- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
roberto02 #6336 üzenetére
igen, van ilyen, a DAGi oldalán ezt írják:
"The capacitive touch panels of each mobile/tablet aren't all the same,
small tips would work with high responsive touch panel, while low responsive touch panel has to take larger tips."és van táblázat is a device table menüpont alatt, hogy melyik gyártó melyik készülékével melyik stylus kompatibilis vagy ajánlott.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
roberto02 #6336 üzenetére
Elvileg mindegyik kapacitív toll jó hozzá. Rajzolás ra viszont nem hiszem, hogy bármelyik jó, hiszen általában elég vastag a feje ezeknek. Azt kell mondani, hogy itt is talán a megfizethető csúcstaró a Note széria tolla, bár azt nem tudom, hogy működik-e normálisan minden mással is, vagy kevésbé. Az önmagában olyan 10 ezer forint körül van.
-
sto1911
veterán
válasz
roberto02 #5826 üzenetére
Iphone, lol. (Jo kutyu az, csak draga, meg korlatolt)
Megkaptam a 30€-s utalvanyomat en is, van valakinek otlete mit vegyek belole az Asustol?
Pc billentyuzet kellene, meg a Nexushoz hordozos tok, de meg nem neztem a kinalatot.
Ill. ha masnak kell vmi, akkor beszelhetunk rola Deb-Zahony vonalon.
-
C.Brigante
veterán
válasz
roberto02 #5500 üzenetére
ez nem így megy, ahogy elképzelted.
nem fogsz te sem kívülről, sem belülről különbséget látni a keleti és nyugati régióba szánt készülékek között. A különbség az alkatrészek (pl kis tranzisztorok, kondenzátorok, memória csip, stb.) beszállítóinak megválasztásában, szelektálásában mutatkozik. Ugyanazt a fajta alkatrészt csinálja több cég, valaki jobb minőséggel, valaki nagyságrendekkel rosszabb minőségben. Ez árban is megmutatkozik. Mondjuk asus egyik gyártósora Magyar, cseh, lengyel, albán régióba szállít, ide az olcsóbb alkatrészeket fűzték fel a beültetőgépekre. Az olcsóbb alkatrész nem annyira időtálló mint a drágább. (ez általánosságban igaz is.) Ez a működési életciklusban megmutatkozhat. (ergo a tiéd hamarabb tönkremehet mint mondjuk az amerikai haverodé) -
brownus
veterán
válasz
roberto02 #5500 üzenetére
én eddig az összes készüléket az extreme digital-nál (okostelok, tablet) vettem, és minden egyes alkalommal tökéletes terméket kaptam. az a nem mindegy, hogy hol veszed.
egy picit drágább mint egy sufni üzlet, de ott nem pöcsölnek a garikkal. nekem megért ennyit. én az ilyen sufni gsm boltok közelébe se mennék... pl. mint fentebb írtam, csajomnak a htc incredible s-ét ott vettem (xxl) , mert olcsóbb volt ~15k-val, és Zsu ennyit tudott rászánni, muszáj volt odamennem, végül is nem az én pénzem volt... és ázsiai piacra szánt /kína/ telót kapott, ja, és s-off volt! tehát már belenyúltak, pl. a nyelvet belepakolták...
és amikor vittük az ecare-hez garanciával javíttatni, elküldtek minket a francba, hogy ez egy off-os készülék, belenyúltunk, stb... és párszor megjártuk a xxl-ecare utat, mire az xxl beismerte, hogy tényleg ők voltak. az ecare erre meg már nem tudott mit mondani, és javították a készüléket.jut eszembe, az incS topikban is sokan panaszkodtak az usb csatlakozásnál a keret lötyögésére, kivétel nélkül mind sufni gsm boltban vásárolt készülék volt!
tehát mindenkinek igaza van
jut ide a jóból és a szarból is
még annyit, hogy azért egy szarrágó banda az XXL, mert nem szóltak a s-offról, és amikor rákérdeztünk letagadták!
-
rollaz
tag
válasz
roberto02 #5102 üzenetére
Azért fogadjuk el azt a tényt, hogy vannak hibás darabok. Akik elégedettek a sajátjukkal, azok nyilván nem fogják egyesével leírni, hogy milyen jó, ezért tűnik úgy hogy sok a selejt.
Nekem C70-es példányom van 4.2-vel. Egyedül a szellemképpel kell szembesülnöm, ha sokáig megy a böngésző, akkor a lapfülek maradnak láthatóak 15-20 másodpercig. Ezt leszámítva minden rendben van.
Ne legyünk ellenszenvesek azokkal, akik kifogtak egy hibás példányt, azért 60-80 e Ft nem kevés pénz, joggal lehetnek ingerültek.
-
assemble
addikt
válasz
roberto02 #4002 üzenetére
Trollok mindig mindenhol vannak, kar ezen felhuzni magad, direkt erre jatszanak.
Voltak itt mas trollok is akik tartosan rontottak a levegot es amikor megelegeltem es illedelmesen probaltam oket kitessekelni, volt hogy meg engem tiltottak ki miatta, de hosszutavon azert sikerult tavozasra birni oket. -
Edgeri
senior tag
-
Mankó
veterán
válasz
roberto02 #2688 üzenetére
Viszont a számla itthoni, amit le is lehet írni akár az adóból, akár az egész összeget. Persze aki megteheti, amíg a szlovák számlát nem. Ez meg a + 1 év gari, már megéri a + 10est, nekem legalábbis igen.
Másrészt várni kell egy ED akciót, amikor 10 hónapra 0%-os THM-mel megveheted a terméket. Akkor még sem egybe kell lepengetni az összeget, s még itthoni számla is lesz róla. Aztán, hogy az akció esetén lesz e egyáltalán hálózsáknyi hely az ED előtt, az már más kérdés. -
gps76
őstag
válasz
roberto02 #2579 üzenetére
Ennel a belso tarhely kozos azzal amit sd-nek latsz,mert amugy is onnan veszi el belso neven,csak particionalva van.Mostanaban teloknal is ez a divat ugyanannyit lat a belsobol mint a beepitett sd-bol,igy nincs ertelme kulon ide vagy oda telepitgetni,ha meg jatek konyvtarat akarod ugyis csak egy helyre tudod tenni szamitogeprol.Nekem a Zopo telomnal volt ugyanigy,regi romoknal kulon volt 2 giga belso,meg a maradek a belso SD az osszes 8 gigabol.Ujabb romoknal egybe lett a ketto.
Na aki akar egy igazan jo romot,probalja ki a MIUI uj verziojat,meg fog lepodni.(Ne az US felet,hanem az "officialt".
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
roberto02 #2454 üzenetére
Ez úgy lehetséges, hogy hivatalosan kapsz egy használt készüléket áfa nélkül, 1 év bolti garanciával egy zacskóban, tartozékok nélkül. 60-ért....
Inkább szánj rá egy 20-ast még és kapsz 2 év hivatalos hazai garanciát, dobozt, tartozékokat, normális számlát. Ennyit szerintem megér. -
matteo_szg
őstag
válasz
roberto02 #2457 üzenetére
Nem édes mindegy, mert US készüléket jó eséllyel nem tudsz itthon garanciáztatni. Sőt, egyéb lokál garis készüléket sem, értem ezalatt, ha az import cucc olyan forrásból származik, amire egyedi, forgalmazói garancia vonatkozik.
Az ASUS ügyfélszolgálata meg tudja mondani neked szériaszám alapján, egy adott gép garanciája miképp érvényes. Csak ez már csak a vásárlás után történhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged