- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabibmx
tag
Azért még van benne hiba.
Pl. nálam a FB betölt de ha görgetni akarom lefelé akkor visszaugrik az tetejére amíg be nem tölt teljesen vagy nem tudom.Ugyanez történik a hírek,üzenetek,események...stb választó ablakba is,ha le akarom görgetni az aljára a teljes nézet bekapcsolásához.
Persze rövidesen ez is működik de elég idegesítő az első 10-20 sikertelen görgetés kísérlet.
A másik amit észrevettem az a megosztás-nál van mert én emiatt szoktam böngészőbe megnyitni a FB-ot amúgy jól elvagyok az app-al.Szóval ha simán meg akarok osztani valamit az megy.De,ha pl. nem a saját falamon,hanem egy csoportba szeretném megtenni akkor nincs legördülő lista hanem eltűnik ez az opció.Vagyis megosztani csak az alapértelmezett helyen (saját fal) tudom.Ezen kívül viszont tetszik és gondolom/remélem ez majd a végleges változatba javításra kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest