- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
válasz
Melak03 #17652 üzenetére
szép, tetszik az egész rom, kipróbáltam. ment vissza a viper
fél óra alatt 25%-ment le az akksi
de egyébként a kamera is szuper.
az animációk nagyon jók. nekem fent van elméletileg ez az animáció pack a viper-en, de mégsem olyan.
várjuk szeretettel egy mindennapos használatra alkalmas romban! -
claire78
senior tag
válasz
Melak03 #17647 üzenetére
"Jól működik rajta a kamera, tetszik ez a jelly beanes újítás benne."
Mi az az újítás?
Kameráról jut eszembe. Vipers 1.1.0 rom van fent és ha éjszaka, szinte tök sötétben akarok fényképezni homályosak, fókuszálatlanok a képek. Tudom hogy miért, mert más eszközök bekapcsolják egy másodpercre a vakut és fókuszálnak, majd elkészítik a képet. Na mármost, itt nincs fókuszálás, csak belevillant a nagyvilágba
Más tapasztalt már ilyet? Még a vipers fórumán nem olvastam ilyet, hogy panaszkodtak volna róla. -
DjTaRsY
aktív tag
-
-
kmisi99
addikt
válasz
Melak03 #14539 üzenetére
Rendben kösz. Sebességben milyen a teló? Számomra nagyon fontos a nagyon szép sok efekt és a "smooth" használat azaz nagyon gördülékeny legyen nagyon lágyan menjen minden ne pedig akadjon. Anno mikor az LG optimus 2x et vettem akkor is szempont volt ez hát ott csalódtam mert ott kb akadásból áll minden efekt
Ilyet még egyszer nem akarok.
-
Something_
őstag
válasz
Melak03 #12378 üzenetére
Mikor szétkaptam, kb 80%-on volt az aksi. Kb fél órája van töltőn, de nem ég a led.
Bekapcsoló gombot nézegettem, nincs baja, de próbáltam hátlap nélkül is bekapcsolni, úgy sem reagált.
Nem érdekelne, mert vinném gariztatni, csak főzött rom van rajta..Fogalmam sincs, hogy mitől dobhatta el magát..
-
randras
veterán
válasz
Melak03 #12203 üzenetére
Király!
Holnap megyek az Evo 3D-ért, király lenne úgy kivenni a dobozból, hogy rögtön ICS-re tudom frissíteni. Tudom, nem így lesz, de azért akkoris.
Szerinted ez a frissítés wipe-ol? Mármint, elég komoly system update ahhoz, hogy törölni kelljen hozzá az appokat, stb..
-
szirtesp
tag
-
mumk1
addikt
válasz
Melak03 #2931 üzenetére
Ha jó romot keresel, akkor RCMix 2.3.4. v.1.0
-
Xaels
félisten
Ez a jelenség nem csak az i4-nél meg a Sensation-nél fordul elő. Lényegében minden készüléket érint, ha tudjuk, hol van az antenna akkor bármelyiket le lehet árnyékolni. Én a Desire-nél is elő tudok idézni 2-3 pálcás térerőesést, de ahhoz úgy kell fogni. Csak az i4-nél felfújták ezt a jelenséget ennyi. A Sensation-nél meg egyértelműen láthatóak az antenna kivezetések így a mezei felhasználó is tudja, hogy hol/hogyan kell megfogni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest