- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
Sasal1ty #24595 üzenetére
A jack dolognak teljesen más a baja, rosszul földeli a hátlap a csatlakoztatott fülhallgatót, linkeltem régebben a fusi megoldását.
Talán újra kellene konfigurálni a digitizert, nekem akkor voltak ilyen gondjaim (fantomérintések, és beragadt pár helyen is néha, mintha ott tartanám az ujjam), amikor új plexit raktam bele, és nem egyezett a régivel, talán ez megoldja.
+1 tipp: hátlap nélkül is csinálja?
-
randras_83
addikt
válasz
Sasal1ty #22061 üzenetére
Nekem pénteken jött vissza a telefonom a szervizből, és nekem is volt HTCDev-es nyitás.
Fogtam és újraflasheltem a HBOOT-ot ami után ott virított a LOCKED felirat, majd feltoltam rá a gyári RUU-t és kész is volt. Teljesen gyáriként ment a szervizbe, szóval van élet a dev-es nyitás után is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Sasal1ty #22059 üzenetére
Azért próbáld meg, ha a panelt nézik, akkor talán nem fog feltűnni. De ha az alaplapra rálesnek, az már vészesebb.
Nagy franc amúgy a HTC. Vettem egy kanadai függő HTC One X-et, ami függetlenítve lett. BL zárt, S-ON. Megkérdeztem itthon van-e rá garancia, illetve mennyi, ha van. Erre visszaírják, hogy a készülékkel itthon nem lehet telefonálni, hacsak nem függetlenítve van, ez esetben akkor nincs garancia. Visszaírtam neki, hogy mondom és ha csak tabletnek hozattam be, és nincs függetlenítve (blöff). Erre nem tudtak mit visszaírni...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Sasal1ty #22055 üzenetére
Hmm.. ez így gáz.. XDA-n sincs akkor semmi megoldás a zárásra? Bár én nem hirdettem volna úgy, hogy garanciával, ha már nyitva volt... Akkor előbb visszazárni, gyári ROM, és úgy hirdetem garanciásként (enyémmel is így tettem, de sikerült is zárni, gyári ROM-ot felvarázsolni)
Eladót megkeresheted azért, és megköszönheted neki
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Sasal1ty #22046 üzenetére
A legutóbbit szedtem le. Igaz ez RUU-s telepítő, de a tudástár alapján kiszedtem a ROM.zip-et belőle, és a HBOOT-al telepítettem.
-
zooltan567
csendes tag
-
swapout
tag
válasz
Sasal1ty #20296 üzenetére
Hali!
Ma reggel fél 8-kor vettem le töltőről és most 66%-on van az akksi! És ebben volt 32 perc képernyő, 15 perc beszélgetés, Wifi 8 óra, IGO 15 perc!
Szerintem nem olyan vészes ez!Nem lehet hogy a tied azért merül nagyon mert nem az alap 1512 Mhz órajelen hagytad a procit? A ROM telepítés elején?
-
Balazs_
senior tag
válasz
Sasal1ty #18346 üzenetére
Csak a drótolós mókolás miatt vagyok még mindig Stockon, nincs kedvem mókolni dróttal.
Teljesen off, de a Sensation hardvere el tudna vinni egy Windows Phone 7-et vagy 8-at, nem? Tudom zárt a forrás, szóval nem lesz mókolás a telóra, csak megakadt a szemem azon, hogy a Trophy7ben Adreno 200 van ami DirectX kompatibilis, szal a 220 is az akkor.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Sasal1ty #18326 üzenetére
Én erre csak annyit mondok: illene kihozni a telefonra a 4.1-et. Ez volt az első kétmagos zászlóshajójuk, nemhiszem, hogy annyira nagy megterhelés lenne nekik megírni, vagy netalántán csak átírni az OneS-féle szoftvert... Érdekes módon XDA-n már vannak működő romok, pedig ott nem egy seregnyi ember dolgozik a programozáson... A másik halálom az optimalizáltság (annak is a hiánya)... Szerintem lassul a telefon Stock SW-vel. De lehet csak én vagyok ezzel megverve. Persze promócióban jobb ha csak az One széria kap 4.1-et, de na. Nemár HTC!
-
szegto
senior tag
válasz
Sasal1ty #17672 üzenetére
S-OFF aztán XDA..... nehogy már emiatt válts....
"Android S-OFF nélkül mint májkrém kenyér nélkül"XDA-n van fent vagy 3-4 JB rom is ha annyira szükséges.
enginev3.0: Szerintem amint lesz RUU gőzerővel fognak rajta dolgozni hogy minden menjen. Elvégre nincs túl sok újdonság benne, engem csak az akadásmentesség miatt érdekelne... bár ami most van az is elég jó.
-
xors
senior tag
válasz
Sasal1ty #16006 üzenetére
Egyáltalán nem!
én még remélem sokáig fogom használni. és nem értem, hogy miért kéne lecserélni egy 4magos szörnyre, mennyivel lenne az jobb. nekem ez tökéletesen megfelel, ha vennék egy olyat, azzal sem tudnék többet csinálni. ha lecserélem akk max iphone -ra, a dizájn meg a használhatóság miatt, de ez nem áll fenn egyenlőre!
-
Balazs_
senior tag
válasz
Sasal1ty #16006 üzenetére
Nekem még megfelel a Sensation. Kár, hogy elromlott... Megint. Komolyan, szerintem én vagyok az egyetlen akinek ilyen baja van. Most újraindul, általában ha bekapcsolom a netet, de Cut the Rope közben is újraindult már. Ilyenkor az aksi státusz is megőrül. Nincs valami ilyen szabály, hogy ha harmadjára hibás, akkor cserélik / levásárolhatom az árát? (Úgyis csak Sensation kellene, de vadi új darab.)
Más(abb):A HTC One X iszonyatosan túl van árazva, szerintem nagyon fölé lőttek az árnak. Bár még így is a Galaxy III szint alatt lesznek, árban. One S meg nem fog még eljutni ide, gondolom a Snapdragon S4-es chipek hiánya miatt. Pedig azt, talán be tudnák árazni HTC Sensastion szintre. Ami jó is lenne.
blt.62: Ilyen árban? Szerintem nincs jó konkurencia. Esetleg a Motorola Atrix. De azon nincs Sense.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Sasal1ty #12531 üzenetére
Tegnap olvastam egy külföldi fórumon, hogy igen.
Érthető az ok, miszerint majd az új One széria bevezetése után pár hónappal jöhet nekünk is a 4.0 Sense.
Gondoljunk csak bele, hogy ez érthető, hiszen a One S eladásai így nem lennének túl jók, hiszen az a mi Sensationunkkel majdnem megegyező modell. -
dropopi
aktív tag
válasz
Sasal1ty #11505 üzenetére
Én sem tonnaszám viszem, csak tavaly vettem egy alkatrészautót az autómhoz, és abból volt vas, ami nem kellett, akkor azt mondták a vastelepen, hogy be kell írni az adóbevallásba, pedig bőven nincs 200 000 ... vagy lehet arra gondoltak, hogy úgyis viszek annyi vasat éves szinten?!
2 napja és 4 perce bírja szuflával az én akksim most, és 31 %-on van. Nem is rossz.
Majd ha gondolod, írhatsz pár mondatot erről a 2300-asról, hogy milyenek a tapasztalatok ... kell-e pl ennek is mint a gyárinak egy bizonyos töltési ciklus, mire eléri a teljes kapacitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest