tipusa amire gondolok
-
Sasal1ty
tag
válasz
Balazs_ #18337 üzenetére
Teljesen egyet értek veled! Nem mellesleg S3-as One s lényegében ugyan az mint a Sensation... nem sok mindent kéne átportolni JB-re...ha nem lesz frissítés én már csak Nexust veszek
Najó előtte még egy HOX+-ot de egy év mulva már ugyis ujabbak jönnek ki ...lehet meg se marad a Htc....
Egyébként a Project Butter miatt érdekel a JB én azzal megelégednék több frissítést nem is kívánnék.
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
válasz
Balazs_ #18337 üzenetére
Mert szerinted itt arról van szó hogy nem tudjnák megcsinálni a HTC-nél a JB-t Sensationre?
Szerinted ki venné az új telókat ha a Sensation is megkapná az új software-t?
Tutibiztos hogy nemlesz semmilyen frissítés... vagyis én semmi ilyet nem láttam.
Ha kell JB vagy Sense 4.1 akkor ott az XDA.... vagy vehetsz One szériát. -
Tejberizs76
tag
válasz
Balazs_ #18002 üzenetére
Amúgy temproot volt legelőször, lefutott 2 restart, majd ua, mint Neked csak a felső állapotsor indult el. Kijelzőn csak a háttérkép volt, semmi más. Ok, megyek akkor tovább, bear cucc futtat, majd amikor írja adrótos manővert tovább megy és el kezd 45-ig számolni. Aztán újra és errorcode... DOHH...
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Balazs_ #17938 üzenetére
Eléggé összevissza tájékoztattak.
Ha már s-off, akkor nem kell kinyitni a bootloadert.
Ha kinyitod a bootloadert (ami jelen állás szerint teljesen felesleges), akkor, ha gariztatás előtt visszarakod gyári állapotra, egy szép "relocked" felirat fogja jelezni ország világnak, hogy itt bizony turpiságról van szó.
-
Injun
senior tag
válasz
Balazs_ #16010 üzenetére
Felmerül a kérdés, hogy hány javítást kell a fogyasztónak eltűrni? Erre vonatkozóan a jogszabály nem intézkedik, ezért a következőt szoktuk javasolni a hozzánk forduló panaszosoknak: Ha a forgalmazó felajánlja a termék javítását, azt az első meghibásodás alkalmával el kell fogadni, mert ennél több nem kényszeríthető ki. A második meghibásodás után célszerű elfogadni a javítást, hiszen előfordulhat, hogy bár első alkalommal nem volt sikeres a javítás, másodszor sikerülhet. A harmadik meghibásodást követően azonban további javítást már nem kell elfogadni, mert valószínűtlen, hogy kétszeri sikertelen javítás után a harmadik sikeres legyen. Ilyenkor a termék cseréjét javasolt kezdeményezni.
-
-
f27
senior tag
válasz
Balazs_ #15262 üzenetére
Tudom mire gondolsz a HTC DESIRE S dobozán rajta van több ország ahogy gondolod.
A sensation -on fekete cimke van és ott ahol a másikon országok vannak sorolva ezen anyi van írva: complies with ida standards (megfelel az IDA szabványoknak)Ha esetleg arra a kis cimkére gondolsz amivel levan zárva és feltépésével tudod kinyitni a dobozt akkor ezen nincs már rajt mert beletették a garlevelet és látni hogy lekapták rola.
-
kaciokos
őstag
válasz
Balazs_ #14979 üzenetére
Én is nézegettem a Skype fórumokat, fura, hogy több gyártó több eszközénél is előfordult a múltban, ráadásul több időpontban, szóval nekem az jött le, hogy a Skype a ludas, kétlem, hogy ugyanaz a bug lenne mondjuk a Sensation gyári ICS ROM-ban, mint egy ASUS vagy Samsung GB ROM-jában.
-
randras
veterán
válasz
Balazs_ #12717 üzenetére
A tied is? Ejj.. Én nem is emlékszem mennyi volt, meg meg sem tudom nézni, csak azt látom, hogy megvásárolva.
Szerintem jóval több, mint pár EQ, király a rendszerezés, letölt album borítókat, és hát igen, nem mellesleg nagyságrendekkel jobban szól, mint a gyári.
Megérte, akár mennyi volt!
-
Something_
őstag
válasz
Balazs_ #12419 üzenetére
Hogy ismerte fel a gép? Rádugom usb-re, nézem az eszközkezelőbe és össze vissza próbálom bekapcsolni, de semmi jelet nem ad, hogy élne. A tied világított ha rádugtad gépre/töltőre? (jobb felül a narancs led)
Amúgy sztem nem aksi gáz lesz.. de reménykedem benne.
Na monstre úgy látom kiesett, randras, te bevállalod az aksicserét vagy te sem mersz kockáztatni?Melak03: nem csinál semmit. meg se röffen...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Balazs_ #12182 üzenetére
Miután az alaplap főalkatrész, az arra vonatkozó garancia újraindul.
Ha a hölgy akadékoskodik, akkor mondani kell neki, hogy nézze át újra a vonatkozó magyar jogszabályokat.
Telenornál volt egy fél éve lejárt garis desire, ami be se kapcsolt, amit bevittem nekik és 10hónapja volt alaplapcseréje.
Faszi mondja, hogy ennek lejárt a garanciája, nem tudja megcsináltatni.
Mondom a jogszabály szerint a garancia újraindult az alaplapra, és ez nyilvánvalóan alaplap hiba.
Igen, de a gyártó másképp értelmezi ezt.
Mit, a magyar jogszabályok?
Elkussolt, és meg lett javítva gariba a telefon.Max, ha nagyon erősködnek, kérsz egy jegyzőkönyvet erről az egészről, és elküldöd a fogyasztóvédelemnek.
nimfas: 1g-s ipod touchnál volt az, hogy ha vmi meghibásodott, és nem teljes csere volt, akkor új házat kapott minden egyes beavatkozáskor.
-
randras
veterán
válasz
Balazs_ #12182 üzenetére
Első: Nem.
Harmadik: Azonos alkatrész 3x-i cserélése után.nimfas: Ezeket a telefonokat nem ilyen szempontok alapján tervezik meg... arra adnak, hogyha van egyszeri 150000 forintod egy telefonra, akkor fél-egy év múlva lesz pénzed újabbra, annyi idő alatt meg nem szarik be.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Balazs_ #7383 üzenetére
Itt láttam, de mondjuk ez egy júniusi cikk, szóval gondolom akkor régebbi széria lehet.
Remélem minden rendben leszKérdés: Ti milyen headset-et használtok hozzá? Öcsémnek van HTC-je, és hát ez a gyári szörnyűség nem valami jó
-
Nakivagyok
tag
-
mizu
aktív tag
válasz
Balazs_ #5549 üzenetére
Szerintem felesleges minden egyes problémával a fórumba irkálni. Érdemes újraindítani a telefont, legvégső esetben pedig elvégezni egy factory resetet - akármilyen szoftveres hiba esetén! Ha pedig úgy sem megy, akkor írni, de mi sem vagyunk géniuszok. Legvégső esetben ugye szerviz - amin már meg sem lepődök. A lényeg, hogy "Jól megy a HTC szekere"
-
Xaels
félisten
válasz
Balazs_ #4575 üzenetére
Az SE nem ígért be semmit. Az csak pletyka volt, de hivatalosan cáfolta az SE, hogy ők ilyet mondtak. Amúgy az OHA tagok 1,5éves frissítési irányelvet fogadtak el a tavasszal. Amiben benne vannak elég sokan, köztük az SE és a HTC is. Nagy valószínűséggel jönni fog Sensation-re is a 4.0(ICS).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest