- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof83
aktív tag
Köszönöm, megpróbálom ha más nincs, de eddig ezek az utólagos külsős programok nem igazán váltak be.
Kerestem a gyári HTC Sync-nek a Mac-es változatát, de úgy látom hogy nem létezik. El sem tudok hinni, hogy 2012-ben egy ekkora gyártó nem csinál Mac kompatibilis Sync programot. Na mindegy! -
HIJ
őstag
Ez sem mindig igaz. Pl én egy x8 -at téglásítottam nemrég. mindent a leírás alapján csináltam csak mikor végeztem és örülnöm kellett volna a rootolt telónak, akkor egész egyszerűen meg se moccant. Jópár telefont/tabletet rootoltam már, de az kifogott rajtam. Szóval csak óvatosan. Igaz hogy aztán garizták a telót, de azért leizzadtam egy percre...
És most jöhetnek a " de biztos nem úgy csináltam valamit" szövegek, de többszöri átolvasásra is arra jutottam hogy minden klappolt...
-
Zirowe
nagyúr
Én két különböző telefonról beszélek.
Az egyik az enyém, ami 1.23on volt, és tele lett a tökön az ics bugjaival, így downgradeltem 1.17 eng hbootra, és vissza senseayre.
A másik pedig Tejberizs76 telefonja, ami maradt unlocked, s-on és 1.23, de sikerült főzött romot bebootoltatni rajta.
És nem, nem volt jtagozás, csak szoftveres buherálás.
-
irednek
csendes tag
-
Zirowe
nagyúr
Van aki még a tv távirányítóját se tudja rendesen használni, de okostelefonja van, mert az menő, akkor szerinted nit tudhat a rootról?
Nézz körbe legközelebb egy szolgáltatóboltba, hogy mennyi értelem süt az átlag ember arcáról.
Azokról nem is beszélve, akik azzal hívnak fel, hogy szeretnének rootolni, merthallották, hogy az jó ésmenő, de nem tudják, hogy mi az és, hogy mire való.
Ne magadból vagy ebből a fórumból indulj ki, hanem az átlag emberből.
-
Zirowe
nagyúr
Pedig nagyon alacsony a rootolok száma.
Ez egy szakmai fórum, itt sok az érdeklődő, sőt, csak azok vannak itt.Viszont nézz meg egy xda topic hsz vagy látogató számot, és vesd össze az összeladott készülék számmal--> a rootolok aránya elenyésző lesz.
Régebben vmi 1% körüli számról beszéltek, ami szerintem elég abszurdan hangzik, de talán van benne igazság.
Szerintem 10% alatt van mindenképpen.
Az átlag embert ez nem érdekli, neki "out of the box" kell vmi, vagy azért mert nem akar vele pepecselni, vagy azért mert nem ért hozzá és nem mer belevágni, vagy csak azért, mert fogalma nincs róla.
-
Zirowe
nagyúr
-
MerLinh
senior tag
chainfire3d =) marketen fent van
-
Zirowe
nagyúr
Ha már a korábbi hsz-emre utalsz, akkor láthattad, hogy nem nyúltam a cidhez, mert nincs rá szükség, illetve, hogy a saját ruu-ját raktam fel, mivel feltelepült, be is bootolt, csak a visszazáráskor történt a problémája, illetve egyszer már volt szervizbe, és akkor ugyanezekkel állítottam vissza ugyanígy, nem volt gond.
Most próbáltam a macgyver hacket és a sebtapasz megoldást, de még semmi.
Holnap kipróbálom egy másik aksival, ha azzal is halott, akkor irány a szerviz.
Amúgy xda-n vannak jó páran, akiknek hopp, egyszer csak nem akar bekapcsolni a készülékük.
Remek.
-
Tibi09
tag
Erre csak annyit reagálnék, hogy nekem a Sensation előtt Hero-m volt, ami szintén HTC. Azt 2 évig használtam és 1,5-ig ment simán, aztán volt benne egy fődarab csere és még mindig megy. Azért is vettem most HTC-t, mert a Hero is tökéletesen ment és ezt se bántam meg. A következő telóm is HTC lesz valószínűleg, majd kb 2 év múlva.
Egyébként te csak kifogtál egy szart és most az egész világra mérges vagy és írod a hülyeségeidet, hogy 10-ből 4 hibás. Mindegyik hibás csak az userek nem akarnak róla tudomást venni stb... Egy telefonból szignifikáns következtetést vonsz le, nem csak a Sensationra, hanem az egész HTC-re.
Ha már az előző HTC-del is gond volt, akkor miért vettél megint HTC-t? Ott vannak az almás termékek, vegyél olyat és nem lesz gondod. Bár nekem nincs gyomrom az apple-höz.
peace
-
roxan
senior tag
Ha a listában rámész a kijelzőre, kiírja az időt.
Kész a teljes csiszolás. Az 1500-as szövet kis finom karcokat rakott rá, remélem a polírpasztával eltűnik. Az 1200-1500-esból elég volt 1-1 ív, sokat nem kellett már vele dörzsizni.
A hétre várom a pasztát, aztán finomhangolok.
Üdv,
-
kchris78
veterán
azért ez valljuk be ez egy picit irreális használat ha a cell standby vitt el 20%-ot az akksiból.. Én arra lennék kíváncsi hogy GSM vagy WCDMA-n volt e a készülék, mennyit volt a képernyő bekapcsolva (nem %-osan hanem abszolút értékben), és milyen fényerőn. Mindenesetre az pozitívum hogy ha KELL készenléti idő mert tudja az ember hogy nem kerül 220V közelbe akkor ha nem kapcsolja be akkor lehet számolni a durván 1%/óra fogyasztással.
-
-
Dávid01
csendes tag
Hát azért az a Beats füles sem elhanyagolható... Legalábbis szerintem... Én régóta szeretnék már telefont venni, és ráadásul ilyet, mármint hogy Sensation-t, és tulajdonképpen mindenre használnám! Éppen ezért nagyon arra hajazok hogy megvárom ezt a "frissítést". És én erősen bízom abban, hogy betömködik a problémás részeket...
Elnézést kérek ha esetlegesen megbántok valakit azzal, hogy itt beszélek erről... bár a Sensatoin a nagy tesó
-
Xaels
félisten
Szerintem foglalkoznak vele, de a fizika törvényeit nem lehet kikerülni. Ha máshova teszik az antennát attól még a jelenség megmarad csak máshol kell majd lefogni, hogy előidézzük. Nekem amúgy nem okozott még kellemetlenséget ez a jelenség, igaz ritkán WiFi-zek és akkor is elég közel van a Router.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest