- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz
szirtesp #19610 üzenetére
Lehrt, hogy kamu, de ha meg is történt, akkor még számokban sem lehet kifejezni annak csekély mivoltát, hogy a számtalan anker aksi közül ha egy megadta magát.
Én november óta használom az enyémet,a gyárit vissza sem szándékozom rakni.Egyébként én is 18 dollárért vettem.
-
nimfas
addikt
válasz
szirtesp #19419 üzenetére
nekem 2 volt szervízben ott...
1x volt 4 nap híján 1 hónap
2x-ra már csak 3 hét... igaz ebben benne volt a 2db hosszú hétvége is! :-)Más:
Mobilnet:
Többen írták, hogy a Telenornál nem lassítják be a netet, ha elérted a limitet... hát de!
A képen az alsó kettő a korlátozás előtti állapot, a 3. már limitálva, utána 1 wifi... majd legfelül még kettő limitált sebesség....
Egyébként Telenoros flottában vagyok, 100MB-os netes csomag.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
szirtesp #14515 üzenetére
HBOOT-1.27.0000
És most modellszámnak ezt írja ki: HTC Sensation XE with Beats Audio...
Pedig sima sensation (IMEI szám is egyezik a dobozán lévővel)
Szoftverszám: InserCoin 5.1.4 by baadnewzKöszi a segítséget!
A google a barátod szöveg meg ilyeneket meg lesz*rom! Azért itt kérdezem meg, mert nem találtam számomra megfelelő leírást, és engedtessék már meg, hogy egy Sensation fórumba feltegyek egy ilyen kérdést...
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
szirtesp #14409 üzenetére
Hát remélem nem ez lesz a baj!
Szerencsére egyik barátomnak Sensation XE-je van, el fogom kérni tőle az akksiját. Az egy új telefon. Ha azzal is csinálja majd, akkor lehet, hogy alaplap probléma.
Csak tudod mi a baj? Hogyan tudom a szervízben megmutatni a hibát? Reggel óta nem csinálta a teló ezt...
-
mumk1
addikt
válasz
szirtesp #13173 üzenetére
Az app lista csak vertikálisan görgethető, ezt speciel utálom. A widgetek kirakása is "MIUI" copy, ami nem baj, de nekem a régi, listából kirakás szimpatikusabb volt. A hivás fogatás/elutasítás gombot felcserélték, úgy hogy ma sok embert hívhattam vissza.
Kb. ezek, egyébként a felülettel nekem más gondom nincs. Bekerült egy új lock screen is, ami a napi teendőket, nem fogadott hívásokat, üzeneteket teszi ki, az nagyon begyere. -
törölt tag
válasz
szirtesp #13003 üzenetére
Anno próbáltam jó pár ROMot...
Volt sok, ami döcögős volt, volt olyan, amit lecsupaszítottak, számomra fontos dolgokat szedtek ki belőle, mert minek az oda...
Szóval nem igazán jött be ez a dolog.
És mivel itt is olvasom, hogy "sok" embernek mi nem működik, meg megadja magát a főzött ROMos készülék, inkább köszi, de nem.
Lehet 5 hónap alatt változtak a dolgok és minden ROM tökéletes, vagy legalább annyira jól működik, mint nálam a gyári ROM, de most már várok. Csak marha türelmetlen vagyok
De köszi a tippet -
ember101
csendes tag
válasz
szirtesp #12361 üzenetére
Nem volt superCID-elve. Ha jól tudom az csak akkor kell, ho másik rom-ot akarok felrakni ezen meg a gyári van. Viszont nem tudom melyik a nekem való RUU mert 2 ő fajta van:
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_R_Radio_10.58.9035.00U_10.15.9035.02
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035.00U_10.14.90
Nekem is ez a 1.50.401.1 van de nem tudom hol kel megnézni, hogy ezek közül melyik a jó nekem, mert ugye itt a Radio szám(ami nem tudom mit jelent) más. Meg tudod mondani még azt kérlek, hogy a kettő között mi a különbség?
-
ember101
csendes tag
válasz
szirtesp #12357 üzenetére
Akkor elég csak az, hogy usb-vel rádugom a gépre úgy hogy csak simán be van kapcsolva a teló, és futatom a ruu exe-jét, majd s-on parancssorból? Nem kell a cwm recoveryt valahogy törölni? Vagy azt is felülírja a gyári rom? Ja és még annyi, hogy honnan tudom melyik romot szedjem le? Mert előttem írta valaki, hogy ő túl újat/régit szedett le és baj volt belőle. (mert nem volt hozzá jó a bootloader(ha jól értelmeztem).
-
szegto
senior tag
válasz
szirtesp #12306 üzenetére
Nekem IC 5.1.2 van fent és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Szerintem ez az új base gyorsabb mint az előző, vagyis nálam a screen sokkal gördülékenyebb.
Ajánlom.Más: hogyan tudom megoldani, hogy a telefonkönyvben a facebookos nevekhez hozzárendelt képek ne olyan ocsmányak legyenek? Tudom hogy a google tárolja xar minőségben, de ez eddig nem jött elő, csak a legutóbbi 2 IC romnál.... előtte frankó volt.
Erre van valami megoldás? A Fullscreen cellar ID (vagymi a neve) meg hasonló programokat nem szeretnék használni, ez a sense-s lenne a megfelelő számomra, de valami miatt 2-3 hete ocsmány a kép.
THX. -
xors
senior tag
válasz
szirtesp #11013 üzenetére
Érdekes (legalábbis a gyári ROM-on), hogy ha csak pl. egy megbeszélés, v vmi ilyesmi miatt ki akarod kapcsolni a telefont egy időre, akkor a kikapcsolás menüben a kikapcsolásra böksz. Ilyenkor nem törli az ideiglenes fileokat a memóriából, és ilyenkor gyorsan be is kapcsol utána. De viszont ha az újraindításra böksz, akkor törli az ideiglenes fileokat, és hosszú ideig kapcsol be.(tehát egy teljes restart) Én mindig ennek figyelembevételével kapcsolgatom ki-be.
-
Something_
őstag
válasz
szirtesp #9789 üzenetére
Telenor.. 2 évig szolgaság. Nem lehetett telefonálni, alig volt térerő, megszakadt. 7-8e volt a számlám folyamatosan. Most 3000 és ugyan annyit beszélek.
Most váltottam át pár hónapja T-re, mióta meg van a telefon. Igaz az elején nem volt baj, de az utóbbi 1 évben, a Nagy Hálózatfejlesztésben elég szar volt. -
mumk1
addikt
válasz
szirtesp #9778 üzenetére
Nekem nem ment se tegnap, se most a frissítés után. Próbál rácsatlakozni a másik cucc, de olyan mintha nem osztana neki IP címet és nem is csatlakozik. Nem néztem még XDA-n.
A másik bug, az időjárást elindítod, az animációs kép jobb oldalából eltűnik egy darab. Kisesebb grafikai bibik vannak máshol is de nem veszélyesek. -
mumk1
addikt
válasz
szirtesp #9697 üzenetére
Én 2 nap önsanyargatás után legyalultam. A display lekapcsolást bármire állítottam 10sec után kikapcsolt. A böngésző gyakran kilép és az egész nagyon darabos még. Egyenlöre várok az ICS romokkal, kipróbálni megéri, de tartós használatra nekem még kevéske ebben az állapotban.
-
kokler
aktív tag
válasz
szirtesp #7912 üzenetére
Közép-konzoltól simán felér a szélvédőre rakott tartóig
HGabor89: DroidStats-ban be tudsz állítani minden irányt, kedvezményt, sőt tartományt is (nekem ez volt a leghasznosabb).
davidcsaba93: Nyugodtan állj neki az angol alapján. Nem egy félelmetes folyamat, pláne ha előre elolvasod kétszer, hogyan is lesz. Egyébként ez még segíthet
-
Zirowe
nagyúr
válasz
szirtesp #6677 üzenetére
Szokásos: startup managerrel kiírtani a sok felesleges programot, ami bekapcsoláskor betöltődik, a rendszer alkalmazások közül törölni azokat, amiket nem használók és szintén betöltődnek folyamatosan (az örökké megutált stocks meg a news és a beépített levelező, meg ilyenek).
Ez bőven elég, de ha nagyon akarod, akkor a megszokás rabjaként még feltelepítheted az advanced taskkillert, a security levelt lerakni low-ra, és akkor bmit ki tudsz lőni.
-
randras
veterán
válasz
szirtesp #6269 üzenetére
Tényleg? Na király, kösz a hasznos infót. Sajnos az a gond, hogy most másik SIM-re is beaktiválni valami normális mobilnetet nincs lehetőségem, szóval addig hitegetem magam azzal, hogy csak a hálózat szar. Ha viszont utána is szar lesz mondjuk a Tés kártyámmal, akkor asszem, tényleg szervíz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest