- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlumen
csendes tag
válasz
beholder00 #5629 üzenetére
-
putyu10
aktív tag
válasz
beholder00 #5005 üzenetére
Nekem mind a kettő notim több mint négyéves ,a 12" 23 hónapban lett videó kábel hibás a gari pedig 24 hónap
Viszont a frissítések még mindig nem "elérhetőek" a nexuson
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
beholder00 #5005 üzenetére
Melyik a jobb, ha 1 évig vagy 2 évig garanciális? Na ugye. Az N7-et simán lehet ezzel a HW-val 2 évig használni, főleg hogy a frissítések is folyamatosan jönnek majd rá. Ráadául nem mindenki olyan gazdag hogy 1 év használatért kidobjon 60-80e Forintot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
beholder00 #4981 üzenetére
Csendben megjegyeznem, hogy vannak itt a PH!-n olyanok is, akik kulfoldon dolgoznak, esetleg elnek. Azoknak is jo lehet egy ilyen link.
-
tvamos
nagyúr
válasz
beholder00 #4886 üzenetére
Nekem van veluk rossz tapasztalatom. 2 DVD, egy videokartya, meg egy eeePC a merlegem, amibol egyik sem volt egy igazan jol sikerult darab. Mindket DVD iro elromlott par het alatt, amiket ki is csereltek, ahogy kell. Masodjara egy Plextorra. A video kartya melegedos volt, azt meghekkelve alpaszintottam. Az eeePC meg meg van, de valahogy nem szeretem. Annyira nem volt olcso, mint amennyire gyenge. Es az elsot abbol is cserelni kellett, mert rogton RAM hibasan erkezett. (Annyi volt vele a szerencsem, hogy a boltos hozott helyette egy masikat, amikor szoltam neki, hogy rossz. Nem kellett buszoznom az isten hata moge, egy ismeretlen varosban.) Tudom, hogy sokan eskusznek ra, de nekem valahogy nem jon ossze az uzleteles veluk. Ennyi. Nem azt irtam, hogy TE ne vagyel, csak nekem nem akar osszejonni.
(#4911) S-eye válasza oliverkiss32 (#4910) üzenetére
Igen.Mert a tartó kéz eléggé közel van ahhoz, hogy eltakarja a kamerát.A feny szenzorhoz is... en azt hittem, attol van, hogy ossze-vissza maegy a fenyero. De kikapcsoltam az automata allitast, ugy persze jo volt.
-
drlovi
aktív tag
válasz
beholder00 #4615 üzenetére
saturnban 249 euro , és van webshopjuk is
-
Mankó
veterán
válasz
beholder00 #4250 üzenetére
+ a kinti áfa, 1 év gari, és a lehetőség, hogy olyat fogsz ki, amit csak kint lehet majd gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest