- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlumen
csendes tag
válasz
beholder00 #5629 üzenetére
-
putyu10
aktív tag
válasz
beholder00 #5005 üzenetére
Nekem mind a kettő notim több mint négyéves ,a 12" 23 hónapban lett videó kábel hibás a gari pedig 24 hónap
Viszont a frissítések még mindig nem "elérhetőek" a nexuson
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
beholder00 #5005 üzenetére
Melyik a jobb, ha 1 évig vagy 2 évig garanciális? Na ugye. Az N7-et simán lehet ezzel a HW-val 2 évig használni, főleg hogy a frissítések is folyamatosan jönnek majd rá. Ráadául nem mindenki olyan gazdag hogy 1 év használatért kidobjon 60-80e Forintot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
beholder00 #4981 üzenetére
Csendben megjegyeznem, hogy vannak itt a PH!-n olyanok is, akik kulfoldon dolgoznak, esetleg elnek. Azoknak is jo lehet egy ilyen link.
-
tvamos
nagyúr
válasz
beholder00 #4886 üzenetére
Nekem van veluk rossz tapasztalatom. 2 DVD, egy videokartya, meg egy eeePC a merlegem, amibol egyik sem volt egy igazan jol sikerult darab. Mindket DVD iro elromlott par het alatt, amiket ki is csereltek, ahogy kell. Masodjara egy Plextorra. A video kartya melegedos volt, azt meghekkelve alpaszintottam. Az eeePC meg meg van, de valahogy nem szeretem. Annyira nem volt olcso, mint amennyire gyenge. Es az elsot abbol is cserelni kellett, mert rogton RAM hibasan erkezett. (Annyi volt vele a szerencsem, hogy a boltos hozott helyette egy masikat, amikor szoltam neki, hogy rossz. Nem kellett buszoznom az isten hata moge, egy ismeretlen varosban.) Tudom, hogy sokan eskusznek ra, de nekem valahogy nem jon ossze az uzleteles veluk. Ennyi. Nem azt irtam, hogy TE ne vagyel, csak nekem nem akar osszejonni.
(#4911) S-eye válasza oliverkiss32 (#4910) üzenetére
Igen.Mert a tartó kéz eléggé közel van ahhoz, hogy eltakarja a kamerát.A feny szenzorhoz is... en azt hittem, attol van, hogy ossze-vissza maegy a fenyero. De kikapcsoltam az automata allitast, ugy persze jo volt.
-
drlovi
aktív tag
válasz
beholder00 #4615 üzenetére
saturnban 249 euro , és van webshopjuk is
-
Mankó
veterán
válasz
beholder00 #4250 üzenetére
+ a kinti áfa, 1 év gari, és a lehetőség, hogy olyat fogsz ki, amit csak kint lehet majd gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged