- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #8890 üzenetére
Most eredeti htc-st rendeltem (2490 huf a 2 db) a sensationra a , hétfőn megyek átvenni valószínűleg, nagyon kíváncsi leszek rá, most Case Mate Clear armor van rajta, másfél hónap után bement alá a por lassan körbe feljött mindenütt ráadásul egy vagyon volt ilyet se veszek többet
-
nimfas
addikt
válasz
stufen2 #8700 üzenetére
hátööö... nekem nincs (még) Android telóm... de szerintem csak programmal... mintha láttam volna erre való progit Ncore torrent-en.... bnőmnek I-phone-ja van, azon sehogy nem lehet, csak ha feltöröd a telefont és úgy teszel rá programot :-S
Más:
Androidra van olyan progi, mint WM6.5-re... PhoneWeaver (SBSH program) ez annyit tesz, hogy beállítod a nappali, éjszakai beállításokat, hangerő-fényerő és a progi automatán állítja a beállításnak megfelelően, létezik ilyen progi itt is?
Előre is köszönöm!
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
stufen2 #8320 üzenetére
Én csak egy dolgot tudok tanácsolni:ebay-ről ne rendelj fòliát. Nekem ma jött meg amit onnan rendeltem ès minden oldalon 2-3 mm-rel rövidebb :s. Remélem amit tokot rendeltem hozzá jó lessz
Egyébként csak akkor tűnik fel igazán hogy bénák a gyári romok amikor hosszabb idő után kell stockra váltani.
-
roxan
senior tag
válasz
stufen2 #6921 üzenetére
Office suite pro
30 napig ingyenes, utána meg kell venni, ha akarod használni. Elvileg.
Mert 30 nap után letörlöd, és megint felrakd marketről, és láss csodát, megint 30 napig megy. Nekem most ment fel tegnap harmadszorra. Sztem az egyik legjobb, lehet szerkeszteni benne mindent. -
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #6025 üzenetére
amúgy meg van egy oldal, hogy: a legnagyobb videómegosztó oldal nevében kicseréled "you"-t "file"-ra és com a végén ugyan úgy, én onnan szedem a játékokat, oda beírjátok a keresőbe a kívánt játék nevét plusz apk és akkor kidobja a lehetséges variánsokat, de előtte gúgliba érdemes rákeresni, hogy melyik verzió jó a szenzésönre, pl a NOVA2 nél ez a verzió indul el nálam: v1.0.5_Cracked_Twingo
-
roxan
senior tag
válasz
stufen2 #4733 üzenetére
Na, ott tartok, hogy sikerült mindentől megfosztanom az alu hátlapot. A két háromszög alakú műa. cuccot elég nehéz volt, oda van az ragasztva rendesen. F@stam, hogy eltörik. Hátulról ici-picit sikerült is megnyomnom, nagyon kicsit látszik, majd lefotózom. Ha valaki próbálja, nagyon óvatosan vele! körben oldalt nincs ragasztva, csak pattintós karmok vannak, hátul van pár műa. fül, azt le kell törni, meg a ferde résznél (árfogó) van leragasztva.
Vettem 1000-s papírt, 1500-asat még nem találtam. Most intézem, hogy valaki hozzon nekem Blue Magic polírozót, mert kishazánkba amazon nem szállít, meg ebay-ről sem sikerült venni.
Vettem még kárminpiros fényezőt, azt találtam ki, lesz pár piros betét rajta.
Még jelentkezem.
-
scapegt
őstag
válasz
stufen2 #1298 üzenetére
Ez neked rossz akkuidő? Az enyém úgy, h minden ki van lőve rajta, sync csak manuális, EGY ESTE ALATT MERÜL 15%-OT!!! Nem akarok kötekedni, de elég hihetetlen amit itt pár ember irkál az akkuról. Egyszerűen lehetetlennek tartom, hogy 2 napnál többet bír egy ilyen teló. Nekem nuku használattal is merül óránként 2-3%-ot a üresjáraton.
-
Blyan
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
stufen2 #1208 üzenetére
Marketről.
Először kell hozzá egy Google account, amit legegyszerűbben gmail regisztrációval tudsz létrehozni. Ha meg van, telefonon elindítod a Market alkalmazást és bejelentkezel.
Nem Marketről.
Felrakod Marketről az Astro file managert. Azután Beállítások/Alkalmazások és ott az első menüpont pipa. Ezután Astro-ban tudod telepíteni a memória kártyára másolt .apk kiterjesztésű fájlokat.
-
M43g
aktív tag
-
equinox777
csendes tag
válasz
stufen2 #1146 üzenetére
Aki nem győzi kivárni annak ajánlom a Desire Hd bőrtokját,majdnem tökéletes rá,egészen picit lóg ki a teteje,és a Gigatelnél azonnal raktárról elvihető.
http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&menu=013&tul=MHTCDESIREHD&cikk=22082
4000 Ft,és még kihúzható is,és persze teljesen bőr...
-
-
-
Chapell
aktív tag
Ez kicsit más. Ha az van írva, hogy bolti garancia, akkor még a magyar HTC szervizbe se viheted be csak úgy, hanem mindenképp a boltba kell vinni.
Pl a Speedshopnál, ahol 2 év gyártói garit adnak, vagy oda viszed vissza, ha valami gond van, vagy közvetlenül akár a HTC szervizbe (E-care)
Szóval elég valószínű, de persze nem 100%ig biztos, hogy ez valóban csak 1 év gari és csak a boltban érvényesíthető. Ok nélkül biztos nem olcsóbb ennyivel, főleg úgy, hogy most jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest