Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balazs_
senior tag
válasz
Eddie141 #17937 üzenetére
Ehh fantasztikus, akkor nem rakok fel custom romot, nem ér annyit, hogy elvesszen a garancia.
Viszont valaki magyarázza már el nekem, hogy miért nem elég az S-OFF a romoláshoz, miért kell a Bootloadernek 'unlocked'nek lennie?
Nekem IRC-n azt írták, hogy ha S-OFFolom a telót, akkor törli azt a tokent, amiből megállapítják, hogy kinyitottam a botloadert, amennyiben teljesen visszaállítva viszem el garanciáztatni.
Szerk.: Nincs mód a Bootloadert kinyitni garanciavesztés terhe nélkül, mint régen a Revolutionary-val? -
bodoraudio
aktív tag
válasz
Eddie141 #17319 üzenetére
Mindenkinek más az igénye ezért elég szubjektív ha azt mondom hogy az utóbbi idők talán legmegbízhatóbb romja ez:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657447
Sok apróság a lényeg amit csak akkor vesz észre az ember ha feltesz egy hájpolt romot mint a viper.
Kernel csere faux-ra mindenképp javasolt. -
claire78
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz
Eddie141 #17153 üzenetére
Ez a kamera nem megy a Ville alappokkal.
Epp most jott ki egy uj port a camera-raami mar elvileg megy a Viper-el.
Nem probaltam, tessek elotte menteni. -
xors
senior tag
válasz
Eddie141 #17155 üzenetére
hát nekem a gyári ICS rom van fenn, és a gyári kameraprogram tökéletesen műxik. pl.: mobillal készített felvételekből csináltam egy ballagási kisfilmet, és nekem teljesen rendben volt a minőség (hang és kép is). az is igaz, hogy a videózás sajnos eléggé meríti, de ez érthető: full HD -ban vesz fel, közben pörög a proci, megy a képernyő is, stb...
szerk: igen sztereo felvétel volt beállítva!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Eddie141 #17153 üzenetére
Szerintem a videózás fogja azért rendesen meríteni mert folyton megy a kijelző is... amugy hamár így feljött a videós dolog nektek is ritka sz*r minőségben vesz fel hangot?Nekem recseg ha a közelébe bármi hangosság van,furcsa magas tónusú hangja van torz is röviden sz*r,ha átrakom monora egy fokkal jobb de akkoris elég kritikán aluli...
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Eddie141 #16091 üzenetére
a művelet során sem figyelmeztetett a HTC a következményekre
Ha csak nem néztél folyamatosan a monitorral ellentétes irányban és vaktában kattintgattál, akkor ez a kijelentésed egyáltalán nem igaz.
Htcdev oldalon legalább 2x figyelmeztet, illetve egyszer a telefonon, amikor végrehajtja a nyitást, illetve itt is sokan mondták, hogy a hivatalos nyitás mit hoz.
A garancián kívül plusz problémáid is lesznek főzött rom telepítés után a hivatalos nyitás miatt, szóval érdemes visszazárni.
Az továbbra is látszódni fog, hogy nyitva volt (relocked felirat). -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Eddie141 #15777 üzenetére
Nekem semmi költség nem volt, és nem is lehet igazából. Ha nem garis lenne, akkor adnak egy árajánlatot, amit nem kell elfogadni kötelezően. De sima ügy. Én készülékem Speedshopos, oda vittem mert közelebb van mint az e-care. Hétfőn bevittem, pénteken meg már mentem érte, pedig alaplapcserés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest