Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasal1ty
tag
válasz
Krisztián156 #24593 üzenetére
Lehet hogy az lesz a probléma sajnos...
-
Sasal1ty
tag
válasz
zho-lee #24589 üzenetére
Szia!
Most mindent megtisztitottam alkohollal illetve kontaksprayvel is és az érintkezőket kicsit feljebb hajlítottam de ugyanugy össze vissza nyitogat meg mindent és már nemtudom mi lehet vele most felttettem egy másik romot de azzal se jó igaz a 4extnél nem csinálja.... nemtudsz egy gyári romról linket adni nekem? Szeretném eladni a telefont de így nem adhatom a tulajnak.Az egész olyan mintha távolról más nyomogatná a telefont :S
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy sensation magától nyitogat meg mindent miközben nem érek a kijelzőhöz, össze vissza ugrál a menüben stb. nem tudom használni stb. találkozott valaki ilyen hibával?Volt factory reset meg több romot is feltettem mindennél csinálja és használhatatlan az egész így. Digitizer baja lenne? Még az aksira gyanakszom mert gyári már alig bírja az egy napot ,vagy tényleg nemtudom mi lelte .
-
Sasal1ty
tag
válasz
randras_83 #22063 üzenetére
Szia, privatban leirnad hboot ujraflasheleset? En csak s-on ig jutottam de maradt az unlocked. Sokat segitenel
-
Sasal1ty
tag
válasz
Ed3r_X_ #22060 üzenetére
Hát igen én is már 3 -szor szervízeltettem a saját sensation-et porosodó kijelző, melegedés hátlapi illeszkedési hibák, hozzáteszem most is bevihetném mert érintés hatására hullámzik az lcd kijelző de nem viszem mert nem vészes és megvagyok vele. Csak így barátnőmnek megvettik garival használtan és kiderül hogy végülis bukkott garival azért nem túl jó helyzet.
-
Sasal1ty
tag
válasz
Ed3r_X_ #22058 üzenetére
Igen már megkérdeztem , mondta hgoy azzal nyitotta meg, csak akkor nem értem a garit meg akkor olcsóbban hoztam volna el. Most már mind1 azért beviszem hátha a digi panel hibás az nem szoftveres probléma szerintem. Aztán ahogy ismerem a HTC-t megvonja. Jogos is lenne ha én magam nyitom dev-en keresztül de abba a tudatba voltam hogy még a kampós vagy revo-s kóddal lett kinyitva.
-
Sasal1ty
tag
válasz
Ed3r_X_ #22056 üzenetére
Azzal nincs baj hogy S-Off volt hanem azzal hogy a bootloader kilett nyitva hivatalos HTCdev-en . Már S-ON ba visszavan rakva minden gyári csak unlocked felirat van a locked helyett. Na most a telefon gyári szoftverrel ment mindig mivel barátnőm használta , és utobbi időben magától kezdemnyezett hívást valamint nem érzékel sokszor a digi panel melegszik , merül rendesen Factory reset se segített.
-
Sasal1ty
tag
válasz
randras_83 #22051 üzenetére
Akkor semmi megoldas? Buktam a garit?
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem s-on ba szeretném rakni a telót mert menne szervízbe. A tudástár alapján még meg lehet csinálni vagy elavult leírás már? Esetleg egy friss leírást megköszönnék ha valaki ráér akár PÜ-be is.
Köszi szépen -
Sasal1ty
tag
Sziasztok. Valaki hasznalja az uj 3.60 elegancia romot? Mik a tapasztalatok? En meg 3.33 on vagyok, mennyivel jobb esetleg tole. Udv. (varjatok mar a holnapi Htc bejelentest?)
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok! A 3.4 es elegancia rom jobb mint a 3.33-as? Idáig megvoltam elégedve a 3.33-al de pár napja belassult nagyon és lassan reagál mindenre wifit lassan csatlakoztatja akad a menu stb. Mit javasoltok? probaltam performance modban deadline I\O kezeléssel.
-
Sasal1ty
tag
válasz
kurion #20542 üzenetére
Én is gondokoztam már hátlap átalakításán igaz én vmi matt feketére fényezném mint a One S, csak nincs felesleges hátlapom most hozzá. Ezt a felcsiszolt verziót meg érdemes lelakkozni és a lakkot is pelpolírozni , esetleg erős műgyanta alapú fényező lakk lenne jó vékony rétegben.
-
Sasal1ty
tag
válasz
randras_83 #20298 üzenetére
Hát percenkét 1 % ot merül ..nem tudom miért nincs beakadva semmi a háttérben , nem játék közben csak word doksi olvasása közben merül ennyit.
Lehet ujra kellene rakni?
-
Sasal1ty
tag
válasz
swapout #20272 üzenetére
Hát olvastam h elegancia rom alapból csinál, én aroma telepítőnél jelöltem ki hogy full wipe szóval csináltam ,csak nem 4extből de tök ugyanaz szerintem , nem bonyolult én azthittem nehezebb megcsinálni a drótos is egyből sikerült, csak alaposan olvasd el és mindent pontosan csinálj akkor nem lesz baj
-
Sasal1ty
tag
válasz
swapout #20267 üzenetére
Én úgy csináltam ahogy pap mondta. leszedtem egy 3.33 universal firmware-t xda-ról, és üres sd re rátettem majd telefont bootloader-be indítottam és ott megkérdezte szeretném e telepíteni rányomtam h igen aztán már fent is volt, utána letöröltem sd kártyáról a firmware-t majd rámásoltam elegancia 3.30 at és 4extben install from sd card aztán már be is jött aroma telepítő majd fel ment a rom. első indításnál kicsit sokáig tartott még bekapcsolt a telefon de utána gyors, viszont nagyon merül nekem , lehet a másfél éves akksim miatt van nem tudom. remélem tudtam segíteni. ja és kell mindenféle képen firmware mert anélkül nem indul el a rom.
NEkem ez volt a sorrend: Temproot->drótos s-off->temproot kikapcs->4ext recovery tudástárból leszedett fájlokkal->firmware->rom->gyári sd vissza(ezen voltak a régi adataim)
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok, az normális h elegancia 3.30 minden percben egy százalékot merül a telefon? A gyarival jobban bírta azért.
-
Sasal1ty
tag
válasz
enginev3.0 #20232 üzenetére
Ott próbáltam de nem ad lehetőséget vagyis látom csak halvány szürke és hiába nyomok rá mintha le lenne tiltva
-
Sasal1ty
tag
Hogy tudom elegancia 3.30 ba kikapcsolni a t9 szovegkiegeszitest?
-
Sasal1ty
tag
válasz
randras_83 #20225 üzenetére
Jelentem sikeresen ment az s-off és rom telepítés! Köszönöm nektek a segítséget, és a tudástárnak is!
-
Sasal1ty
tag
Okés, még az a kérdésem,hogy s-off meg recovery megvan, de ezt egy másik 2 gigás sd kártyáról csináltam mint ami benne volt 16 gigás de azon rajta van minden adatom, most rom telepítés előtt visszarakhatom már a 16-ost és arra másolom a dolgokat vagy másikkal felrakom a romot és simán visszatehetem a 16 ost.
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok! Így vizsgák után van időm megcsinálni az s-off ot. Mielőtt nekikezdenék az a kérdésem hogyan tudok a mostani gyári rendszerről egy mentést csinálni? Vagy erről le kell mondjak mert s-on?
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Ha eljutok S-OFF ig , 4EXT touch recoveryt hogy kell felrakni? tudástárban ez nincs annyira kitárgyalva.
Köszi! Esetleg ha valaki egy komplett S-OFF 1.27 +4ext touch mit hogyan csináljak privit küldene azt nagyon megköszönném -
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Rom felrakása előtt állok, mivel barátnőmnek is sensation-je van de azt használtan vettem innen egy fórumtárstól, aki már s-offolta meg van rajta 4ext touch recovery is, kipróbálnám rajta az elegancia sense 4.1 romot. Az a kérdésem ,hogy most egy üres sd re felrakom a romnak a zipjét és simán telepítem 4ext recoveryből? a gyáriról hogy tudok mentést csinálni hogy ha nem tetszik visszatudjam rakni adatvesztés nélkül? Mielőtt az enyémet s-offolnám előbb szeretném megtanulni magát a rom rakást mentéseket stb. Ha valaki tudna nekem segíteni meg köszönném!Tudástárat olvastam de ott 4extről nem sok van meg rom felrakásról.
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok! Az elegancia rom a gyarihoz kepest gyorsabb es akksi ido is jobb vele? Multitasking jobb rajta? Kezd a gyaribol elegem lenni. Udv
-
Sasal1ty
tag
Nektek is szaggat a nfs most wanted? Nekem ossze vissza lagol akad mashol meg egymagos cuccokon elfut akadas nelkul... Ja es nem is kompatibilis play szerint a telom vele sony xperia s meg siman viszi pedig ugyanaz a hardver...
-
-
Sasal1ty
tag
válasz
Balazs_ #18337 üzenetére
Teljesen egyet értek veled! Nem mellesleg S3-as One s lényegében ugyan az mint a Sensation... nem sok mindent kéne átportolni JB-re...ha nem lesz frissítés én már csak Nexust veszek
Najó előtte még egy HOX+-ot de egy év mulva már ugyis ujabbak jönnek ki ...lehet meg se marad a Htc....
Egyébként a Project Butter miatt érdekel a JB én azzal megelégednék több frissítést nem is kívánnék.
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Van valami hír JB frissítésről? Eddig HOX és HOS modellekről olvastam hogy ebben a hónapban megkapják vagy november eleje, Sensation-ről valami hír?
Köszi szépen. -
Sasal1ty
tag
Tudom nem ide tartozik, de nincs valakinek eladó sensation-e? Apron basznak visszairni a privatra nekem meg meg ma kéne.
-
Sasal1ty
tag
válasz
#54715584 #17676 üzenetére
Én már javítottam meg ilyet, elvileg alul van egy fekete kis lap amivel odavolt raggasztva a hátlaphoz , keresd meg hátha valahol a hátlapban van vagy vágj oda egy kis darab műanyagot , és kevés fbs ragasztóval ragazd oda az tuti nem fog kiesni jódarabig. miután nekem kicserélték az uj hátlapot rögtön beragasztottam hogy még véletlenül se essen többet ki.
-
Sasal1ty
tag
válasz
enginev3.0 #17668 üzenetére
Hát nagyon nem játszom rajta, alapvetően angry birds , inkább melohoz használom de ugy tudom a wp8 már directx es játékokra lesz képes és konzolszintű grafikával mennek majd . Úgy legyen!
Gyári JB remélem kijön mert ha nem akkor váltok nexusra, Project butter kéne és én elégedett lennék teljesen, ha azt vesszük még mindig komoly a sensation , nem értem mért kell 1 év után elhagyni a támogatást...nagyon megszerettem ezt a készüléket
-
Sasal1ty
tag
Latom kezd kihalni a topik... Sensation xe akksija mennyivel birja tovabb sima sensationnel? Valaki hasznal ilyet? Illetve mik a hirek , lesz JB-nk? Udv
-
Sasal1ty
tag
Srácok! Lesz 4.1 Sensationre?
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Ha kieseik állandóan a hangerőgomb azzal mehetek e-carebe, cserélik az egész hátlapot?
2. MHL kábel működik asztali dokkolóval? Gyári HTC cuccokra értve.Üdv.
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó hátlapja véletlenül? -
Sasal1ty
tag
Na csak beindult kicsit a topik
róbáltátok a NOVA 3-at? Nekem néha beszaggat kicsit de amugy elég jó kis game. 4.04 jönni fog még Sensationre szerintetek? Egyébként mint tavalyi csúcsmodell még mindig felveszi a versenyt az idei mezőnyben is szerintem, én is nagyon megszerettem, már a árom is ilyet akar csak fehérbe ..
-
Sasal1ty
tag
Most hogy kijöttek az új telók mindenki eladta szegény Sensation-t
topik meg behalt.
-
Sasal1ty
tag
Gyári ics en másnak is 1134mhz en megy 1200 helyett? Vagy az enyémmel van valami gebasz
-
Sasal1ty
tag
Nem tudja valaki, hogy az E-Careben lehet-e fehér hátlapot vásárolni a telefonhoz? Vagy marad a hivatalos weblapos rendelés...
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok, lehet számítani gyári frissitesre a közeljövőre nézve?
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok! Találtam egy sense 4 clock apk-t de nemtudom átméretezni és mindig a kéernyő közepére rakja...valakinek esetleg sikerül átméreteznie? itt a [link]
THX -
Sasal1ty
tag
Sziasztok sense 4.0 óra widgetey nemtudjatok honnan tudok tölteni ?
-
Sasal1ty
tag
ICS gyari bongeszoben nektek sincs flash tamogatas? Nem jeleniti meg sehol csak h toltsem le hozza flashplayer plugint, bevan pipalva pedig flashtartalmak megjelenitese.
-
Sasal1ty
tag
Nincs flash tamogatas a gyari bongetoben ics alatt? Eden hotelt hogy nezem vissza igy
-
Sasal1ty
tag
Faceunlock nincs vagy hol talalom?
-
Sasal1ty
tag
Na most hogy itt az ics, lehet sense 4 utan sirni
-
Sasal1ty
tag
válasz
Something_ #12937 üzenetére
Nincs semmi fejlemeny azota?
-
Sasal1ty
tag
válasz
Something_ #12915 üzenetére
Nem jo hir, sajnalom
-
Sasal1ty
tag
Szerintetek az uj Media Link HD kompatibilis lesz sensationel?
-
Sasal1ty
tag
csak vicceltem , akkor nem csak én várom ennyire
-
Sasal1ty
tag
Nyomjatok a frissítés gombra !!!!
-
Sasal1ty
tag
Rajottem miert nyikorog...az utangyartott akksi vastagabb es szetfesziti az aljat...most vagy lemondok a hoszabb uzemidorol vagy minosegerzetem csokken...
-
Sasal1ty
tag
Nektek is nyikorog a telefon aljan a kis muanyag ahol bepattan a helyere a hatlap? Ma vettem eszre es idegesito.
-
Sasal1ty
tag
Nekem készenlétben elmegy 3-4 napot ha nem használom csak néha megnézem mennyi az idő
Telefonálásra nem angyon használom inkább internet meg torrent meg játékok...ráadásul még a gyári GB-vel megy ami tudomásom szerint jobban meríti az akksit.
-
Sasal1ty
tag
Nekem a 10dollaros 2300mha akksi eleg jol birja, igaz miota beraktam egyfolytaban hasznalom a telot, mai 19ora uzemidobol 18 ora aktiv hasznalat volt
es van benne meg 40% most...5 percenkent nyomom a frissites gombot mar annyira varom az icst
-
Sasal1ty
tag
válasz
Something_ #11571 üzenetére
Mondjuk Jonathan Ivy-t
-
Sasal1ty
tag
válasz
Meekrob #11546 üzenetére
En is ajanlani tudom a Sensationt. Igaz mar 2 szer csereltek kijelzot a porosidas miatt, engem ez addig nem izgat meg gariban kicserelik. Remelhetoleg mar kijavitottak a problemat, biztos kapott visszajelzest a szervizektol a gyar h nezzenek utana. Nekem semmi problemam vele. Gyari szoftverrel hasznalom es nem veszek eszre lagolast minden program tokeletesen fut, sense sem indult meg ujra ez mondjuk hasznalat fuggo en odafigyelek h feleslegesen ne menjen semmi a hatterben. Samsungot probaltam mar egy kedves ismerosomet es nalam a sense miatt is jobban tetszik a Sensation. Udv
-
Sasal1ty
tag
válasz
IkszIpszilon #11563 üzenetére
Szia. Nekem 2het volt amig kicsereltek , igaz ecarebe csak 1 napot volt , t-mobilera kellett tobbet varni, erdemes egybol ecare be vinni ugy szerintem 1-2 nap. Udv.
-
Sasal1ty
tag
válasz
dropopi #11504 üzenetére
évi 200ezer alatt nem szerencsére, sajnos kereset nélkül nem könnyű bármit is venni ... Majd egyetem után ha végzek
Egyébként megjöttek a 2300mha akksik 2 napja használom az egyiket és furcsa de tényleg jobban bírja mint a gyári ,valami MPJ nevű gyártótól van és vmivel vastagabb is a gyárinál .
-
Sasal1ty
tag
Nézegettem hardveraprón , h sok eladó Sensation van , közületek is sokan hirdetik, ennyire nem jön már be vagy mi a baj vele h eladjátok csupán kiváncsiság nem több
én fél évig gyűjtöttem rá +400kg vasat adtam a méhbe hogy összejöjjön rá el nem adnám
-
Sasal1ty
tag
válasz
Something_ #11353 üzenetére
Egy MHL kábel jól jönne nekem is arról az asztalról
Csak nem eladók?
-
Sasal1ty
tag
Na ma visszakaptam szervízből a telót, remélem mos tmár nem fog porosodni
Spica után gyári rom is szélvész és élvezetes
-
Sasal1ty
tag
Kikérem magamnak hogy nem porosodik a kijelző!!! Nekem már másodszor van szervízben
És jó lenne ha senki nem venne már Sensationt mert nem szeretném ha tucat termék lenne és mindenkinél azt lássak!!!!
Vegyetek Iphonet az nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest