Új hozzászólás Aktív témák
-
imrufo
tag
Én meg pont most akartam benyögni, hogy eladósorba került a frissen szervizelt Sensation-öm, hátha érdekel valakit... Full extra, fűt, zenél, világít.
(és meg is tettem)
Na jó, remélem ez még nem számít hirdetésnek!
Béke! -
imrufo
tag
válasz
Jodanovich #18537 üzenetére
Nekem is harmadszor szervizelik...
Volt már alaplap, poros kijelző, most pixelhiba.
Csak összeérik valamikor a cucc... :-) -
imrufo
tag
válasz
Jodanovich #18533 üzenetére
Üdv!
Beállítások/fejlesztői beállítások/szigorú mód: kapcsold ki!
Úgy emlékszem valami ilyesmi, de most nem tudom megnézni, mert épp szervizben van a gép... -
imrufo
tag
válasz
CrAck69 #9003 üzenetére
Igen, Root-olt teló kell hozzá. AdFree-t Market-tól leszed, elindít, Superuser-ben engedélyez, Download hosts-ra kattint, kilép és örül a reklámmentességnek.
Nálam legalábbis minden app-ból kiszedte, ami csak fel van telepítve.
Van még egy-két hasonló progi, de szerintem mindegyikhez kell a root jog...
-
imrufo
tag
válasz
CrAck69 #8936 üzenetére
ShakeOnOff tökéletesen bevált!
A napi kb 50 powergomb nyomás helyett most megnyomtam vagy 5x, azt is csak a megszokás miatt.
Akksifogyásról nem tudok nyilatkozni, mert az akkuhasználatnál a kijelző nekem mindig 90% fölött van, szóval olyan mint készenléti idő nálam nincs is. -
imrufo
tag
válasz
Something_ #8833 üzenetére
Hali!
Nekem ugyanilyen dokkolóm van, teljesen jó a cucc. A töltő kimenete 5V 1A. Tudja tölteni egyszerre a telefont, meg a plusz akksit is. Sajna MHL kábellel nem lehet kombinálni, a dokkolón keresztül nem küldi ki a jelet a TV-re a teló... Meg elméletileg automatikusan dokkoló üzemmódba kéne kapcsolódnia a gépnek ha beleteszem, de semmi...Na pont most teszteltem le... Feltöltötte egyszerre a pótakksit meg a telefont is úgy, hogy folyamatosan világít a kijelző dokkolási módban.
-
imrufo
tag
válasz
zsoltikj1976 #6319 üzenetére
Az enyém dettó...
3 hónapig semmi baja, aztán egyik reggel se kép se hang. Az érdekes az, hogy világít a led, meg pörög a töltésjelző is, mégis inkább merül ahelyett hogy töltene...
Még szerencse, hogy vettem egy dokkolót, amivel külön az akksit is lehet tölteni.Ha már itt tartunk, hozzáteszem, hogy tesztelgetem a 2430mAh-s aksit. Nem voltak nagy elvárásaim, ezért nem is csalódtam nagyot.
Ha nem nyúlnék a telefonhoz, ezzel már simán elmenne két napot, de ha világít a kijelző, meg pörög a proci, simán leputtyan ugyanúgy minta gyári. Pótakksinak pont jó, ha lemerült a másik...
-
imrufo
tag
válasz
sshr3kk #5924 üzenetére
Ebay-ről rendeltem meg. Olvastam róla jót is, rosszat is, majd meglátom milyen lesz...
Pénteken kezdem majd tesztelni.
A gyári akksi is bírná, ha nem menne a mobilnet, meg a frissítés, meg nem kapcsolnám be a kijelzőt... Mindent kikapcsolva készenlétben 2 óra alatt esik egy százalékot. De fullosan pörgetve én is 2-3x töltöm naponta... -
imrufo
tag
Sziasztok!
Próbálom kicsit egyenlíteni az erőviszonyokat...
Ugyanis az én telóm is a hibátlan fajtába tartozik.
Vodafonos, júliusi vásárlás. Első naptól kezdve szilikon tokkal és fóliával használom. A készülék nem recseg,nem nyüszög, századmilliméter pontossággal illeszkedik mindenhol a hátlap. Egy kósza porszem sincs a kijelző alatt, pedig tüzépes melót nyomok, ott pedig van bőven kvarchomok, cementpor, stb... A hátlap hetente vagy 20x van levéve, mégsem porosodik. Azért van ennyiszer levéve, mert szinte az összes ROM-ot, Kernel-t kipróbálom, és van mikor csak az akksi kivétel segít, ha lefagy a cucc.
Amúgy már az első héttől kezdve főzött Rom-ot használok, és a sok próbálgatás után mindig a CoreDroid-hoz térek vissza... Nincs Sense újraindulás, patent a cucc. Nagy néha van egy pici lagg, mikor mobilnetről átvált wifi-re, amúgy szélvész.
Nagyjából ennyi...
Negatívumként fel lehet hozni a melegedést, nekem volt már 52 fokos is! Ez ilyen, nem zavar.
Az akksiidő hurka, hétvégén jön meg a 2400-as akksim, majd meglátom mit mutat...
Az alternatíva nálam is SGS2 lett volna, de külsőre nem tetszett, ezen kívül rossz szavam nem lehet rá...
Üdv!: (egy elégedett Sensation tulaj)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest