- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is hiszek a gyári ROMokban, nálam is hibátlanul fut. Legalábbis nincsenek olyan hibák, amik miatt bármi mást kellene felraknom...minden másra meg ott a marketplace.
Bár az is vicces, hogy maga az Avast is rootolt telót igényelne...Edenyke: jól látom, hogy ott már 1.5 gigán futkorásznak a magok?
ICS-el felemelték az órajelet is?
Csendben meg fogok őrülni, mire itt is meglesz az OTA...
-
Xaels
félisten
Csak én nem magánszemélyekről beszélek hanem a cégnél levő mellékekről amiket alkalomadtán gyorsan kell elérnem. Azok nem változnak, a magánszemélyek esetén meg örülnék, ha lenne inkább egy értesítő, hogy ez és ez változott kívánom-e cserélni és csak akkor frissülne az egész amikor szükséges.
-
Xaels
félisten
Hogy minden lapozás után újrahúzza? Engem például zavar, ha valakit onnan akarnék gyorsan tárcsázni akkor ne kelljen már ezt a designos animációt megvárnom. Ez nálam kivételesen fontos mert ha fennakadás van a forgalomban nincs időm a menüben ugrálni, meg keresgetni a névjegyeket.
-
bajtokarpi
őstag
Szia!
Köszönöm a válaszod. Ha tűrhető a láthatósága az oké! Csak lássam, ne az legyen, mint a mostani Samsung Omniánál, hogy szinte nulla, ha kimegyek a szabadba. Amúgy tényleg ennyire jó a sensation , mint ahogy azt írják? Nagyon szeretném :-). XE-ről van véleményetek? Megéri szerintetek a többletköltséget?
Köszönöm
-
mipityu
tag
Igen, nekem az aláírásomban szereplő rom ment fel a 4.0.3 firmjére.
Kifogástalanul működnek együtt.A supercid szerepe, ha jól értem, hogy eltérő firmware-k is feltehetők legyenek. De szerintem erre semmi szükség, mert az XE-re és a simára is van külön. Utána pedig a rom már nem ellenőrzi. Legalább is én így tapasztaltam 17 különféle (2.5, 4.01, 4.0.3, sense és senseless) rom kipróbálása után.
Ha más a tapasztaltatok írjátok le.
-
mumk1
addikt
Szedjél le minden HTC drivert a gépről, a HTC sync-et úgyszintén és csak ez a fastboot driver legyen fent.
-
davidcsaba93
aktív tag
Titokban ezért reménykedtem, hála istennek megjött a fejesek esze
Épp ma akartam felrakni egy árut de az istenért se akart összejönni, mindig beakadt valami.. Bár nem hirdettem sokszor inkább csak vásároltam, ha nagy bazáros lennék akkor is szívesebben használnám a règi oldalt főleg ha majd fizetni is kell érte.szerk.: most olvasom hogy csak ideiglenes, kár...
-
rbalint88
addikt
hát na
ízlések és pofonok
egyébként probléma megoldva, rendeltem hozzá fehér hátlapot, XE verziót, mert az volt olcsóbb, meg lehet ámítani a népeket a beats logóval
azért zavar csak, hogy két különböző színű műanyag van rajta, mert nem úgy csinálták meg, mint a rhyme-nál (asszony azt kapott karácsonyra, ezért vettem sensationt, nem újra nexus s-t az úszóleckés helyett), hogy látszik, hogy DIREKT más színe van az anyagoknak, hanem olyan, mint ha nem sikerült volna két azonos színű anyagot gyártani. -
mipityu
tag
Köszi :-)
Először azt hittem jó lesz eredeti állapotában, de aztán a hatásotokra győzött a jobbik énem. Ha ki lehet szedni belőle a gyárinál többet, akkor meg is kell tenni :-), már pedig ezt írtátok és igaz is. Csak egy nyers adat: alap állapotban quadrant 1600 körül, az említett rommal már 2700, de ha többször egymás után mérem - ahogy kell - akkor 3000 fölé megy.
-
Something_
őstag
Jah, úgy gondoltam én is
Nincs meg, de nagy mázlim van, hogy november 30-án feltoltam dropboxba egy mentést a névjegyeimről vcard formában. Most gmailben importáltam ezt a vcardot. Azt hittem, hogy automatikusan a névjegyeimet a gmail elmenti.
Már csak a marketes alkalmazásaimat kellene felrakni. Telón a marketbe nem találom őket, gépen webes felületen mutatja az összes alkalmazást ami rom csere előtt fent volt.
-
Something_
őstag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de olyan mintha egy új telefont vettem volna
(rossz hír, hogy a névjegyeket a gmail nem mentette valamiért le, de szerencse, hogy kimentettem vcardként, már csak meg kell keresnem valahol...)
Gyááá, ez a lezárási animáció, ez mindent visz
Ezúton is köszönöm nektek a segítséget!
Nélkületek nem jöhetett volna létre
-
Something_
őstag
Akkor szerintem csak az alkalmazások adatairól nyomok mentést a TB-vel, a rendszerdolgokat meg beállítgatom az új ROM-nál (mintha új telefon lenne
, a CWM-ben meg csinálom a full mentést arra az esetre ha visszakerülne majd a gyári.
Ez így jó, ebből nem lehet gond az új ROM-nál?
Még nem jött le a ROM, viszont 5 fele el kell mennem, így 7kor folytatom majd. Ha jól gondolom akkor már csak a ROM felrakása, majd a radio cserélése van. Plusz aksi kalbiráció az új rom miatt.
Ha ez kész akkor ennyi és végeztem?
Már kíváncsian várom az eredményt -
rizso
addikt
Mióta fent van a Senseay. Alap állapotban nem melegszik, de ha kicsit is használom, akkor elkezd melegedni. De az is lehet, hogy még nagyon friss volt a romcsere, hozzá kell szoktatnom a kicsikét...Majd ma kiderül.
Más: ezt a szerencsétlen animáló időjárást hol lehet kikapcsolni. Gyári romnál ha jól emlékszem kikapcsoltam a teljes kijelzős animálást, most meg előjött a bóvli ablaktörlő...
-
Something_
őstag
Nem tudok semmilyen alternatívát ajánlani, mivel nem ismerem a jelenlegi telefonokat, azokról tudok nyilatkozni, hogy milyen telefonokat használtam mostanában. N97 szebb képeket csinált, 6500 classic pedig ugyan ilyeneket, mint ez a top kategóriás készülék.
És mivel most Sensationt használok, én ki merem jelenteni, hogy szar képeket csinál. (természetesen jó fényviszonyok között jó képeket, de ha már egy kicsit is borús az idő, szétesik a kép)
Ma csináltam gumi takarítás/elrakásnál pár képet, pl ezek tök jók lettek, igaz, ha már egy kis árnyék van, akkor már elég sötét lesz az a rész.
Kép 1
Kép 2
Kép 3 -
Zirowe
nagyúr
Nézd meg ezt az aprót, nekem is segített egyszer rég, amikor még nem volt saját acc-om.
Ja, az lemaradt, hogy a wifi jelvesztés a szomszédos szobában lévő n-es routerrel szokott előjönni, nem az itthonival.
De amint arrébb rakod a kezed, van megint jel.
De mondom, csak nagyon ritkán fordul elő. -
Zirowe
nagyúr
Egész jól, csak néha, ha fektetve tartom és nagyon szorongatom, akkor sikerül elérnem nála a "wifi death grip"-et. :S
Gondolom az antenna kivezetései nem a legjobbak.Viszont térerővel még nem voltak gondok.
Egész megszoktam már a piros/fekete megjelenését+ugyebár a headsetem is piros.
-
mumk1
addikt
Tedd fel hozzá a Tweaks Mod -t és a "Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App Drawer" legalább is engem nagyon idegesített a programok oldalankénti görgetése.
Gyári kernellel használom, semmi gondom nincs vele.
-
Something_
őstag
Hali!
Ez a Car Home progi nem jött át, főként a telefonkönyv és a tárcsázás miatt. Nem fordul el a telefonkönyv és a gyári névjegyzéket dobja be, ami ugye fekvő méretnél elég kicsit, plusz nem fordul át.
Viszont találtam egy számomra megfelelőt, lehet másnak is hasznos lesz.
Car Dock Home V3 a neve, bedob egy teljesen új felületet, több lapból áll, egy lapra 6 nagy ikont lehet elhelyezni, plusz vannak saját buildek.
Így fekvő módba kiraktam a felső 1/3-ára egy órát, alulra a NAVI ikonját, mellé a program saját Kedvenc névjegyek widgetjét (elfordul normálisan, plusz nagyok a nevek, így könnyebb bökni)
Az utolsó harmadba pedig a program saját névjegyzék widgetjét és a tárcsázást.Nekem pont ezekre volt szükségem, szóval tök jól elférnek, de ez ugye csak 1 lap, és még akár lehet berakni még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Láncfűrész topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest