- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szerintetek az SGS3 minden téren jobb mint a Sensation vagy Sensation XE???
-
blt.62
őstag
Tudnátok pár képet küldeni Sensationra való kemény szilikon tokról? Egy lukacsosat vettem,de a zsebben hordva letörtek a sarkai.
-
blt.62
őstag
válasz
T0rnad0 #18283 üzenetére
Oké,okvetlenül megírom majd. Holnap már tesztelem,de állítólag csak több feltöltés után fejti ki igazán a hatását. Majd megírom,hogy hogyan szuperál az Anker aksi.Állítólag átlagos használat mellett 2,5-3 napot bír, a gyári 1,5-2 nap helyett. Ha ez igaz akkor már megérte.
-
blt.62
őstag
válasz
enginev3.0 #18279 üzenetére
Köszi.
-
blt.62
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #18277 üzenetére
Akkor töltöm mondjuk este 10-től reggel 8-ig. Utána használom addig míg lemegy kb 5%-ra,és ezután ugyan úgy csinálom mint a régi aksinál. Az nem gond,hogy lemerítem 5%-ra? Mert ezeknél az aksiknál ez nem jó. A mobilon nem kell semmit beállítani,hogy új aksi lesz benne?
-
blt.62
őstag
Megjött az új Anker aksim. Tudnátok tanácsot adni,hogy az első töltést hogyan csináljam rajta? A fórumtárs azt mondta itt,hogy ő 4-5 órát töltené. Egy ismerős 16 órát töltetné,mert azt mondta az aksinál az első töltés olyan mint egy lufi amibe vizet engedünk,és minél tovább annál nagyobb lesz a kapacitása. Szerintetek melyik a legjobb megoldás? Lehet használni e mobilt amíg töltődik? Játszani lehet rajta,vagy alapállapotban hagyjam,esetleg kikapcsolt állapotban töltsem? Előre is köszi!
-
blt.62
őstag
válasz
T0rnad0 #18198 üzenetére
Szio!
Megrendeltem, ha minden igaz akkor szombaton megjön az Anker 1900-as aksim. Szerinted tölteni kell majd 16 órát? Ha igen akkor használhatom közben (hívás,játék) vagy csak alap állapot maradjon, esetleg kapcsoljam ki és úgy töltsem?Ui: Hallottam olyan véleményt is,hogy nem kell sokáig tölteni,csak úgy mint a régi gyári aksim,estétől-reggelig.
-
blt.62
őstag
Ha lenne valakinek egy eladó 1900-s Anker aksija, mondjuk mobil csere miatt,akkor megvenném. Sajnos rendelni nem tudok.
-
blt.62
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #18042 üzenetére
Átlagos használattal,a gyári aksihoz képest mennyivel tovább bírja időben, ha a mostani használattal egy nap az üzemideje? Az Anker aksiban mekkora a legnagyobb? Mennyi az ára, és hol érdemes megvenni? Van itt esetleg olyan fórumtárs aki árul Anker aksikat?
-
blt.62
őstag
válasz
enginev3.0 #17982 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek.
-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan kemény szilikon tokot ajánlani ami jól védi hátul és a peremeken a sensationt? Mert vettem egy lukacsos fajtát rá,de letört a sarkainál. Valami vékony gagyi műanyag volt.
-
blt.62
őstag
Szerintetek az One X, sokkal jobb mobil mint a Sensation? Kijelzője,médiában is jobb? Hangszórója szebben szól?
Vagy akkor inkább SGS 3?
-
blt.62
őstag
Szio!
Videót készítettem,de nem vagyok kibékülve a hangjával. Igazából kihangosítva se szól szépen a zene és a csengőhang. Nincs benne semmi mély hang.
Létezik olyan letölthető program,amivel lehetne állítani a hangot,hogy mélyebb legyen? -
blt.62
őstag
Erősebb Anker aksi ügyben érdeklődtem,és ezt a választ kaptam:
"Sajnos ankerben nem tudok szerezni.
Amit a te telefonodhoz tudok az Gold (japán gyártmány,mint a legtöbb elektronikai kütyü):
2680mAh - 10.000 forintért
2430mAh - 8.000 forintért"Ez a Gold aksi is felejtős???
-
blt.62
őstag
Szerintetek ez a méretű erős aksi jó a Sensationba?
"1. Akku típusa: Lithium Ion
2. Méretei: 5.6x5.6x0.5 cm / 2.20x2.20x0.20 inch (L x W x H)
3. Volt: 3.7V
4. Teljesítmény: 2450 mAh
5. Súly: 29 g / 1.02 oz
6. Kompatibilis: HTC EVO 3D G14 G18 G21
7. Made in Japan" -
blt.62
őstag
http://www.telefonguru.hu/hir/Titkos_kodok_az_androidos_mobilokra_2012-8-3?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Hirlevel
Erről mi a vélemény?
-
blt.62
őstag
Fm Transmittert nem lehet telepíteni a Sensationra?
-
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
válasz
Something_ #17414 üzenetére
Igen ez a dobozon lévő P/N szám. Ezek szerint beazonosíthatatlan?
-
blt.62
őstag
Az én mobilom milyen lehet,mert ez van a doboz alján: P/N:99HNA201-00
Mert ha ez is gagyi ázsiai akkor megyek és szétütöm a gsm boltos arcát. Esküdözött,hogy ez ha nem is Magyar piacra szánt,de Europaira. Vagy az már eleve gond ha nem hazai piacra szánt Sensationt vettem? Különösebb gondom nincs vele.
-
blt.62
őstag
Felraktam egy olyan billentyűzetet ami megtanulja a beírt szavakat,igaz sajnos nem automatikusan,minden szót be kell vinni. Ha kikapcsolom a HTC-m akkor újraindítás mindig elfelejti.
Tudnátok olyan billenytyűzetet ajánlani a Sensationra ami autómatikusan elmenti a szavakat, és újra indítás után se felejti el??? -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Miért van az,hogy a gyári füles csak akkor szól ha rádiót hallgatok, a zenéimnél tök süket. Ez valami beállítási probléma? -
blt.62
őstag
Létezik nagyobb teljesítményű aksi a Sensationba?
-
blt.62
őstag
Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne a csengőhangot hangossá tenni? Full hangerőn nem hallom, ha csörög a zsebemben.
-
blt.62
őstag
válasz
enginev3.0 #17011 üzenetére
Köszi szépen.
-
blt.62
őstag
A névjegyzékemben a nevek megduplázódtak,vagyis kirakta a sim kártyán lévő neveket is. Ezt hogyan tudom vissza állítani,hogy csak a telefonon illetve a google-ben lévő neveket mutassa csak??
-
blt.62
őstag
Megvettem az Sensationt. Nagyon tetszik,sokkal jobban mint előtte a Neo. Viszont azt szeretném kérdezni,hogy nincs olyan funkció,hogy megtanulja az előzőleg beírt szavakat? Ha van,akkor hol tudom beállítani? A helyesírás javítás be van kapcsolva,és nincs nyíl se amivel az új szavakat lehetne berakni állítólag.
-
blt.62
őstag
Szerintetek ha egymás mellé tennénk a SE Neo-t, és a HTC Sensation XE-t,akkor melyiknek lenne szebb a kijelzője? Mert az XE eladó azt írta,hogy lealázza a Neo-t kijelzőben is az XE.
-
blt.62
őstag
Az a baj,hogy nem létezik olyan mobil aminek gyönyörű a kijelzője,erős médiában,jó a zenei része,fém ház és minőségi össze rakás,legyen súlya is.
-
blt.62
őstag
válasz
enginev3.0 #16272 üzenetére
Hú mekkora b.rom vagyok!!!!! Elnézést mindenkitől,ezt nagyon benéztem.
-
blt.62
őstag
Egyébként elfelejtettem megkérdezni,hogy a gyári menüjében van hívásszűrés?
-
blt.62
őstag
Egyébként elfelejtettem megkérdezni,hogy a gyári menüjében van hívásszűrés?
-
blt.62
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #15745 üzenetére
A kijelző fényerejét is kifogásolta,hogy gyenge.
-
blt.62
őstag
A kijelzőn élesek,kontrasztosak,élénkek a színek? Mert nekem itt egy videót nézve olyan homályosnak és tompának tűnt a kijelzője. Az is ezt írta aki felrakta a videót
-
blt.62
őstag
Miért írják,hogy hardveresen rengeteg a baja?
-
blt.62
őstag
Én igazából nem akarom romol-ni /hackelni,mert az a pár program ami kell az fent van a Marketen. A gyári szoftvere bőven elég,csak azt esetleg megírhatnád hogy mit érdemes rárakni,hogy minden jó legyen,még az aksi is.
Még valami: nekem 100mb-os internet csomagom van,és azt hallottam,hogy belehet állítana a Sensationnál mozgó időjárást háttérnek,és élőben mutatja hogy milyen idő van. De ehhez állandó net kapcsolat kell,és nem tudom,hogy a 100 mb-om elég-e erre? Vagy létezik olyan program ami mondjuk 3-4 óránként pár percre engedi a mobilnet kapcsolatot?16Gb-os microsd kártyát elbírja?
-
blt.62
őstag
Szio!
Le akarom cserélni a SE Neo-m egy ilyen HTC-re és érdekelne,hogy a kijelzője sokkal gyengébb mint az SGS2-é? Ezt a HTC Sensation-t vegyem vagy azt a típust ( ha jól mondták X-változat) amelyik zenében erősebb?
Valóban nagyon rossz képeket készít,mint itt a tesztben írták? -
blt.62
őstag
Szio!
Le akarom cserélni a SE Neo-m egy ilyen HTC-re és érdekelne,hogy a kijelzője sokkal gyengébb mint az SGS2-é? Ezt a HTC Sensation-t vegyem vagy azt a típust ( ha jól mondták X-változat) amelyik zenében erősebb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest