Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
válasz
Klarsa #22674 üzenetére
"nimfas" kollégához hasonlóan vélekedem én is!
Nekem is volt fagyás, automatikus újra indulás stb.
Valaki javasolta nekem is már korábban, a gyári aksi kicserélését, mert azokkal valami gixer van tán
Nem kell több ezer huf.-ot koltened, ha meg tudod oldani a rendelést Kínából (mint én is) kb 6$ körül rendeltem 2200mAh-est. Nekem nem anker márkájú, hanem NO name (arany szinű borítás) Aksi
Szóval ha van türelmed ki várni akkor én simán ajánlnék 1 ilyet, bár nekem az első rendelés nem jött meg, de a pénzt vissza kaptam, és rendeltünk 1 másik hirdetőtől...Ja és azóta még 1xersem indult újra magától a telefonom, nem akad olyan sűrűn, és 2 napot lazán ki bír hogy wifi szinte megy folyamatosan és néha használgatom... Inkább úgy mondom dupla annyit bír szinte ez az aksi...
Remélem tudtam segíteni!
-
nimfas
addikt
válasz
Klarsa #22674 üzenetére
Legjobban úgy járnál, ha találnál a közeledben valakit akinek van ilyet telefonja és megkérnéd, hogy nem-e lehetne kipróbálni az akksit.
Nekem Anker akksim van, tovább bírja mint a gyári... még csak 1,5 éves, de még bírja....Szerintem egyébként akksi probléma lesz, de egy Factory Reset-et még megér a dolog.... hátha vmi összeakadt az idők folyamán :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest