- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
épp ezaz, nézegettem az árgépet / árukeresőt, de rengeteg számomra ismeretlen GSM van...
gondoltam hátha van itt vlakainek tapasztalata.T-s is jó lenne, de nevetséges. mivel flottás vagyok, így a feltöltőkártyás árból kemény 1e -t engednek el ha aláírok még 2 évre. kabaré... ~159e kb ?!
Ezért kezdtem függetleneket nézni.
Hazsnált is játszik, de aki megbízható attól sajnos lecsúsztam, mert még nem volt egyben a pénzem, és nem adok 5-el kevesebbet egy már 1 évesért... ez már az az összeg ahol rászánnnám az újra azt az 5öst.
Csak nem is vagyok pesti (a legtöbb bolt pedig ott van), illetve gondoltam hátha van tapasztalata már itt valaki(k)nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest