- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeze94
tag
"...és az összeszerelési minőségre jobban figyelnek, plusz nem Fitt glass, hanem Gorilla glass-t használnak."
Nna, ezzel tudnék vitatkozni, mivel míg a Motorolámon GG van, és a Nexuson meg nem tudom milyen Corning által gyártott cucc, addig a Nexuson be tudom nyomni a borítást(elszineződik alatta a kijelző, mint a monitoroknál, ha megnyomod), és a Motorolámon nem lehet ám nyomkálni az edzett üveget.
viszont a Gorilla Glass minősége sem egyforma.. saját tapasztalat: a HTC Heromon miután levettem az InvisibleShieldet, azalatt a pár hónap alatt egyetlen egy hajszálkarc keletkezett csak... ezzel szemben a Motorolámon RAZR-omon meg már 3-4 durvább karc is van, és nagyon sok hajszálkarc is... De amúgy valahol az MAn olvastam is régebben ezzel kapcsolatban egy topicot, miszerint valakinek a Samsung Wavején akármit csinált egy karc se jelent meg, míg más Gorilla Glassal szerelt telefonján viszonylag hamar megjelentek a karcok...
Amúgy nálunk is egy 32es Cellular Nexus teljesít szolgálatota sorozatszám ugyan CBOK, de eddig semmi gond nincs nincs a géppel.
-
tvamos
nagyúr
Ha megrendeli webshopban, akkor el a 8 nap, szemelyes atvetel eseten is. Nem kell a futarral valo hazhoz szallitas!
(#7621) sto1911
Szerintem minden Gorilla Glass Corning, de nem minden Corning Glass Gorilla!Azonban nekem az N7 eddig nem karcolodik, pedig van hasznalva rendesen.
"(#7620) rollaz
Néha az az érzésem, hogy itt valami össznépi rinyafórum lett "
Elkelt sok keszulek, akinek baja cvan, az itt van. Meg persze fanatikusok...
A tobbiek meg hasznaljak egeszseggel.
Ez ilyen, nincs ezzel gond, szerintem! -
sto1911
veterán
"Pl a kijelzőre és az összeszerelési minőségre jobban figyelnek, plusz nem Fitt glass, hanem Gorilla glass-t használnak." - Hulyeseg, a sima N7-en amugy is pl. Corning Glass van, ami = Gorilla, csak a ceg nevet viseli.
"Kijelző nem ég be," - honnan tudod 2-3 het/honap utan?
"akkus is tök okés." - nekem is, pedig wifis
A futaros resszel viszont egyetertek, a 8 nap visszakuldes nagyon jo tud lenni.
-----
Ja, valaki ajanlotta itt a seeder appot, annak nem szivja az akkujat? Atolvastam a topikjat xda-n, 3 ora alatt kiszivta az eletet is a kutyubol -
-
Drachoo
senior tag
-
oliverkiss32
aktív tag
-
oliverkiss32
aktív tag
Ameddig nem rakod föl, addig a javítást sem kapod meg, elárulom. Ezt nem olvastad?! Amúgy milyen hibákról tudsz? Gondolom nagyon értesz az androidhoz, ha ekkora butaságot írsz. Eddig egy frissítése sem volt a droidnak története során ami rosszabb lett volna, mint az eredeti rendszer.
-
GU-81M
tag
Igen. a tok még elmegy, mert véd, de én teljesen másképp képzeltem el a minőségét. Az igazság az, hogy ha veszel egy drága, jó minőségű tabletet, akkor szeretnéd valamilyen minőségi cuccban tárolni. (a bőrtok, amit itt említettek például egy jó alternatíva....) Mindenképpen írok az eladónak, meglátjuk, hogy mi fog történni.
-
Gargazsul
tag
Ez a mentalitás 10 évvel ezelőtt is megvolt, pl HP. Nem volt publikus, hogy a Mo-ra hozott HP laptopok nem ugyanazt a minőséget képviselték, mint az USA-ban árult. HP-s belsős ember mesélte nekem. Több lépcsős minőségi szelekció volt. Ha akkor megvolt ez, akkor miért ne lenne meg most is?
-
tvamos
nagyúr
En is olvastam (talan itt a PH!-n) olyan cikket, hogy Kelet-Europaban ujkent arultak egyebkent renewed/refurbished cuccokat, ami nem szep dolog.
En ugy emlekszem, MO-n egy ev a kotelezo garancia. A bolti garis cuccra annyi van csak. Multik adnak 2, vagy tobbet szeretetbol... ugy ertem ettol varnak extra eladast (respektet).
De javitsatok ki, ha nem igy van! -
Halo
senior tag
itthonról rendelve nekem ma hozta a futár - hétfőn rendeltem 32gb-os, no 3g-s, 76k volt, szállítással együtt.
már frissítettem is, csak most visszakerült a dobozába... az a hüle Mikulás miért nem jön hamarabb?
még 2 nap... csak remélem, nem kérdezik meg a gyerekek, miért van már rajta azok a játékok, amikkel szétcincálták már a Defym...Több felhasználót be is állítottam hozzá, csak nem tudom, hogyan érhetem el azt, hogy egyes programokat mindenki futtatni tudjon... (Igaz, az idő rövidségéből adódóan nem volt módomban tüzetesebben tanulmányozni... de ha valaki tud erről infót, ne tartsa magában, köszöntem!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged