- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
kicso24 #11474 üzenetére
Ez neked miért olyan probléma, hogy két lépésből jutsz el arra az állapotra, ahol már használni tudod a telefont.
Netán iskolába kell, ahol nem akarod feltűnően nyomkodni, csak hozzáérni a kijelzőhöz és már lehet is folytatni a puskázást?
Edényke: Én K700i-ről váltottam
, de könnyen meglehet szokni az Android rendszert, pedig nem olvastam el a használatiját, olyan is van.
Egyébként aki ilyen telefont vesz, az nem látott még androidot futni telefonon? -
koveradam
tag
válasz
kicso24 #11486 üzenetére
InsertCoin 4.5.4. + 1.5 Ghz kernel + no-frills control! 3G készenlét + 5 perc telefonálás meg kb 5 perc net a következőket produkálta akku ügyileg:
13 órakor vettem le a töltőröl 95 % nál és most jelenleg 92% - on áll a kis dög
Ez már nálam a tetszetős kategóriába tartozik. Főleg vissza emlékezve a gyári ROM-al miket produkált 3G hálózaton a kis hülyeJa és az InsertCoin 4.5.4 Sony Bravia Engine számomra gyönyörűvé varázsolta a kijelzőt!!!
Össze hasonlítva ismerősöm Sensation gyári állapotban egy vicc!!! -
WiZARD
addikt
válasz
kicso24 #11484 üzenetére
https://market.android.com/details?id=com.wordpress.macwebdeveloper.dimlock&feature=search_result ez is valami ilyesmire való.
https://market.android.com/details?id=com.brilliant.apps.screenon&feature=search_result ezzel elvileg automatikusan elsötétül, de bekapcsolva marad, így energiatakarékosabb némileg.
-
Something_
őstag
válasz
kicso24 #11478 üzenetére
Huh, ez nagyon android alapokon. Először is ezzel a topikkal barátkozz meg. Használd a keresőt címszavakkal. Tedd fel bátran a kérdésedet, rengetegen nézik, biztos segítenek.
Én első körben azt javaslom, hogy marketen írd be a keresőbe, hogy "Brightness" ki fog adni rengeteg progit, keresgélj. Widgetekkel tisztában vagy?
De mint priviben is írtam, hogyha kirasz egy 0%-os fényerőt és mellé egy 80%-os fényerő widgetet, az nem azt jelenti, hogy a 0%-os widgetnél olyan fekete lesz a képernyő, mint a lezárásnál. Ergo jobban fog fogyni az aksid.
Megint csak azt tudom mondani, hogy ha irodai munkára kell a sok telefonáláshoz, akkor dokkoló. -
Xaels
félisten
válasz
kicso24 #11474 üzenetére
Van választásod, ott a ROOT és elég sok mindent lehet custom ROM-okkal kihozni a készülékből, de ahhoz kell egy kis hozzáértés. Előbb át kell lépni a "hülye" státuszt.(Mondjuk ez tőlem elég viccesen hangzik, mert errefelé én ritka hülye vagyok
)
Amúgy meg nem találsz ennél lazább komolyabb OS-t a piacon, WP7 és iOS is sokkal hülyebiztosabb.
-
Xaels
félisten
válasz
kicso24 #11472 üzenetére
Erre azért van szükség mert a kijelző a legnagyobb fogyasztója ezeknek a készülékeknek és el kell érni, hogy minél kevesebbet legyen olyan, hogy nem kapcsol le vagy magától bekapcsol. Ez amolyan "hülyebiztosítás" azért, hogy ne nyírja ki az akkumulátort feleslegesen.
Azt meg azóta nem bánom, hogy nem ébreszt ha ki van kapcsolva amióta anyám otthon hagyta a telefonját kikapcsolva csak elfelejtette kikapcsolni a hajnali 2 órás ébresztőt... Igaz megoldottam, hogy 1 hétig 3 darabban volt a telefonja
-
Something_
őstag
válasz
kicso24 #11461 üzenetére
Rakj ki widgetet, amivel be és kikapcsolhatod a háttérvilágítást. Ergo kapsz egy nokiát, úgy ahogy használtad
Szerk.:
mondtad, hogy irodában dolgozol. Dokkolón nem gondolkodtál? Berakod, tölt, le sem kell zárni a billentyűzárat, kiveszed, berakod, kihangosítod felvétel nélkül, stb. -
Xaels
félisten
válasz
kicso24 #11458 üzenetére
Csak azt elfelejted, hogy ez nem rezisztív kijelző és nem csak 1 nyomást tud érzékelni és emiatt másképp működik, másra kell figyelni...
Én a télen jártam úgy, hogy zsebre vágás közben véletlenül feloldottam úgy a telefont, hogy a kamera jött be, ne kérdezzétek, hogy csináltam, sikerült. Úgy vettem észre csak, hogy fura volt, hogy relatív meleg van mínusz 13 fokban is a zsebemben
Estére meg rászoksz úgy is, hogy töltőre vágd. Ezek a csúcsmasinák már csak ilyenek. Párom most kapott Lumia 800-at elég hamar megszokta, hogy estére töltőre teszi, el van az ott a madzagon.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
kicso24 #11458 üzenetére
Mert ez egy Linux alapú masina, akár mint egy asztali PC... Ezért nem ébreszt...
Én is Symbianról álltam át, de ég és föld a kettő... az Android javára persze...
Ha mégsem jönne be neked, akkor nyergelj vissza a Symbianra, mert minden más okostelefon is hasonlóan működik (WinM7, iOS, stb.).
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kicso24 #11446 üzenetére
Szerintem menj vissza a nokiához, ha ennyire problémás a dolog, és ennyire paranoiás vagy.
Létezik repülőgép mód is, az ébresztő az alatt is működik, és hívások se jönnek be.
Ha a képernyő folyamatosa be lenne kapcsolva, kb kevesebb, mint fél nap alatt lemerülne a cucc.
Igen, mindig fel kell oldani a billentyűzárat miután kikapcsol a kijelző.
Mint ahogy minden civilizált készüléknél szokás.Hívás közben meg csak kikapcsol a kijelző, ha a füledhez rakod.
Elveszed onnan, és újra bekapcsol, ennyi.Nem önálló életet él, hanem a vissza gomb nem zárja be az alkalmazást, hanem csak kilép belőle, tudod, ezt hívják multitasknak.
Ami téged idegesít, arra sokan más rendszereknél évekig vártak.Az pedig, hogy magától indulnak appok azért van, mert sok általad telepített alkalmazás állítja be magát automatikus indulásra bekapcsoláskor.
Van egy olyan jó dolog, amit úgy hívnak, hogy root, és azzal megoldható a problémád.
De nem ajánlom neked, mert látom, hogy még a használati utasítást se voltál képes elolvasni.
-
Something_
őstag
válasz
kicso24 #11440 üzenetére
1. Hát a billentyű zár az alvód móddal van kapcsolatban, végül is a bill lezárás ideje, az az alvó mód ideje.
2. Lezár a billentyű hívásnál? Én erre nem is emlékszem, sztem csak elsötétül a kép, de ha elveszed a fejedtől akkor visszajön, ergo nem zár le. Legalábbis én így emlékszem
3. Leveszed az ébresztő hangerejét, de a rezgés be van pipálva? Ha a telefon ki van kapcsolva nem ébreszt, egyik androidos telefon sem. Ha nem akarod, hogy hívjanak, repülő módba rakod a telefont.
4. Nálad lehet a gond, én a 6500-ról mindent tudtam fogadni, a kontaktokat is automatikusan átmásolta.
5. Az android az ilyen, külön életet él
6. ?
7. Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest