- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicso24
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudja, miként lehet elérni, hogy egyszerre több felugró ablak lehessen nyitva?
T-online-s e-mail címet használok, ha csatolni szeretnék egy file-t akkor feljön egy ablak, itt böknék rá, hogy file kiválasztása, erre jönne a következő ablak, ami nem jön fel, nem tudom miért.
Sőt sajnos a csatolt file-okat sem tudom a t-online felületen megnyitni, letölteni stb. tudjátok miért nem?Köszi
-
kicso24
csendes tag
válasz
WiZARD #11481 üzenetére
nem, mert a ki-be gomhoz kézbe kell venni, az érintéshez meg nem, ergo egyszerűbb
azt hiszem, a szemléletünk más: én azt szeretem, ha a dolgaim úgy működnek, ahogy én akarom... azt hiszem, rossz dolgot vettem, nem tudtam pontosan mit veszek, pedig tájékozódtam előtte
nem leszólom a telefont, inkább sajnálom, hogy nem passzolunk, legalábbis egyelőre -
kicso24
csendes tag
válasz
Something_ #11479 üzenetére
köszönöm! megnézem a csatolt linket
-
kicso24
csendes tag
válasz
Something_ #11464 üzenetére
bocs, hogy érted ezt? leírnád, mit hogyan állítsak? köszi
-
kicso24
csendes tag
igen, értem, de az nem lenne elég, hogy megérintem és újra éled? ha meg mielőtt zsebbe rakon, teljesen lezárom. Jó lett volna, ha a lehetőségét meghagyják, ha elfelejtem lezárni, én szívok és kész. Az nem tetszik, hogy előre döntöttek helyettem erről, nincs választás, hogy hülyebiztosítást választok-e vagy figyelek.
-
kicso24
csendes tag
nyomkodtam, sokszor, utána olvastam, de pont azt olvastam, hogy ez egy nyílt rendszer, jól variálható, sok program van hozzá stb. stb. , ehhez képest volt furcsa az ébresztős dolog... okké, most már kezdem érteni, hogy ez tulképpen egy számítógép, ami nem ébreszt, de azt akkor sem értem, hogy ha ilyen állat jó rendszer, akkor miért nincs megoldva.
-
kicso24
csendes tag
válasz
#54715584 #11455 üzenetére
elolvastam a használati útmutatót, de sok mindenre nem ad választ...
nekem képtelenség az, hogy a képernyő nemcsak elsötétül, hanem le is zár.. minek? ha akarom lezárom, ha elsötétül akkor pedig nem fogyaszt, ha átgondolod, a fapados symbian egy érintus után élt, a második már a hívás volt, itt egy ki-be gomb nyomás, feloldás, aztán hívás... egy hosszabb, azért írtam itt, mert ha Ti nem tudtok jobbat, aki nehéz találni vkit, aki igen,másik: a repülő mód is fogyaszt, mondjátok meg, miért nem lehet azt megoldani, hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen? meglehetne, ha akarnák... miért nem akarják? na mindegy, ha repülő módban hagyom, akkor sincs az ébresztőnél rezgő mód... nem adom fel, hogy barátkozzam, főleg ha segítetek .. köszi
-
kicso24
csendes tag
válasz
Something_ #11441 üzenetére
Először is köszönöm!
nokiáról próbálok áttérni, de nehéznek tűnik persze még csk 1 nap.. szóval ott ugye a képernyő a beállított idő után elsötétül de nem zár le, hozzáérek és máris tudok pl hívni, nem kell a billenytyűzárral/alvó móddal vajlódni, viszont a képernyő mégsem fogyaszt, ülök az iodában, mindig nyomkodjam a ki-be gombot + a felnyitást, hogy hívni tudjak? hááát ez furcsa, bonyolult, nincs olyan, hogy a képernyő sötét lesz, de más semmi nem történik?
az ébresztés: tényleg nincs olyan program androidra, hogy kikapcsolom a telefont és felébreszt? nem visszalépés ez a kőkorba? nem szeretnék alvó módban lévő telefont tartani magam mellett éjszaka.... furcsa .. a google arra próbál "kényszeríteni", hogy sosem kapcsold ki a telefon vagy vegyek külön ébresztőórát?
ahogy írod, az android önálló életet él.... én ezt nem akarom, akkor vagy meszokom v. megszököm? én akarom uralni az eszközeimet nem fordítva....
nekem lezár a képernyő ha fogadom a hívást...
-
kicso24
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, 1 napja vettem a telefont és igen szenvedek vele, kicsit csalódott vagyok... még.. remélem bele jövök.amit nem tudok:
1) hogyan tudom azt beállítani, hogy a képernyő pl. 15 mp után alvó módba kerüljön, de ne zárjon le, azaz ne kelljen a ki-be kapcsoló gombot megnyomni, csak megérinteni a képernyőt? nagyon kényelmetlen mindig a ki-be kapcsoló gombot nyomkodni2) ha hívnak, akkor is lezár a képernyő, így pl. megint meg kell nyomni a ki-be gombot, ha hívás közben szeretnék kihangosítani, ezt hogyan tudom feloldani, hogy ne kelljen a ki-be gombot nyomni?
3) hogyan tudom az ébresztőt úgy beállítani, hogy csak vibrálva ébresszen (nincs ilyen módja), és úgy, hogy kikapcsolt állapotból ébresszen? van erre vmi jó program?
4) a nokia 5800-ról nem fogadott bluetooth-on fényképet, miért nem ? nagyon rosszul érintene, ha nem nem tudnék minden eszközömről file-kat, fényképeket fogadni, küldeni.... utálnám ha korlátoznának, mint az apple!
5) feltettem az advanced task kill free-t, mert hallottam, hogy kell.... időről-időre belépek, mindig talál megnyitott dolgokat, olyat is, amit nem nyitottam meg, miért van ez?
6) attól, hogy pl. bemegyek a galériába és a visszanyíillal kilépek nem záródik be magátol a galéria?
7) a task baron meg lehet cserélni az értesítések és gyors beállítások fület?
egyelőre ennyi
nagyon köszönöm előre is ha vki szájbarágósan segít, mert a képernyőzárra és h nincs rezgő ébresztés kikapcsolt állapotban, háát kiakadtam, persze remélem ez csak a tudtlanságom miatt van
köszi még 1szer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest