- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
olyan kérdésem lenne , hogy lehetséges 1.39 hboot ról 1.31 re váltani
-
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Én is ki nyitottam a telefonom és van egy kis gondom .. minden romhoz van egy boot.img fájl . Ezt fájlt be másolom a fastboot ba és parancsorral fel teszem "fastboot flash boot boot.img" készülék természetesen bootloaderben van fastboot USB fel teszi rá nyomok hogy Hboot és failed et ír ki meg vmi Pigjm45.img .. miért ? elvileg 3 zöldnek kéne lennie , de nálam még sem az vki tudna segíteni miért ?
-
Kevin's
senior tag
Mindenkinek Békés, Boldog karácsonyt kívánok !
-
Kevin's
senior tag
válasz
Avicularia #20160 üzenetére
+1 ez már nem újdonság .. szerintem
-
Kevin's
senior tag
Nekem is jött egy Update Vodafonos a készülék (15 MB) változást nem nagyon vettem észre benne ! És ma jött meg a készülékem szal eddig nagyon elégedett vagyok vele !
-
Kevin's
senior tag
Ezt , hogy kellene értenem ? Tehát ha rootolom bukom a garit és minden egyéb dolgot ? Pl vannak játékok amikhez szükséges a root vagy programok . Akkor ezeket felejtsem el ?
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok !
Hamarosan én is HOX tulaj leszek fehér színű 32 GB os készülékem lesz ! Az lenne a kérdésem , hogy jelenleg 4.1.1 van rajta gyári rom sose volt buherálva .. semmi bug nem jött elő rajta ! Viszont én szeretném rootolni, de ha bármi baja lenne a készüléknek a root el tüntethető ? Vissza is tudom állítani majd az eredeti állapotra ? Nos így röptében ezek jutottak az eszembe !
-
Kevin's
senior tag
Na fel dobtam a JB 4.1.1 et link aki kedvet kap hozzá [link] Hát vmi eszméletlen smooth lett az egész 2 napja van fent és az akku is nagyon jól bírja végre lazán el megy 2 napot ! De a legjobban azt tetszik , hogy még a programok lapozásakor sincs lagg ,mint a 4.0.4 alatt azért volt , hogy várni kellett egy picit mire át dobot a 2.dik lapra ! Na ennél már az sincs ! Nagyon jó lesz ha végre hivatalosan is megjelenik és nem csak leak!
-
Kevin's
senior tag
Hát megérte ezért a Viper romért az Unlock nincs akadás se lagg se semmi nagyon gyors pörög, mint az atom
Már csak ezt a merülést kell valahogy korrigálni és tökéletes lesz
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
És a másik melyik romot ajánljátok a legjobban Viper x en gondolkodtam és a Android Rev. HD sense 4.5 ön ? Ti mit gondoltok melyik a legjobb ?
-
Kevin's
senior tag
válasz
-FreaK- #13656 üzenetére
Nagyon késztetést érzek afelé , hogy romoljak Juniusi a készülék szerintetek elő jöhet vmi hiba a telefonba ? Azok a széria hibák ebben nem jelentkeznek szerencsére ! Ami a másik dolgot illeti hogyan lehet rootolni ? Mivel nincs 1.sz hozzá szólás ( Megjegyzem vki már igazán meg csinálhatná
) Tudna vki linkelni egy rövid le írást mit hogyan kell
-
Kevin's
senior tag
Na sikerült nekem is a csere. Boldog hox tulaj lettem viszont ami idegesít az a lemerülés hozzá sem értem a telohoz és 50 % ról. Teljesen le merült kb 6 óra alatt ez normalis ?
-
Kevin's
senior tag
Na ha minden jó megy Vasárnap délután csatlakozom a fórumhoz egy Fekete 2 év garis nem buherált Hox készülékem lesz
Nagyon kíváncsi leszek a sebességére mennyire gyors
elég volt már a romolásból szeretném végre használni a telefont arra amire kell !
Ja és a másik rendeltem hozzá egy Monster Beats Solo HD fejhallgatót használ vki ilyet ? Mennyire használja ki a Beats audio adta lehetőségeket
-
Kevin's
senior tag
Jó túl fogom ezt élni hogy nem nyitom ki nekem a granciára szükség van mivel áprilisi a készülék, így azt írtad azokkal gond szokott lenni széria hibásak. Meg várom míg ezek elő jönnek és cseréltettem ha szükséges mindenképpen személyesen is meggyőződöm arról volt e nyitva? Ha volt akkor nem is cserélek !
-
Kevin's
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget azt írja nem volt buherálva soha ! Frissítve van a 4.0.4 sense 4.1 re ! Amit még kérdezni akarok használok olyan programokat amihez root kell ez el kerülhető úgy hogy nem nyitom ki a bootloadert nem akarom romolni csak root-ot szeretnék hozzá ez megoldható valahogy ?
Ez írta nem tudja értelmezni de ez áll neki rajta: HT24DW122368
-
Kevin's
senior tag
Elvileg "Újonc " semmi értékelése nincs még ... ezért félek ettől a cseréltől. Azt írja gyárilag kártyafüggetlen de a T nél garanciás ezt nem értem hogy akkor ? Hogy tudom meg nézni , hogy volt e már nyitva a bootloader ?
Ez áll a hírdetésében !
Eladó vagy cserélhető sorba került a szeretett HTC One X-em.
Amit tudnotok kell róla:
-gyárilag kártyafüggetlen
-T-mobilnál van rá 2 év gari (5,16-tól)
-állapota MAKULÁTLAN
-összes gyári tartozékával
-szürke színű
-ajándék TPU tokkal és matt 3 rétegű kijelzővédő fóliával -
Kevin's
senior tag
válasz
keIdor #13257 üzenetére
Fényképezni telefonnal nem nagyon szoktam arra ott van a Lumix fényképező gépem ! Engem elsősorban a sebesség az ami fontos ne akadjon az Ui a telefonkönyvre ne kelljen sokat várni ,mint az S3 nál etc ,..etc .. tehát lényegébe nekem mindig is jobban be jött a sense volt már egy sensationom akkor kedveltem meg a HTC -t
Rigel: Akitől veszem azt írta 05 .16 án lett vásárolva ! Hogy tudom meg állapítani mikori a gyártása ,mert akkor ezt meg kérdezném tőle !
-
Kevin's
senior tag
Tegnap ki tudtam próbálni egy HOX-t és azóta lett más a véleményem róla ! Ezért kérdeztem meg a cserélésnél mire kell jobban oda figyelni ? Mivel sokan panaszkodtak a kijelzőre ezek normál esetben nem jelentkeznek ? Hullámzás sárga folt csikozódás mivel tudom be hozni az LCD tesztet ? az S3 nál is van ilyen teszt gondolom a hoxnál is van
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok !
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok amivel előrébb tudtok segíteni engem ! Van egy Galaxy S3 om készülékem amit vélhetően szombaton le cserélek egy HOX ra . Az lenne a kérdésem mennyit javult maga a készülék? A sense 4.1 mennyire akadozik a régihez képest ? Van e olyan tényező amire nagyon figyelnem kell a cserénél? Mit vegyek jobban szemügyre ? Ezekre kellene válasz vkitől
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest