- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Úgy legyen.
Igaz hogy SGSII-re már most van kiszivárgott ICS TouchWiz, habár még több sebből vérzik. A HTC viszont nagyon jól titkolja.
-
randras
veterán
Megy fel az ARHD, SENSEaY bukó volt, nem értem. Az alapból benne lévő és a threadben lévő restore to stock kernellel is fagyott, szaggatott mint az állat, csak egy processzor magot látott elixir, szóval nemtom.
Felrakom a legújabb Sense 3.5-ös ARHD-t, aztán megyek Dougi-hoz a kedvenc eye-candy vackaimhoz.
HGabor89: hamár ő nem válaszol, majd én, ez egy sense felület-téma, amit minden ROM-ra fel lehet rakni. Neked ha megveszed a telefont, nem lesz lehetőséged felrakni sajnos, mert root, s-off, cwm kell hozzá, ugyanis a téma nem telepíthető csak úgy simán, flashelni kell. Egyébként betűtípust állítottak benne, a lebegő ablakok animáltak, kék overflow animáció van, hogyha egy görgethető ablak aljára érsz, és egy csomó ikont kicseréltek benne.
-
rgeorge
addikt
Szerintem nincs jogod másokat, pl. engem is kamuzással vádolni. Persze, hogy sokan sokféleképpen használják a telefont, de Te honnan veszed, hogy minden egyes darab olyan, mint a Tiéd? Te hol is vetted? És mert láttál egy SGSII-t, akkor már tudod is, hogy az mind hibátlan?
És a Market az kinek az alkalmazása? Ha tényleg hibás az új verzió, akkor az miért a HTC hibája?
Miért akarsz mindenkit meggyőzni arról, hogy bizony rossz az ő telefonjuk is? -
keIdor
titán
Sajnos a HTC kapkodott és itt vannak a nyomai. Nálam hálaistennek eddig minden rendben. Egy hibát amúgy észrevettem én is. A felső, előlapi kameránál nincs semmi üveg magán a hátlapon és ott eléggé be tud menni a kosz. Elég nagy hülyeség volt azt a lyukat otthagyniuk a mérnököknek.
-
rgeorge
addikt
Nem vitatkozni szeretnék, csak megemlítem, hogy inkább a Ti hibás készülékeitek a kivételek, nem pedig a mi (eddig) hibamenteseink. Mi nem írjuk be naponta, hogy nna, ma sem indult újra a Sense, stb. Akinek a hibák előjöttek, azok joggal mérgesek, de ne gondoljátok, hogy más készülékkel sokkal jobb lenne a helyzet. Bármiből kifoghatsz egy hibás darabot. És a RUU telepítés, rootolás utáni szoftveres hibákra nehéz azért azt mondani, hogy biztosan a készülék hibája.
-
randras
veterán
Felrakom a Virtuoust, és nem rakok rá semmi programot, ha úgy is dobál a hálózat, vagy újraindulgat a Sense, visszaviszem. A többi nem komoly gond. És ilyenkor mit csinálnak? A jogszabály szerint 30 napon belül kell visszaadniuk a pénzt, és nekem kell fizetni a visszaszállítást... hát b*meg, egy hónapig telefon nélkül, és mégis mennyit fizetnék?Tibi09: annyira tetszik ez a telefon, de az, hogy a sense újraindulgat, nagyon akasztja a használatot, gondolom logikus (>10mp, mire újraindul), az meg hogy dobál a hálózat, az felvet további kérdéseket: például mikor lesz olyan, hogy nem tudok hívást fogadni?? hát azért, ne essünk már át a ló túloldalára, mégiscsak egy telefon. ha visszaviszem, újat kérek, szerintem, és ha az is szar, akkor nemtudom. de tuti nem sgs2. veszek egy hd2-őt, még újonnan is kijön ennyiből, és még marad is.
-
Tibi09
tag
Nekem semmi bajom sincs a Sensation-nal. Nem is volt, és nem is lesz. kopp-kopp
Van pár ember, akinek szar készüléket kapott és nagyrészt azok írnak ide. Ha annyira általános lenne a probléma a HTC-vel, akkor egy rakás cikk lenne róla neten, mint anno az SE-nél, amikor több szérián keresztül szart árultak. -
kchris78
veterán
hát igen, én is csodálkozom hogy ennyire nyomnak egy 120e fölötti telefont, ezt azért nem sokan engedhetik meg maguknak.. hardver-szoftver-oldalon is ment címoldali reklám egy darabig.. Mindenesetre elismerem, ok legyen egy szériahiba. kelljen emiatt szervizbe vinni, DE: vagy elismerem a hibát és nem sz.rakodom hanem CSERÉLEM azonnal az egészet (jófejség), de az a minimum hogy nem teszek bele ÚJRA egy olyat ami MEGINT porosodik, ha LEHET tudni hogy mi okozza a problémát. ÉS igen, lehet hogy van itt 100 ember akinek semmi gondja és csak páran panaszkodunk a porosodásra de nálunk is úgy van hogy ha vétesz egy hibát akkor 5 ügyeskedés kell hogy 'nullán legyél' (www üzemeltetés, nem józsika honlapja) az ügyfél szemében. Mellesleg autóvisszahívásoknál is hasonló az arány mégsem intézik el egy legyintéssel hogy majd ha kijön a hiba akkor cserélik.. Vagy azonnal vissza kell vinni vagy cserélik a következő szerizkor.
-
mivan80
aktív tag
Szia Nikk,
FB-on a Gyorsboltnál rákérdeztem a porosodásra a Sensation XE kapcsán:
Én: "Ezek kijelzője is porosodik még, mint a sima sensationok-é, vagy ez a hiba már javítva lett?"
Speedshop.hu: "Csak sejtjük, hogy a hiba, ami néhány esetben előfordult a sima Sensation készülékeknél, javítva lett."
Feltettem nekik egy újabb kérdést, kíváncsi vagyok erre mit lőnek:
"Nagyon jó lenne biztosan tudni, mert már a sima Sensation is nagyon tetszett. De mivel fórumokon sokan panaszkodnak a porosodásra (van akinek már szervizelés után is újra előjött), így eddig nem mertem megvenni. Azért köszönöm a gyors, és biztató választ.
Esetleg arról van-e valamilyen információ, hogy mely szériák voltak érintettek, hogy ha vásárolnék, biztosan ne fogjak mellé?"
Ha válaszolnak vmi informatívat, majd közzéteszem.
-
CrAck69
senior tag
Akkor azt mondod hogy ez a megoldás működik?
Tehát ha veszek egy telót és biztosra akarok menni hogy ne porosodjon akkor ezt ha megteszem jó lesz?
De ha már az újabb szériát kapom ami nem is porosodna akkor ezzel nem teszek kárt benne?
Lehet épp ettől fog majd porosodni, nem?@roxan
Te ez nem sensation xe?vagy mitől piros azokon a részeken?
-
Blero3311
csendes tag
Nálam csak egyszerű kézben tartáskor is, enyhe marokra fogáskor is hallani/érezni ropogást, kattogást. Főleg a hátlapnál a különböző rétegek fogásánál kivehető.
Nem mintha ez bármit is befolyásolna, csak az ember nem érzi h egy csúcsúcsúcs kategóriás készüléket fog a kezébe. (amig el nem kezdi használni)
-
scapegt
őstag
Igen, és ez a 2. Sensation-öm, az előző poros volt és volt még kb 5-6 hibája. A 3. példányt várom, de sajna hiába adtam le a Vodában múlt hét szerdán, csak tegnap kapták meg...szóval várhatok újabb 1 hetet, ami már eléggé felháborító.
A 2. képen kicsit még látszik is egy adag "ragasztó". Nem illesztették össze rendesen és hát peches lévén ezt kaptam...ha megnézték volna a szervizben (persze ahhoz ki kellett volna csomagolni) akkor most egy normális lenne nálam.
Egyébként a hangszórót nem javították, mert még ez a 2. darab is torzított, sőt, meg merem kockáztatni, hogy kb. 2x annyira mint az előző (persze lehet, csak egyedi eset...). Nem tudom hány fokozat van a hangerőnél, de a cserélt telefonon ha kb. a harmadára/negyedére volt állítva, már akkor is torzított telefonálás közben.
-
kokler
aktív tag
Az EU-s készülékekben az a CID szerepel mindig! Amennyiben saját magad akarod szabályozni a CPU frekijét, úgy ne egy OC Daemon-os kernellel ellátott ROM-ot rakjál fel. Ott vannak pl. a faux által készített kernelek és van hozzá fauxCPU app is
Én speciel esküszöm a Virtuous-ra, de ott 1,5GHz-en mennek a CPU magok és nem alatta. Igazából ez a trend jelenleg: CPU feszt levinni, órajelet meg fel. Revolution HD ROM-mal nem nagyon tévedhetsz, talán nem véletlenül a legnépszerűbb. 1,5-ön megy, de SetCPU használható vele.
-
szirtesp
tag
Na a menetet már értem, köszsönöm.
Csak az a baj, nem tudom mit kéne beállítani a CID-nek.
Azt tudom, hogy amikor kicsomagoltam, 1.35.401 szoft volt rajta, aztán OTA-n jött a 45-ös. Ugye egy szoftverhez csak egy CID tartozik? Ha igen, akkor nekem a 35-ös, vagy a 45-ös-höz tartozó CID-et kell visszaállítani? Vagy a 2 ugyanaz?? És holt tudom kideríteni hogy mi?
-
szirtesp
tag
jééézusom!!! Én már egyszer végigcsinálta az S-OFF -> S-ON procedúrát, de nem egészen így csináltam.
Supercid (sok1-es) -> és visszaraktam a gyári RUU-t, de nem állítottam a cid-et gyárira -> majd adb-val : fastboot oem writesecureflag 3
És így működöttNa de az eredeti kérdésem arra irányult, ha custom kernelt teszek fel, azt ugye vissza"írja" a gyári RUU?
-
wanted81
csendes tag
5. Ha meg vagy a RUU ROM telepítésével és a CID-el, utána belépteted a telót megint a recovery-be. (Bekapcs gomb + hang le)
6. beírod "fastboot oem writesecureflag 3"
belépek a recovery-be és ujra indul a telo és belép 1 clockworkmod recovery v5008ba és ott netudok parancssort beirni - "fastboot oem writesecureflag 3"
ugyhogy sehol se tartok. -
keIdor
titán
Igen, sajnos ez az ára, hogy ha valaki fossa a telefonokat. Ezért haragszom a HTC-re, hirtelen nem tudok más gyártót, aki ennyi féle telefont adna ki egy évben.
Minőség helyett mennyiség, gratulálok HTC.A Samsung se ad ki ennyi félét, de a plasztikban akadt egy társuk úgy látszik.
-
roxan
senior tag
Eddig vizeztem csak a felületet, papírt. De nem úgy gondoltam, hogy folyóvíz alatt csiszatolom, hanem folyóvízzel folyamatosan leöblítem a csiszolt felületet, hogy a sok port lemossa. Mert azt vettem észre, valahogy ott marad, és visszakenődik. Nem látszik rendesen, hol mennyire van lecsiszolva a finom portól.
Csak nem HTC-ről írtad, hogy lecserélte a szavakat a mondat elején?
-
scapegt
őstag
Abszolút nem mindegy, hallgass meg egy Milestone-t...csodálkozni fogsz. Abban akkora a hangszóró, hogy nem kell fordítanod sehova, sőt, inkább még le kell hogy halkítsd, annyira hangosan tud szólni. És azért ha belegondolsz, annak a telónak anno nem 160e Ft volt a kezdőára...
-
mizu
aktív tag
Erre a kijelzőcsere dologra én is kíváncsi lennék, ugyanis az enyém már átesett egy ilyen eljáráson. A régi kereten volt egy apró hupli és most is látom, tehát már csak megerősítés végett jó lenne egy tájékoztatás smurfie részéről. Egyébként respekt neki, mert a szerviz előtt/alatt készségesen segített az informálódásban!
-
kchris78
veterán
Ez a szétszedés megagáz, hogy hőlégfúvó is kelljen hozzá.. bazzz... nem is értem miért nem rakták egybe az LCD-vel a GG-t, szétszedni még csakcsak szétszedi de ujjlenyomat- és pormentesen hogy szereli össze??? Nekem az E-care-ben kicsit sok ragasztót tettek a keretbe és ez látszott amikor összetörtem a HD2m. Ha ebből indulunk ki hogy nem cserélik kompletten az egészet (mint ott) hanem gányolnak az milyen lehet... Nem véletlenül cserélik ilyen "könnyen".
-
scapegt
őstag
Az enyém is poros volt, nem gyengén, linkeltem képeket róla korábban. Volt más baja is és ezek szerint gazdaságosabb cserélniük újra mint javítani. Nekem teljesen mindegy, csak nem értem ezt a hozzáállást...az Apple is meg meri tenni ugyanezt egy i4-et vásárlóval ha leadja javításra??
-
scapegt
őstag
Ja, sajnos...aug. 31-én adtam le a Vodánál, mert náluk vettem még júniusban. Azóta annyit tudok Smurfie által, hogy múlt hét második felére vártak új szállítmányt, és az enyémnek annyi alkatrészét kellett volna cserélni, hogy inkább kicserélik az egész telefont. Na ehhez képest minden nap ha megnézem a szervizfigyelőben, az aktuális naphoz hozzáadnak 5-öt és akkor lesz kész..tehát soha...ma 24-ét ír..holnap 25-öt fog, holnap után 26-át...és így tovább a végtelenségig
..hiába mentem be a Vodába (onnan jövök) nem bíztattak semmivel, a szerviz azt csinál amit akar...ennyi..tehát még hetekig is ott lehet, nekem nem lehet senkinél asztalt csapkodni..enyhén szólva elfogyott a türelmem. Nem azért vásároltam egy felsőkategóriás telefont, hogy NE használjam. Legalább tudnám, hogy kaptak-e szállítmányt..vagy egyszerűen azt sem értem, miért nem lehet a Vodafone-tól átvenni egy új példányt...2 hete használhatnám már, ehelyett itt mérgelődök nap mint nap
-
roxan
senior tag
Ki is kapcsoltam az automatikus frissítést. Egyelőre ne jöjjön, tetszik a mostani.
Más:
nyomtatással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Van egy Canon MP620-as wifi-s nyomtatóm. Nem sikerül vele nyomtatni.Már nyomtató kereséssel sem találja.
Nyomtató hozzáadással az IP címig oké, utána a port csak 8611 lehet, mert tovább sem megy (mondjuk nem tudom, minek kéne lenni, de az összes többi felajánlottal tovább sem lép.)Utána lehet Canon, Epson, meg HP közül választani, de nekem a Canon listában nincs a saját nyomtatóm benne. Van a listán MP típus, de egyikkel sem megy.
Tipp?
-
rizso
addikt
Félreértések elkerülése végett: csörgéskor nekem sincs különösebb bajom, egyedül a filmeknél iszonyat halk. Az rendben van, hogy egész jó minőségben adja vissza a hangot, de olyan halk, hogy alig lehet hallani - és ezt nem csak én mondom, szinte mindenki, akinek mutattam.
-
scapegt
őstag
2. Az akku nálam olyan szinten merült, hogy 3 perc wi-fi 3%-ot vett le az akkuból
sőt, 1 napig bírta a teló szinte semmi használattal. Egy este alatt merült 15%-ot a semmitől. Hozzáteszem, hogy nálam SOHA nem ment csak úgy a wi-fi, 3G, sync. Ezeket csak akkor kapcsoltam be, ha használtam és amíg használtam. Tehát csak maga a rendszer szívta az akkut, vagy maga az akku volt rossz, passzolom.
A melegedés nem csak akkor volt amikor töltőn volt és játszottam (azt természetesnek vettem), hanem azon kívül, csak játék közben, de olyan szinten, hogy 5 perc játék után már forró volt a 4 érintőgombnál (Plants vs. Zombies).
8. A LED villogást nem is írtam bele a listába, azt csak párszor csinálta, utána már nem.
Várom az új telót, remélem nem lesz vele gondom
-
scapegt
őstag
Ööö...ez meg az
1. Porosodott elég durván, több helyen is
2. Akku gyorsan merült
3. Hangszóró recsegett (első és hátsó is) és halkak is voltak
4. A hátlap engedte a színét
5. Deathgrip jelenség (Wi-fi-re és GSM antennára egyaránt igaz volt)
6. Érintőkijelző nem érezte az érintést, volt, hogy 5-6x kellett rábökni mire pl feloldotta a kijelzőzárat, vagy egy ikonra, hogy elindítsa a progit...sőt, a kijelző igazából nem is azt érezte sokszor, hogy megérintem, hanem mintha húznám is az ujjamat rajta...(ez legjobban a battery monitor widget-ben látszik)
7. Volt, hogy totál forró volt a 4 érintőgombnál és hátul a telefon játék közben
...volt egy 8. pont is...de nem jut eszembe...ja igen, a 4. ponthoz kapcsolódik...a hátlapban "úszott" szinte a telefon, ha nyomtam a kijelzőt, csónakázott benne és érdekes hangokat is adott ki közben. Ilyen drága telót pedig nem szeretnék "megszégyeníteni" papírfecnikkel ...Igazából a porosodás zavart a legjobban ezek közül, bár használható volt úgy is...de azért egy ilyen kategóriájú telónál ne legyen már ilyen hiba
Sajnos aug. 31-től már nincs nálam és még 1 hetet minimum várnom kell...a mobilnetemnek meg annyi, alig tudtam használni...
-
mivan80
aktív tag
Hát nem akarlak elkeseríteni, de amikor én leejtettem 2008 nyarán a 6 hónapos Touch Cruiseomat (hasonlóképp jártam, pont egy kiálló fémre esett pofára, kijelző repedt), akkor a kijelző csere után (amit persze fizettem katonásan) az Ecare megvonta a készülékről a garit, mondván, hogy nem tudhatják, milyen sérüléseket szerzett a teló, amik még később jöhetnek elő...
De remélem neked lesz igazad, és így 3 évvel később már normálisabban járnak el ilyen esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest