- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
MerLinh #14846 üzenetére
Csacsi kérdés.
Mikor használtam és stock romot?
Maradok az InsertCoin-nál. -
Ruh
csendes tag
válasz
MerLinh #13012 üzenetére
Először csináltam egy gyári adatok visszaállítását (ekkor derült ki, hogy ázsiai modell) utána csak 1 db frissítést rakott fel, furcsálltam is, hogy nem jött ki rá több.
Android: 2.3.4
Szoftverszám: 1.73.707.4
Kernel: 2.6.35.13-gedc56fa
htc-kernel@and18-2 #1Buildszám: 1.73.707.4 CL177617
Előtte amit ideadtak, mint HTC Sensation XE, az egy Z710e volt belül és azon 2.3.3 Android volt alapból, azt frissítettem 2.3.4-re és arra ráment egy csomó update, sőt a végén még az ICS-et is felajánlotta (az egy német piacra gyártott modell volt). De én kértem a cserét, mivel az nem XE volt és a füles sem úgy működött vele, mint ahogy kellene.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MerLinh #13009 üzenetére
Akinek annyira kell a permroot..
Viszont se hboot, se radio, se a gyáritól eltérő kernel nem használható.
Sok esetben indokolatlanul megváltoztatja az hboot verziót egy magasabb és törhetetlen verzióra (pl: desire), csak úgy szopatásból, a visszatérés/downgrade pedig direkt tiltva.Részemről bátran kijelentem, hogy fél fabatkát sem ér az egész.
-
Something_
őstag
válasz
MerLinh #12353 üzenetére
Pl én sokáig fent vagyok, mivel lent dolgozom és ha felmegyek aludni, akkor nem akarom felcipelni a laptopot, mert nem akarom felkelteni asszonyt a zörgéssel, ezért telóról szoktam nézni elalvás előtt sorozatot. Na már most vagy kitámasztom a Sensationt úgy, hogy normálisan lássam a kijelzőt vagy fogom a kezembe, ami egy idő után kényelmetlen.
De most csak lefektetem az ágyra és nézem a tabot
Ezért örültem meg ennek a jó betekintési szögnek. -
Tibi09
tag
válasz
MerLinh #11950 üzenetére
Igen, használom. Napközben elég sokat vagyok wifin, napi 3-4 db 1-2 perces telefon is van, de nem merül le 7-8 óra alatt.
*
Addig nem akarok a romhoz nyúlni, amíg van garanciám. Bármennyire is biztonságos, meg képtelenség téglát csinálni belőle stb érvek nem győznek meg
-
zolee0124
csendes tag
válasz
MerLinh #10770 üzenetére
Valószínű hogy ezért ajánlotta fel az ics rom miatt!!!
Ez sokaknak érdekes lehet akik már várják :pelvileg számos látványos újdonságra számíthatunk, íme a legfontosabbak:
Változott a tipográfia, továbbá a HTC szakemberei komoly erőfeszítéseket tettek a különféle vizuális elemek egységesítésének érdekében.-A kezdőképernyők már támogatják a fekvő megjelenítést.
-Az új folyamatváltó 3D-s effektek kíséretében, kártyaszerűen mutatja a futó alkalmazásokat.
-Az értesítések már a záróképernyőről is elérhetőek.
-Újraírt, könnyebben kezelhető e-mail kliens.
-Smart Sync: a felhasználói szokásokhoz igazodva szinkronizálja az adatokat (például ha éjszaka a felhasználó tipikusan nem kéri le a leveleit a kiszolgálóról, akkor a feladatütemező sem fogja, ezzel növelve az akkus üzemidőt).
-A webböngészőben feltűnt az iOS5-ből kölcsönvett Reader mód (ez eltávolítja a weboldalakról a reklámok többségét), plusz Read Later és Watch Later funkciók (az itt tárolt elemek a kezdőképernyő megfelelő widgetein keresztül is elérhetőek lesznek).
-Vendég üzemmód: a telefon kölcsönadása esetén beállítható, hogy a másik felhasználó milyen adatokhoz férhessen hozzá, milyen alkalmazásokat lásson.
-A kamera fotózás esetén egy helyett rögtön öt képet fog készíteni, de ezek közül csak a legjobbnak véltet fogja mutatni.
-Dropbox: a HTC mobillal rendelkezők 50 GB ingyenes online tárhelyet kapnak, amely meghajtóként lesz feltüntetve a fájlrendszerben.
-Beats Audio API-k: ezek segítségével külsős alkalmazások is hozzáférhetnek az integrált hangzásjavító rutinokhoz. -
HIJ
őstag
válasz
MerLinh #10562 üzenetére
Na ezt ár akartam kérdezni a -nomedia fájlal kapcsolatban: ez a fájl csak az aktuális mappa tartalmát rejti el a média alkalmazások elől, vagy annak almappáit is? Tehát ha van egy tools mappám, ami tele van mindenféle system hangokkal képekkel, különböző almappákban, akkor elég nekem a toools mappában létrehozni a .nomedia -t és akkor az almappáiban sem keres?
-
mumk1
addikt
válasz
MerLinh #10543 üzenetére
Csak feltételezem hogy visszaírja, az enyém még nem látott RUU-t.
Viszont mivel, egy "gyári állapot visszaállítás" leírás sem tesz külön említést arra, hogy a CID-et írd vissza "fastboot oem writecid" paranccsal, ebből gondoltam hogy felülíródik.@randras
Én is furcsállom, de ettől még biztos hogy aktív a SuperCID is, mert anno olyan 1.23-as firmware-t tettem fel, ami nem támogatta a VODAP102-es CID-et, mégis simán felment. -
mumk1
addikt
válasz
MerLinh #10430 üzenetére
Egy ilyen Sennheiser mm200-am van.
@Edenyke
A Beats füles azért jobban szól vele, ez tény. -
mumk1
addikt
válasz
MerLinh #10425 üzenetére
Íme a bizonyíték
Persze hogy szól is, azt el kell hinni.
-
mumk1
addikt
válasz
MerLinh #10276 üzenetére
Hmmm. Ígéretes, teljesen új 3.24.401.1-es firmware.
Az Android Revolution HD 6.1.0-ban már megjelent.
-
Tejberizs76
tag
válasz
MerLinh #10250 üzenetére
Az a gáz, hogy nem adja fel a Do you want to start the update? kérdést amit az SD-re teszek. Próbáltam PG58IMG.zip és update.zip-ként flashelni a bootloadert, recovery-t. Nem foglalkozik vele, tölti az látszik, de tovább megy és parsing PG58IMG.zip vagy update.zip üzenettel HBOOT-ban marad.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MerLinh #10196 üzenetére
Alap használat mellett kb 40%-on pörgött az első mag, második konstansan offline állapotban volt.
Aktiválás után kb 10% alá csökkent a két mag teljesítménye.Szükség lett volna rá, mégsem ment alapból.
Szerintem ez a béta állapot miatt lehetett.
Kicsit ezt támasztja alá az is szerintem, hogy a leírások alapján a második mag aktiválása megnöveli a fogyasztást, míg alapesetben csökkennie kéne, hiszen a párhuzamosság miatt alacsonyabb órajelen működhet a két mag.
Legalább is gondolom. -
mizu
aktív tag
válasz
MerLinh #10038 üzenetére
Gyári RUU visszaállítás rendben végbemegy. Az utolsó lépés - azaz a writesecureflag 3 parancs után a Hboot képernyőjén UNLOCKED felirat marad az S-ON felirat mellett. Külön nyomok egy oem lock parancsot és utána zár be, de LOCKED helyett RELOCKED lesz.
A garancia teljes megvonása azért nem lenne fair, mert a nyitástól függetlenül porosodhat például a kijelző, elszállhat a hangszóró/mikrofon, illetve számtalan olyan baja lehet, amit nem feltétlenül túlhajtott chip eredményez.
Szóval még egyszer nyomatékosítom - a gyári visszaállítás hibátlanul végbement, egyedül egy RELOCKED felirat árulkodik arról, hogy már nyitva volt a telefon. (Ezt kellene eltüntetnem.)
-
mumk1
addikt
válasz
MerLinh #9708 üzenetére
A PG58IMG felment, új HBOOT 1.23 S-OFF maradt, meg visszarakta grátisz ezt a szerencsétlen CWM-t is, és felülírta a jó kis jokeres splash screen-emet.
Más kár nem történt, megy fel a rom, most bootól először.
Aki nekiesik, figyeljen rá, hogy a SuperCid aktív legyen, inkább ellenőrizzétek le kétszer, mert papírnehezék szindróma felléphet könnyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MerLinh #9584 üzenetére
Beats és a proc freqnek nem sok köze van tudomásom szerint az hboot partíció kiosztáshoz.
Itt inkább arról van szó, hogy ha féletlenül rosszat flashelsz, akkor 100% a brick, amit könnyebben tudnak azonosítani és megvonni a garit.
Tehát végső soron csak a userrel való kitolás a cél. -
S e t h
nagyúr
válasz
MerLinh #9243 üzenetére
Az összehasonlító tesztek alapján írom ,hogy ha vkinek elsődleges a játék akkor jobban jár a samuval.Ezen is lehet játszani, de a samun kevesebbet fog laggolni, plusz s-amoleden talán a színek is másak, ami játéknál lehet szempont.
Azt meg szimplán nem tudom ,hogy a kijelző felbontásából akadhatnak-e problémák, mennyire vannak konvertálva rá a játékok.Na még egyszer:
Csak nálam ment a teló fotózáskor három eltérő méretű képet? -
S e t h
nagyúr
válasz
MerLinh #7143 üzenetére
Köszi, menet közben már rájöttem magamtól, egyszerűen erre nem voltam felkészülve.Ez az orrba-szájba szinkronizáció még fura nekem, most már sok minden letiltok.
Nem tudjátok mi lehet annak az oka, hogy miután újra raktam a rendszert,csináltam volna egy biztonsági másolatot a htc synccel, de azt a hibaüzenetet kapom a számítógépen ,hogy nem lehet kapcsolatot másolni a pimről.
-
Balinov
titán
válasz
MerLinh #6492 üzenetére
MerLinh, ez az a Anker 1900mAh-s Sensation akku?. Mert ha igen, ennyiert szvsz ajandek, 14euroert hazhozhozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest