Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
kolivanov777 #12232 üzenetére
contact remover lesz a te appod !
a régebbit probáld meg feltenni az egyértemübb azthiszem ! De ezzel ki tudod jelölni az egészet. remélem mész vele valamire -
mrThomi
addikt
Sziasztok.annyit kerdeznek hogy amikor kijon a htc-kre is az ics,gondolom a (mwc elott biztos nem) akkor az pl a sensation esetebeb sense frissitessel(3.5-re,neadjisten 4.0) is jarni fog ? Illetve van valakinek pontosabb infoja mikor kapjak meg az ics-t?? Nem akarok adig romolgatni...
-
mrThomi
addikt
Nyilvan azert huztam alá mert már feltettem kérdést itt amibe szerepelt hogy:tudom hogy nem a megfelelö forum , de mivel az evo forumba összesen van 190 hsz es a 2 telefon sok mindenben megeggyezik, gondoltam merek nagyot álmodni es hátha segit valaki. Annyi valasz is eleg lett volna hogy pl: a telodat is ugy kell romolgatni mint a sensationt...tehat tudunk segiteni. Vagy inkabb ne probalkozz vele mert veszelyes...vagy foggalmunk sincs. De nem irt senki.
-
mrThomi
addikt
sziasztok !
Van e itt olyan ember akinek HTC EVO 3D-je van esetleg sokat tud rola, használt már, tapasztalatokat tudna megosztani, vagy/és segíteni nekem !
Ha jol tudom az evo és a sensation hardver ügyileg mindenben megeggyezik. Van olyan dolog amit kiküszöböltek az evonál. Hallok ilyenekről hogy belső porosodás, akadozó sense, valami kopás a fülesdugonál...
magyar forumokba ne küldjetek mert nem nagyon beszélnek rola.
De mivel ugye hardverben és támogatásban is (szerintem) megeggyezik, szvsz ti is tudtok segiteni romolgatásban !
Javitsatok ki ha tévedek -
mrThomi
addikt
Htc sensationra van 2.3.5 amit hivatalosan lehet frissiteni telon keresztül ?
Ma néztem a sensation xl-re sense 3.5 van és android 2.3.5 !
Erre illetve Evo- ra miért nem lehet frissiteni ?u.i: és elég érdekes, mert abban csak 1 magos proci van igaz 1.5 ghz-en de a lapozás olyan gyors és szaggatásmentem volt hogy örömömet leltem csak a lapozgatásba 10 percen keresztül!!!!
-
mrThomi
addikt
Tud ra valaki olyan progit hogy lehet csokkenteni az erintogombok fenyerejet ? Htc Evom van de egyenlore csak lg 2x hez talaltam
-
mrThomi
addikt
tehát akkor csak a telefonon tudom ezt elvégezni ? Illetve ilyenkor mik törlödnek rola ? Sim-et SD-t gondolom tanácsos azért eltávolitani elötte ? !
Bocs a hülye kérdésekért életembe volt HTC-m viszont világéletembe ilyet akartam
Várom már rá az ICS-t !!Panel érzékelés kérdésemre tudna valaki válaszolni ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok, valaki tudna valaszooni a frissitos kerdesemre ? Lenyeg az lenne hogy ha kijon az ics milyen programon keresztul tudom frissiteni ? (Pl,samunal ott a kies vagy az odin, de itt mi)??
Most van először Htc telom azon belul is az Evo 3D
Eszrevettem egy eleg fura jelenseget.valaki meg tudna nekem mondani hogy nektek azaz a sensation tulajoknak elő jön e ez a valami?szoval ha irok es hozza akarok erni az erintopanelhez nem kell teljesen hozzaerni mar 1mm tavbol erzekeli.ez nyilvan nem hibanak irom fel de eleg erdekes...alul az erintö ikonoknal is ugyan ez -
mrThomi
addikt
sziasztok
Nekem ugyan evo 3d-m van de erre a kérdésemre szerintem ti is tudtok válaszolni. Hogyan tudok rajta szoftvert frissiteni ? feltettem azt a htc sync nevü progit de ott nem látok update vagy bármiféle frissitéssel kapcsolatos dolgot !
Illetve halotam hogy januárban jön erre, 3d-re, sensation xl-re a frissités. szeretném majd arra is frissiteni.
most a 2.3.4 van hivatalosan, nem tudom hogy van e frisebb gyári, de szerintem megvárom a hivatalos 4.0-át !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest