Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Ebből is látszik milyen jól fejlődik a HTC/Android combó.
Eljutottunk oda ahova az egyszeri almás júzer, miszerint csak minden második évben érdemes készüléket cserélni.
@silver-pda
Tedd át SD olvasóba és töröld le a kártyáról, mert HBOOT-ba mindig megtalálja és nem tudsz recoverybe lépni. -
Viper26
nagyúr
Ki van ez találva azért.
Szerintem nagyon jó lett ez a One széria, még egy V-t is elfogadnék, annál is látszik mennyire optimalizált minden, nem is láttam lassabbnak mint az S-t...mindig is akartam Legendet anno, csak Desire lett helyette.
Ha beleférne a keretbe, azt hiszem végül az S mellett döntenék, de ha valaki Sensation tulaj neki nyilván az X-re érné meg váltani.De most már hagyom az off témát inkább.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Külső programmal vagy gyárilag benne van?
Visszafele nem működne,hogy a laptop netét osztom meg a telóval?(
wi-fi hotspot programok rendre újraindítják a gépet,ha a telóval adatforgalmat próbálok gererálni a már csatlakoztatott létrehozott hálozaton át
.-igaz ICSel még nem próbáltam-ki is próbáolom most-)
-
Zirowe
nagyúr
Ha a scifikből merítünk, akkor a rendelkezésre álló megoldások száma végtelen.
Vmi olyasmi megoldás kéne, hogy ne az emberi testből nyerni közvetlenül, hanem inkább közvetetten, mondjuk a kinetikus energiát felhasználva.
Vmi mindig mozog: a kezünk, vagy a lábunk, ezzel könnyen lehetne hasznosítható energiát generálni (cipőtalpba épített egységgel, spéci karkötőkkel), amit vezetéknélküli technológiával (a vezetéknélküli áram elvileg már létező lehetőség!) eljuttatni a szükséges eszközökbe.Minden kütyü állandó "szomjúságát" meg lehetne oldani vele.
Vagy egy nagyon extrém gondolat: a vér áramlását felhasználni, vízerőműszerűen.
Amúgy, ha már scifi és alternatív energiafelhasználások, ez egy mai cikk.
Mondjuk engem jobban izgatnak a vízmeghajtású űrhajók, volt is Asimovnak a témában egy nagyon jó kis rövid novellája..
Na, de nem akarom szénné offolni a topicot, mert naphosszat tudnék elmélkedni a témáról.
-
Zirowe
nagyúr
Láttam már olyan látványtervet is, hogy az ujjbegyekre kell rakni a készüléket, és onnan vetíti ki a munkafelületet és érzékeli az irányítást, mintha egy kézi hologram lenne.
A probléma ezzel meg a "kontaktlencse" kivitelezéssel, hogy minden esetre kell egy külön egység a fülre a kommunikációhoz, míg a szemüveges kialakításnál nem kell.
Viszont az hosszútávon nehéz.Egyébként is, először is ki kell fejleszteni a bivalyerős mini akksit, utána már kb tényleg csak a fantázia szabhat határt, hiszen majdnem minden más elérhető már, csak miniatürizálni kell őket.
-
Zirowe
nagyúr
Hosszútávon és széleskörben szerintem azért nem életképes, mert sokan vannak, akiket a szemüveg irritál, nem képesek hordani, illetve nagyobb a törésfaktor, ha nincs rajtad mindig.
Innen a következő lépés az igazi "retina telefon".
-
szegto
senior tag
Kb 2 hete én is Sense újraindulással szenvedtem.
Bár nem gyári rom......Végigbogarásztam a programjaimat és amiket nem használtam toroltem.
Azóta megszűnt a Sense restart... tehát javaslom én is hogy az alkalmazások között keresgélj és töröld amire nincs szükséged, hátha valamelyik program okozza ezt. -
-
-
randras
veterán
Engem se nagyon izgat, kifejezettem csúnya lett szerintem a Sense 4-es óra widget, ami az egyik legfontosabb, szóval az ICS-t várom csak. Remélem nem rontják el, és ugyan olyan jó lesz, mint a mostani stock ROM, mert ez az első stock ROM, ami számomra használható egy telefonon.
-
xors
senior tag
Az jó, csak, ott van az XDA-n mellette, hogy:
Known bugs:
- Automatic Timezone shows incorrect time (only for Finnish users) GMT +3 instead of GMT +2.
*Fix: Disable Automatic timezone
- Two spelling errors: Develop Options & Aerplane Mode
- Links do not open, but the browser takes you to the last visited website instead
ebből fölleg az utolsó a zavaró
nem tom h, ezek télleg vannak -e
meg azt sem tudom, h kéne felrakni, és hogy ez helyettesíti -e a hivatalos frissítést, meg van e benne magyar nyelv...
háth, már télleg gondolkozok azon, h nem várom meg a hivatalos frissítést!!! -
Andrew10
aktív tag
Gondolom ettől függetlenül ahogy írtad jelezni fogja ha van rá új szoftver.
Ja és ha tegyük fel majd rá megy az új szoftver a magyar nyelv gondolom eltünik róla de az alkalmazás kezelőben a customization setting provider-el vissza tudom rakni magyarra vagy ez a cust.sett.prov. is eltünik róla? -
Gólya.
tag
Csak mert találtam egy hivatalos leírást hogy lehet feltenni OTA frissítést manuálisan és ott leírták hogy átnevezed update.zip-re... Recovery menü és Apply.... kipróbálom max nem tudja megcsinálni.. csak olyan lassan jön a hivatalos ota XDA-ról...XDA fórum-ba közben megtaláltam hogy ezt így nem fogja hagyni...
The Red exclamation mark screen -> Volume up + Power -> then comes:
E
an't open /cache/recovery/command
The standard - menu on top - choosing Apply update from sdcard - pressing Power button:
Got:
-- Invalid operation. -- -
dropopi
aktív tag
-
Something_
őstag
-
kicso24
csendes tag
igen, értem, de az nem lenne elég, hogy megérintem és újra éled? ha meg mielőtt zsebbe rakon, teljesen lezárom. Jó lett volna, ha a lehetőségét meghagyják, ha elfelejtem lezárni, én szívok és kész. Az nem tetszik, hogy előre döntöttek helyettem erről, nincs választás, hogy hülyebiztosítást választok-e vagy figyelek.
-
kicso24
csendes tag
nyomkodtam, sokszor, utána olvastam, de pont azt olvastam, hogy ez egy nyílt rendszer, jól variálható, sok program van hozzá stb. stb. , ehhez képest volt furcsa az ébresztős dolog... okké, most már kezdem érteni, hogy ez tulképpen egy számítógép, ami nem ébreszt, de azt akkor sem értem, hogy ha ilyen állat jó rendszer, akkor miért nincs megoldva.
-
Beniben
tag
Gyakorlatilag itt is a bőség zavara van, már néztem...ezek jöhetnek szóba elvileg:
Ebből próbáltam [link] ezt...nem nyert...
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.27.401.3_Radio_10.42.9007.00P_10.11.9007.15_M_release_192183_signed.exe
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.28.401.1_Radio_10.42.9007.00P_10.11.9007.15_M_release_192608_signed.exe
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.35.401.1_Radio_10.43a.9007.00U_10.51.9007.27_M3_release_198179_signed.exe
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.2_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_208857_signed.exe
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed.exe
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_R_Radio_10.58.9035.00U_10.15.9035.02_2_release_228602_signed.exe
RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.50.401.1_Radio_10.56.9035.00U_10.14.9035.01_M_release_223042_signed.exe -
mrThomi
addikt
tehát akkor csak a telefonon tudom ezt elvégezni ? Illetve ilyenkor mik törlödnek rola ? Sim-et SD-t gondolom tanácsos azért eltávolitani elötte ? !
Bocs a hülye kérdésekért életembe volt HTC-m viszont világéletembe ilyet akartam
Várom már rá az ICS-t !!Panel érzékelés kérdésemre tudna valaki válaszolni ?
-
xors
senior tag
pedig annyira nem is veszem igénybe: zene, facebook, böngésző. de van h néha ennyi sem kell neki és elszáll a kezdőképernyő. egyenlőre főzött ROM -ot nem akarok mivel még 2év garis a teló... am érdekes h amikor megvettem akkor nem volt vele ilyen gond csak pár napja jelentkezett a probléma először.
-
keIdor
titán
Tekintve, hogy a Milestone 3 hivatalosan el se érte Európát, én nem sok esélyt látok 4-re a kontinensen. Persze megrendelheted tengerentúlról, de ha van is GSM modulos belőle, akkor se éri meg a garancia miatt. Szopó érvényesíteni ha gáz van.
Én most csak egy telefonra cserélném ezt: Galaxy Nexus.
-
keIdor
titán
SGS1 csak 2.3.4 óta jó. De az SGS2 pedig szuper manapság, megkockáztatom legproblémamentesebb telefon az utóbbi időben. Bár az SE-k is jók nagyon. Kegyelten gyors még egy Mini is.
Szerintem meglátnád mennyivel gyorsabb egy GPU által gyorsított felület egy Senseay romban sírva menekülnél a gyáritól. Hidd el, hogy ég és föld egyszerűen a lapozás pl. a menüben. Nem túlzok, egy másik telefont kapsz.
2 hónapja még én is azt mondtam elég a gyári, ugyanazt vallottam, mint te, azt nézd meg a véleményem most. Soha többé gyári HTC rom.
-
keIdor
titán
Gyári romot használsz még mindig amúgy? Utólag visszagondolva tényleg saját magam kínoztam azzal, annyira rossz egy Senseay-hoz képest. A telefont mintha kicserélték volna. Minden szoftveres hülyesége rendbe jött.
Soha többet gyári rom, kivétel Samsung, azokkal nem volt bajom SGS2-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Fotó állvány eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest