Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
válasz
keIdor #13155 üzenetére
Szia!
Amit Edényke írt, részben jogos, csak ahogy előadta, az nem tetszett nekem. Tudom nem vagyunk egyformák! Sensation, Sensation xe, evo 3d-nek mind van külön topikja, és ahogy látom ha van valakinek kérdése, akkor általában a megfelelő helyen teszi fel a kérdést. De mivel mind a 3 készülék, nagyban hasonlít egymáshoz, SZERINTEM egy kis átjárás, azért lehet a topikok között. Annyira nem különböző mind a 3 vas. Remélem nem bántottam meg senkit.
-
mumk1
addikt
válasz
keIdor #11779 üzenetére
Persze hogy felesleges, 1.2-en is nagyon kellemes. Amit linkeltem, annak is 1512 MHz a defaultja.
Felraktam egy próbára az m-deejay féle Endeavour romot. Nem semmi meló lehetett, ennyi idő alatt átportolni 720p-ről qHD-ra.Minden esetre, már szinte minden működik benne, persze azért még vannak hiányosságok és a sebessége se túl rózsás egyenlőre.
-
Something_
őstag
válasz
keIdor #11722 üzenetére
Jó az is. Csak ez a szövegdobozos bug néha idegesítő. Plusz a több lapos nézetet úgy kezeli, hogy ha visszalépek, be kell újra töltenie. A chrome-ba pedig megnyitva hagyta.
Tudna valaki nekem segíteni? Innen kellene egy olyan mod, amivel 5x5-ös lesz a menü és soronként tudok görgetni. A háttér maradjon, ne látszódjon a kezdőképernyő háttere, szóval maradjon minden, az 5x5 és a soronkéntin kívül.
Köszönöm előre is!
-
Something_
őstag
válasz
keIdor #11708 üzenetére
"Csak" főképernyőn lehet mappákat csinálni. Viszont menüben engem is zavar a 4 oszlop, majd nézek rá 5x5-ös menüt. Plusz jó lenne végre megtalálni azt az SS mod-ot, amivel nem oldalanként lehet lapozni.
Amúgy nagyon fasza ez a rom, nyúztam tegnap, az alkalmazások nagy részét visszapakoltam már tegnap este, lefekvés előtt. Viszont feldugtam töltőre, max fényerő, zenehallgatás és netről pakoltam vissza az appokat. Úgy felmelegedett a telefon, hogy nem tudtam kézbe fogni (az ágyon volt, úgy nyomkodtam), szóval olyan meleg lett, hogy nagyonA led narancssárgán világított ugye a töltés miatt, viszont elkezdett közben egy zöld is villogni a narancssárgán. Ez valami jelzés, hogy túlmelegedett az aksi? (el is felejtettem megnézni, hogy hány fokos lehetett, de sztem simán 50 fok felett volt)
Kinyomtam a zenét és levettem majdnem min-re a fényerőt és lassan visszaállt.
Beimportáltam a kedvenceket a google chrome-ba, nagyon gyors, roppanásmentes ez a böngésző, viszont szarul tördeli a szöveget. Zoomolásnál pl itt a fórumon nem is tördelte be sehogy sem.
Más:
használ valaki Full Screen Caller ID-t? Baromi jó, full képes híváskijelzős progi, viszont a lezárt képernyőnél néha megbolondul. Esetleg valaki használ valamilyen más progit alternatívaként, ami hibátlanul működik? Esetleg xda-s megoldás? Amúgy sztem full vicc, hogy itt a 4,3-as kijelző és egy picsányi kockába jelenik meg a hívó képe -
Loboda
senior tag
válasz
keIdor #11656 üzenetére
Csináld így!
Sd kártya gyökerébe teszed a PG58IMG.zip-et (3.30-as firmware).
Sd-re teszed az ICS rom zippet!
Újraindítasz recoverybe, full wipeled a régi romot, telepíted az ICS romot, ha végzett nem indítod újra a rendszert, maradsz recoverybe!
Innen indítod a készüléket boothloaderbe, és telepíted a PG58IMG.zip-et!
Újraindul, és kész van! -
Something_
őstag
válasz
keIdor #11650 üzenetére
Az gáz:S Ha az újabb lenne fent és 3.30-ra frissítenéd az fw-t akkor beengedne a teló és filekezelővel tudnád törölni.
Kipróbálok egy ilyet, jól néz ki, ICS theme + 3.6 sense.
-
mumk1
addikt
válasz
keIdor #11322 üzenetére
Azért ebben nem vagyok biztos, mármint hogy elmenne rajta. Egyszer azért, mert ICS alatt már rendesen megtámogatja az UI-t a GPU is, ami az Adreno 205 esetében azért nem túl acélos, más részről meg nem tudom milyen nand partíciókkal bírnak a Desire HD/S, Incredible S modellek, de most tettem fel az előbb említett ICS+Sense 4.0 romot, és laza 500MB a mérete már most, úgy hogy a Rosie és a HTC widgetek még nincsenek benne, tehát egyszerűen nem fér el rajtuk fizikailag sem. Igaz hogy az üzleti oldalról való megközelítésnek is van alapja bőven.
-
randras
veterán
válasz
keIdor #11041 üzenetére
Tényleg jó a Radar?
Most rendeltem egy HD7-et, a kettő között vaciláltam, de szerintem túl kicsi lenne már a Radar nekem.. meg nem is tetszik, a jack csatlakozó is ugyanaz az az idióta megoldás, mint a Sensationnél, a memória is csak fele annyi... mindezt ugyan azért az árért.
-
randras
veterán
válasz
keIdor #10864 üzenetére
Az Omnia 7 szerintem csúúnya, az Omnia W drága, és kicsi, a lumia 800 oké, de megvárom a 900-at.
Egyébként annyira nem hatalmas, az irányt is meglehet szokni. Kényelmesebb, mint az oldalra nyílós, mivel nem kell forgatgatni... órák kérdése megszokni. A tesztekkel ellentétben nekem brutál képeket lőtt, habár HTC-hez szoktam.
Sasal1ty: Nem, vagyis nem tudok semmit biztosan. Szerintem Mo-i Dell foglalkozik vele, ha alkatrész kell, de tutira horror áron.
-
-
rizso
addikt
válasz
keIdor #10670 üzenetére
SII lesz belőle, de megfelelő mennyiségű kp megmaradása mellett N8-at is bevállaltam volna. Ha minden igaz holnap már meglesz a kicsike. Ha valakit érdekel, hogy én hogy látom a Sensation és az SGSII közötti különbségeket, akkor dobjon egy pü-t, de akár ide is megírhatom...
pap: ahogy láttam szinte naponta jön belőle egy frissebb verzió, és talán már a holnap megjelenő 4.4.7-ben benne lesznek a hiányzó funkciók
-
szegto
senior tag
Bocs hogy beleszólok, de szerintem aki HTC-t vesz az főként a Sense miatt veszi....
Itt főként szerintem azt kell eldönteni, hogy mennyire fontos az illetőnek a Sense, mert ha nem akkor SGS2, ha igen akkor Sensation.
Énis nyomkodtam S2-t, de valahogy mindig hiányzott a Sense, anélkül vhogy üres a telefon..... bár lehet csak azért irom mert már megszoktam.Főzött rom nélkül meg nem android az android.
-
beni121
aktív tag
Köszi, tegnapadtam el a desire-m 48ért. Én is úgy gondoltam hogy kb 20ezer a különbség közöttük, annyiért inkább veszek sensationt. Meg amúgy is számlára veszem, amit el tudok könyveltetni.
A Htc-vel még semmi bajom nem volt soha. És a képek minősége? mert sok sok helyen az van hogy az lg jobb.
-
Gh0sT
addikt
Igen, Elixir widgetet használok, mivel kevésnek és nagynak találom a 4x4 ikont. Már kérdeztem a topicban, hogy esetleg másnál is jelentkezik-e ez a probléma Elixirrel, de úgy néz ki, hogy én vagyok az egyedüli.
Azt sikerült kiszűrnöm, hogy nem a gyári rommal volt a gond. Nézegettem, hogy esetleg beakadhat-e bármilyen program, de egyelőre semmi. A probléma általában akkor jelentkezik, amikor lapozok egyet, majd várok néhány másodpercet és újra lapozni szeretnék. Folyamatos lapozásnál nem nagyon van eddig gond. -
Gh0sT
addikt
Igen, kb fél másodperces csúszással reagált a telefon, ráadásul nem is folytonos volt az átmenet, hanem átugrott a következő képernyőre.
Ha összehasonlítod az első lapozással, akkor nagyon látszik a különbség: míg az elsőnél folyamatosan tűnnek el az ikonok és jelenik meg a következő screen, addig a harmadiknál ugrik egyet.
-
Xaels
félisten
Ez kicsit szubjektív, de nekem a Sensation kamerája már a használható kategóriát képviseli míg a GNexus siralmas... A design és az anyaghasználat sem arra billenti a mérleget, fm rádió hiánya és a bővíthetőség hiánya is negatív nálam és akkor ott a multitouch bug ami nem lenne akkora gond, ha nem az érintéses vezérlésre lenne az egész rendszer kihegyezve.
-
Something_
őstag
Hát megnéztem a tesztképeket és majdnem hánytam
Nem gondoltam volna, hogy a 160e-es csúcstelefonnak szarabb a kamerája, mint a fele annyiba kerülő telefonoknak
Brutál rosszak...Van egy olyan sejtésem, hogy az S3 nagyot fog szólni. Remélem ezt a HTC-nél is tudják, és a kémeik jelentik, ezért valami nagyon durva sense 4.0-t raknak össze nekünk!
-
Xaels
félisten
Én RAZR Pro-ként tekintek rá és ugye a RAZR eljutott szolgáltatóhoz és talán a Google is beleszól 1-2 dologba végre. Ha mégsem, akkor kintről nem fogok rendelni, majd lesz akkor más gyártó aki eleget tesz minden tekintetben az elképzeléseimnek.
GNexus csalódás 1-2 dologban, sajnos maradtak hiányosságok(legalább is számomra). A kamera pocsék és már a multitouch bugosságáról is cikkeztek Engadget-en. Eleinte gondolkoztam rajta mert az én szolgáltatómhoz került be listára, de elment tőle a kedvem ezért is várom meg Sensation-re az ICS-t.
-
Xaels
félisten
SE-ből nekem igazából a Nozomi tetszik(fog tetszeni). ARC-ot próbálgattam, de például ott a képernyő feloldó/lezáró gomb miatt majdnem a fejem vertem a falba. A Minik+Ray meg már nekem kicsik.
SGS2 nem tetszett soha. Fogdostam és elég sokaknak van a környezetemben, de se a külseje sem a gyári szoftvere nem fogott meg. Persze az utóbbin elég hamar lehet változtatni komolyabb mókolás nélkül.
Nekem ez a sebesség elég, másnak nem mutogatom milyen. Használom arra amire kell, ha nem felelne meg adtam volna el és vettem volna mást. Ha egy telefon nem képes kielégíteni a szükségleteimet akkor már rég rossz, szerencsére van elég sok szereplő a piacon.
Talán a Droid4/Milestone4 jó lesz, pláne ha lesz rá megfelelő állapotú ICS. Azután nem hiszem, hogy kelleni fog frissítés ha az megfelelően fogja tenni a dolgát.
-
Something_
őstag
2 hónapja még én is azt mondtam elég a gyári, ugyanazt vallottam, mint te, azt nézd meg a véleményem most. Soha többé gyári HTC rom.
Ugyanez. Lehet emlékeztek még rá, hogy odavetettem Edenyke-nek, hogy milyen sok ideje van a főzött romokhoz. Na akkor még nem értettem, hogy minek szenvednek/szenvedtek vele.. Most már értem, hogy miért! Jah és aláírom, hogy semmi szenvedni való nincs vele, felraktam a romot, felraktam az amazecam-ot, 3.5 képgalériát, free scrollt-t és azóta használom tökéletesen a telefont.
Egy dologtól félek csak, ha netán szervizbe kell vinnem és nincs rá módom, hogy visszarakjam a gyári romot, akkor van egy 100e ft-os téglám. -
Xaels
félisten
Türelmes vagyok
Meg nem igazán jöttek ki nálam szoftveres bugok, igaz nem vagyok hardcore felhasználó. Netezek, telefonálok, fényképezgetek meg néha 1-2 fontos dolgot elintézek ilyen-olyan appokkal, de soha nem volt rá komolyabb panaszom. A Desire-re sem, sőt néha még hiányzik is
Egy fizikai QWERTY nagyon hiányzik. Xperia X1 óta nem volt olyan telefon ami bejött volna és nálunk is elérhető lett volna. Na még az a telefon is hiányzik néha pedig kapott rendesen hideget-meleget. Nekem Samsung-al voltak negatív tapasztalataim szoftveres részen és az SGS(1)-nél rendesen voltak gondok.
-
MerLinh
senior tag
-
Something_
őstag
Nekem a 3.5-el nincs bajom, ennél meg úgyse lesz rosszabb. Amúgy csak nekem tűnt fel a koppintás, ami lesz ICS-ben, az már elég sok minden van a sense-ben?
Bátor75: Kipróbálom majd valamikor, habár ez a mostani senseay is tökéletes nekem, igaz néha kilép magától a böngészőből és a marketből, de ezen kívül nem zavar más benne. Viszont utána nézek, hátha ehhez is van olyan mod, amivel a volume gombbal tudok fényképezni, esetleg ha valaki tud ilyet, ne tartsa magába
-
zool1
őstag
-
-
mumk1
addikt
Sajnos az Android még mindig ott tart, hogy ha normális supportra és/vagy normális működésre van szükséged akkor root és irány az XDA, gyártótól függetlenül, kinél jobban kinél kevésbé, de kivétel nélkül.
Tulajdonképpen valahol érthető ha valaki az iOS vagy a WP7 mellett köt ki ezen okok miatt. -
joey04
titán
engem valamiért picit a TW-re emlékeztet, és azt is borzalmasnak tartom. na meg az egész felület úgy épül fel, hogy az amoled kijelző keze alá játsszon. pl a billentyűzet is. áhh, a hideg ráz tőle. most mi a hivatalos álláspont? a sensation amikor megkapja a frissítést, akkor a sense is marad azért ugye?
-
sshr3kk
tag
Visszatérve egy kicsit a régebbi ájfónos vitánkra:
Tegnap egy ismerősöm barátnőjének cseréltek ájfón 4-et, mert nem hallották telefonálás közben. Az új alig 1 napos telefonon egyszer bekapcsolta a zseblámpát, aztán nem lehetett kikapcsolni, de olyan szinten, hogy lemerült a telefon és még mindig világított folyamatosan. Azért itt a HTC-nél ilyen hibák nincsenek...
-
Xaels
félisten
Hát ja, jöhetne a 4.0-ig a 3.5-ös Sense, de igazából nem érzem hiányát csak kíváncsiság. A RAZR-t meg ne is mond, lemondtam az életbiztosításom mert már 15.000 lenne jövőre havonta amit már nem viselek és visszajön egy kisebb összeg az elmúlt 5évben befizetettből. Motorom már nincs, nem iszom és nem dohányzom így sok értelme nincs már. Én is szemeztem vele, de a MOTOBlur miatt nem szívesen tennék ilyet
Na meg eljegyzem a páromat és jól fog jönni az a kis pénz...
-
mumk1
addikt
Azért amivel én vettem júni elején, ahhoz képest már nagyon sokat javult a 3.0-s is, jó persze nem tökéletes. A jelenlegi 3.5-ös fözött romoknak meg lehet hogy pont az a nyűgje, hogy az XL romjából faragták, ami egy teljesen más (régebbi) SOC-ból építkezik. Azért is írtam az elöbb, hogy az igazi 3.5-ös főzött romok a HTC Rezound romjából fog megérkezni. Kicsit előbb mint a HTC-től.
@Edenyke
Jó régen néztem már robocik romját. Akkor sebességre tetszett, de mindenféle felbontás gondjai voltak. Talán ez az egy rom a kakukktojás és nem tudom miből készített, mert jóval korábban megvolt már, még mielőtt az XL kijött volna. (szeptemberben kezdte el)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest