- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
avemario #21402 üzenetére
A segner téri GSM boltot nem javaslom, nekem rossz tapasztalataim vannak vele, amikor plexit kellett cseréltetnem a sensationon.
Javaslom neked, próbálkozz meg a speedshoppal, talán ők megcsinálják.
Egyébként nem nehéz, én is be voltam sózva amikor végül magamnak kellett kicseréljem a plexit rajta, de miután kb. 10 alkalommal szét kellett szedjem (elég precíz kézügyesség kell egy plexi átvezetéséhez és csatlakoztatásához), utána már olyan volt mint a lego. Youtubeon van sok videó arról, hogy hogyan kell kicserélni az lcd-t.
Ha úgyis rossz már ami benne van, akkor sokat nem tudsz ártani neki szerintem
-
gatto_
senior tag
válasz
avemario #17149 üzenetére
Attól, hogy leszeded valahonnan a fájlt nem fogod tudni feltenni. Én is így jártam. Fel kellett rakom egy előző gyári romot, pc-s telepítőset, és utána simán lefrissült magától. Persze így buksz minden beállítást és adatot, mert szűz rendszert kapsz, de nekem csak így ment fel a frissítés.
-
törölt tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
avemario #12573 üzenetére
Mint kiderült, már a gomb színek sem segítenek a modell meghatározásában, mert láttam olyan xe-t, aminek fehéren világít az alsó gombsora.
Igaz, hogy csak képen, és nem sikerült teljesen meggyőznie (xe doboz imei számmal+bekapcsolt telefon imei számmal), meg neten se találtam róla semmit, de azért eltároltam az infót.
-
Xaels
félisten
válasz
avemario #12268 üzenetére
Sehogy mert S-OFF kell hozzá nekem meg még S-ON a telefonom. Amúgy letölt, átnevez update.zip-re, felmásol sd gyökerébe, fastboot kikapcsol, telefon kikapcsol, hboot-ba lépés Vol- és PWR-el, ott recovery, majd ott ha feljön egy piros 3szög Vol+ és Power majd értelemszerűen a 2. menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest