- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
kolosanyi #23911 üzenetére
Hmm az de fura..
Nekem is CM12 nightly van (03.15) és tökéletes, persze FB+messenger nincs fent mert az minden lollipopos romon pocsékul fut. Mindez két felhasználóval és remek üzemidővel. Már amennyire egy 2 és fél éves akkumulátortól elvárható. Jelenleg 46% -on 3ó 17p SOT, legtöbbször meg van a 4-4,5 óraAnnyit változtattam csak az eredeti CM-hez képest, hogy a cache és a data partíciók f2fs -re vannak formázva.
-
Pow
tag
válasz
kolosanyi #23879 üzenetére
Próbáld meg ezt.
Polar Flow -
tvamos
nagyúr
válasz
kolosanyi #15956 üzenetére
En ugyan igy vagyok vele (ROM-olgatas.... WP....) oregszel, nyugodj bele!.. MIUI? Lany vagy?
(#15954) faham válasza godzsy2 (#15951) üzenetére
Ezt lehetne ugy hasznalni, hogy veszek valami ARM konfigot, tunerkartyaval, otthjon rakotom a TV drotjara, es az interneten streamelem a musort, amit utana valahol mashol, a tableten nezek? Van ennek valami foruma, ahol ertenek hozza? -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #15927 üzenetére
Érdekes, hogy míg a Nexus S-em szétromoltam, a Nexus 7-et rohadtul nincs ingerenciám bütykölni még. A Nexus S-en a vásárlást követő 2. órában már MIUI volt. Ez most vajon annak köszönhető, hogy WP-t használok egy ideje, vagy öregszem?
Egyébként jó ez a 4.3. Én 4.1 után váltottam WP-re de már az is nagyon frankó tudott lenni (igaz, ott még custom dolgok futottak a telón). Viszont a gyorskapcsolók, meg a widgetek kipakolása a lockra jót tett neki.
Egy kérdés: használja itt valaki kézzel írott jegyzetek készítésére? Leszedtem pár appot, végül az InNote maradt meg, egész korrektnek tűnik. Használ itt valaki mást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest