- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Peter
aktív tag
-
t-tm
csendes tag
válasz
zsírsámán #17726 üzenetére
Hali! Nekem ugyanez volt, talán egy egész délelőttöt is ült töltőn, mire magához tért. A gyári töltőre dugd csak rá, hagyd ott 5-6 órát, hosszan (kb. 10 másodpercig) benyomva tartva indíts a power gombbal. Ha úgy sem nyikkan, van még egy gombnyomás-kombináció, amivel a recovery boot-ot elő lehet csalogatni, guglizd meg (nem megy fejből, bocs).
Sok sikert, üdv: Taki
-
elfelejt
aktív tag
-
varesz11
tag
válasz
zsírsámán #7893 üzenetére
Múlt héten néztem, ezek szerint akkor elkapkodták.
(#7891) leslieke
Az Euronicsban összesen egy tablet volt, valami kínai huszonezres cucc. Ezt is a karácsony számlájára írom.(#7890) dombila
Köszönöm az ötletet, felírom a Speedet is a listámra.Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat még egyszer. Remélem a hétvége folyamán állandó aktív tagja leszek a fórumnak.
-
varesz11
tag
válasz
zsírsámán #7888 üzenetére
ÁrkádSugár Edigitálban néztem ott nem volt. Mondjuk az elég kicsi. Az MM-ben volt csak egy fickó befoglalta és a plázában való 2 órás tartózkodásom alatt nem tágított onnan, szóval inkább hagytam. De akkor a Pólus lesz a nyerő, ott van mindkettő, egyikben csak lesz. -
-
paulbence
csendes tag
válasz
zsírsámán #7499 üzenetére
Hát igen nyugaton a fű is zöldebb.Szerintem is az lenne a normális,ha most szépen elbattyognék az edigitalba, elmondanám mi a baj és reflexből adnának helyette egy új működőképes példányt.De lehet hogy holnap be is megyek,megpróbálkozok vele,de nem látok rá sok esélyt.De főleg az bánt hogy pont ma egy hetes a gép,még meg se szoktuk egymást,és máris nélkülöznöm kell,jó időre.Ez még oké lenne ha mondjuk legalább három hónapos lenne, vagy fél éves,de így????:S:SS:
-
Mankó
veterán
válasz
zsírsámán #7471 üzenetére
Ok, de úgy akkor meredekebben áll a tab a tokban, s nem annyira stabil, mint az alap állapotban. Valami másik megoldás kellene.
Szerk. Én is megszívtam a fólia felrakást, pedig többször próbálkoztam a vizes megoldással. Ez volt az első ilyen próbálkozás, meg is lett az eredménye. Valaki esetleg tudna küldeni egy másik fóliát, ami nem túl drága?
Más: Aki Sketch Book programot használ, tud olyan megoldást, amivel a program a másik vízszintes irányba is elfordul? Sajnos csak az egyik vízszintesbe fordul és az pont nem az, ami kellene. Fontos lenne, köszi.
-
sto1911
veterán
válasz
zsírsámán #7240 üzenetére
Kb. egy dolognal csuszhat el a dolog: nem ismeri a mobilsticket. Ha ismeri, akkor menni fog, ha nem, akkor nem
Ami kell hozza:
- root
- PPPwidgetHa nem megy, akkor lehet neki segiteni:
Warning: there is no guarantee that every Android/modem combo will work. Don't blame me!
!! If your combination does not work, help with improvement !!
Don't just complain in a short comment. See app homepage for feedback options. -
akipapi
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest