- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
A megoldás másik zenelejátszó, pl. PowerAmp használata. Igaz, hogy csak időkorlátos próbaverzió, meg a fizetős van belőle, de próbáld ki, szerintem megéri az árát. Tud olyat, ami neked kell, hogy egy adott könyvtárban levő számokat játsza le akár ABC sorrendben, akár összekeverve.
-
S e t h
nagyúr
Szar a gyári aksi, nekem is ez volt a problémám, amíg nem vettem egy ankert. Azóta egyszer sem indult újra.Általában nagyobb feszültség felvételnél indult újra pl böngészés, telefonálás és mint kiderült a gyári aksi kicsit kisebb is mint kéne, valahogy ez is szerepet játszik benne, viszont az anker annyival nagyobb, hogy ez ne okozzon problémát.Novemberben vettem az aksit, azóta nem volt ilyen restartom.
-
Balazs_
senior tag
Ha már dupláztam véletlenül akkor ebbe leírom a gondomat.
Valakinél előfordult olyan, hogy ha bekapcsolja a netet a telón (HSDPA) akkor gondol egyet a telefon és kikapcsol? Ugyanez néha megesik vakuzás után is. Megint beadta a kulcsot az aksi (volt már ilyen gond, de akkor kicserélték), vagy az alaplapon kezd valami megdegleni? (Ilyen is volt már...) -
Balazs_
senior tag
Elvileg a DCIM mappán belül van egy thumb könyvtár(bár most nem találtam), oda a telefon 'lekicsinyíti' a képeket, hogy pl. amikor megnyitod a galériát, akkor a rácsos négyzetbe csak be kelljen töltenie a képeket, ne kelljen azzal szaroznia a telefonnak, hogy még először lekicsinyíti és aztán jeleníti meg kisképként.
-
bylow
senior tag
Azt próbáljátok már ki léci, irom lépésenként :
-USB-n fel dugod a telcsit a gépre
-automatikus lejátszás
-Képek és videók importálása ( windows )és ha így le mented a cuccokat akkor még az " Igo navi" kis képeit/ikonjait is le menti, na meg a sok töbszörös képeket, így biztos hogy látni fogjátok a saját telefonképeiteken is hogy miről beszélek !!!!
Na ezek után tudnátok véleményt írni ???
-
Ruh
csendes tag
Én elejtettem a telóm és akkor feketedett be: beragadnak a pixelek. Van egy app: Pixel Doctor Lite, egész éjszaka villogtatja a képernyőt (full-bright) és reggelre nekem visszahozta az összes pixelt, pedig eléggé nagy rész volt befeketedve. Próbáld ki, lehet neked is segít.
-
Koczó93
őstag
A kernel az operációs rendszer belső "rétege" ha jól tudom. Ez irányítja a hardvereket, processzor skálázódás stb.
Igen hasonló mintha win7 helyett felraknál egy windowst xp-t de ettől még windows fut a gépen csak más verzió, ugyanígy telefonon is, android fut csak esetleg más verzió, más kezelőfelülettel.
Az android verzióknak van száma de kapnak egy nevet(pl 2.2-Froyo, 2.3-Gingerbread,Ice cream sandwich 4.0)
A többi kérdésre azt hiszem már válaszoltak -
Something_
őstag
A karakterkodolas az osszes keszuleknel igy van.
Ha nagyon akarsz ekezeteket, akkor a masik iranyba doljenek es nem ugrik le 70re.Off: Sensation altalaban nem ment el nalam 2 ora kijelzoig custom romokkal. S2nel gyari rommal 3-4 orat vigan elmegy, ugyanolyan felhasznalassal.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Rom: lényegében maga a szoftver ami fut a telefonon
Ics: ice cream sandwich ez most a legújabb android
Fw: firmware,ez is egy szoftver
S-on: végülis egy törés,csak ezután lehet piszkálgatni a telefontÉs igen az s-on miatt annyi a garinak,de visszalehet állítani feltéve ha nem halt meg teljesen a telefon és úgy megy szervízbe.Kicsit bonyolult mindent leírni egy idő után már pár perces dolog egy rom csere főleg az újabb romokban már grafikus a telepítés kiválasztható beállítható minden.
-
SpinDoktor
csendes tag
-
DjTaRsY
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest