Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
válasz
Gólya. #17806 üzenetére
Szia.
Én már cseréltem egyet é s nem volt képes a gyors mozdulaokat feldolgozni.
pl. képtelen voltam a körbeforgást előidézni vele amikor gyorsan meghúzod az ujjad és körbe körbe forognak a képernyők kicsiben.
És az nem 18 ! volt hanem 20 font.
Érdekes hogy árulnak 50-60 sőt még 80 fontért is digitizert.
Vajon miért?
Én az angol ebayról rendelnék, mert nem szeretek várrni 2-3 hetet mire ideér. -
törölt tag
válasz
Gólya. #13496 üzenetére
Azért egyszerre több száz igényt illene kiszolgálniuk és a túlterheltség ellen is tudni kellene már védekezni. Úgyse mindenki egyszerre frissít.
Én már nagyon várom. De ezt már mondtam 4 hónapja isBátor75 szórakozol?
Független teló vagy szolgáltatós?
Nekem T-re még semmi.
-
Brutális eb
addikt
Nagyobb felbontás jelen pill. inkább hátrány mint előny sajnos.Alig van natív cucc rá.
Meg amúgy sem egy nagy dolog ekkora képernyőn már a DHD felbontása is tökéletes.
A kis rés engem nem zavar pláne nem felárért
Ergó én nem fikkantottam a sensationt sőt de még bőven ráér nekem pl.
Majdnem beleugrottam én is de a virtuos rommal kvázi ott van nekem a sensation egy két apróságtól eltekintve.
+Nekem is jobban bejön a formavilága. -
Kobun1980
aktív tag
...hogy erre nem gondoltam
Komolyra fordítva: megvolt persze, utána mutatta, de később újra nem. Amikor nem mutatta megnéztem 9 névvel kevesebbet ismert fel a SIM-en mint amikor ok volt a helyzet.
Volt olyan is, hogy belépek a híváslistába, kiírja, hogy ismeretlen, majd 3 mp után megnevezi.
De nem az összeset
Annyit csináltam, hogy neveket át a telefonra, majd kijelöltem, hogy azt használja, azóta ok-nak tűnik, csak az a fura, hogy hiába csak a telefonból kellene keresnie, amikor magnyitom a Telefon pontot, és elkezdem legörgetni a híváslista alá, ahol kezdődik a névjegyzék, ott minden számot/nevet duplán ad fel, és az ikonból látszik hogy a SIM-en lévőket is feladja, amelyiknél megtalálja (pl.: nejem csak egyszer szerepel.) -
scapegt
őstag
Enyém is Vodás, gondolom független ez is, kipróbálni nem tudom, nincs más sim kártyám, de ma délelőtt én is sikeresen frissítettem 1.28.401.1-ről 1.35.401.1-re Xaels kolléga segítségével
Viszont az akkum még így is durván merül
Az akkuról pedig...a gyors akkumerülésem miatt felkerestem online chaten a HTC-t, ahol egy Richard nevezetű emberke azt mondta, ingyen elpostáznak egy új akkut
Ha azzal sem jó, vigyem vissza a Vodába és küldjem szervizbe. Először azt tanácsolta, hogy a Voda úgyis visszaveszi 1 hónapon belül...persze, mondtam neki, hogy Magyarországon 3 nap van arra, amire Angliában 1 hónap..elég röhejes azért, hogy eleve lenyúlják a kiskeresetű magyart és cseregarancia is csak a tizede más országokéhoz képest...szóval most várom az új akkumat
-
scapegt
őstag
Nem tudom neked hogy bírja az akku 2 napig..mit jelent nálad az aktív használat?
"- market 10/6 , nem látszik egy pár dolog és lehet leszedni más forrásból"
Ez nem a telefon hibája, más telón is ugyanez a helyzet sajnos, nem tudom miért. Milestone-on néztük meg, letöltöttük rá az Elixir nevű progit, tehát létezik, aztán rákerestünk marketen és elő sem hozza...valxeg a Marketen hibádzik valami.Létezik rá vmi értelmes CPU monitor progi ami tényleg ki tudja olvasni az adatokat rendesen? Annyi progit néztem már, és most már végképp nem tudom mivel nézhetném meg azt, hogy mi zabálja az akkumat kikapcsolt állapotban is.
-
-
equinox777
csendes tag
Lehet visszaadták a régi telód,és csak megpucolták
Viccen kívül,nem lehet ez inkább valami szoftveres hiba?
Mert ez inkább arra jellemző,meg kéne nézned milyen firmware van rajta...A HTC-ről pedig csak annyit hogy ők fordítják egyértelműen a legnagyobb figyelmet a felhasználóikra,szóval ha baki is csúszik a szoftverbe,ők reagálnak rá a leggyorsabban,és javítják.
A minőség pedig azt hiszem vitán felül áll.
-
eeXaa
addikt
...ez is azért van mert htc.
...teljesen jellemző... az én desire-m is gyári hibás volt, ami csak azért is érdekes mert átment a minőség ellenőrzésen... ugy látszik ezt sűrűn eljátszák, .....először rádsóznak valami hitvány minőséget, és csak akkor csinálják meg normálisan ha visszaviszed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest