- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kllzslt
tag
Na megjött a PowerBank amit rendeltem. Annyit tudok róla elmondani, hogy nem kis darab, picit nagyobb mint a One és kb kétszer olyan vastag. Tölteni tölti szépen a telefont, úgyhogy működik. Azt, hogy hányszor tudom feltölteni vele a készüléket még nem tudom, de szerintem nem is lesz rá szükség annyiszor. (Elméletileg 12000mAh-s /5 db 2400 mAh-s aksi van benne.)
Itt egy link hozzá: [link]A kerékpáros "vízálló" tartó is meg van, víz alá nem meríteném benne, de egy hirtelen zuhét átvészel szerintem. Nagyon pontosan záródik és szépen passzol bele a telefon.
Fent van a fólia is és rajta az iMak tok is. Már nem sok minden kellhet hozzá.
Ja Micro USB MHL to HDMI átalakító és OTG kábel is rendelkezésemre áll. Illetve teljes körű biztosítás a telefonra.
Azt hiszem most már jól megleszek a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Azonnali fotós kérdések órája
- LEGO klub
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest