Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
mouzrr
üzenetére
Most még úgy ahogy el-el lehet döcögni 1GB RAM-mal, de később kevés lesz, mimt minden más. Mondjuk ez így eléggé közhelynek hallatik. A droid szereti a RAMot. Ne sajnáld tőle

De se nem meggyőzni, se nem kioktatni nem akarlak, nem az én asztalom, nem vagyok én pro, csak egy kütyükedvelő. És ha meg tudod vanni a frissebbet, minimálisan olcsóbban, akkor ne légy a Magad ellensége. Jó a 2012es N7 is, na de azért ne legyünk már elvakultak
-
MurdR
veterán
válasz
mouzrr
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy most az első 1-2 hónapban kifutnak a ,,gyermekbetegségekkel'' küzdő árukészletek, és a köv szériás N7 2013ban már hátha megoldódik az az említett érintős kellemetlenség. És kell az a plussz 1GB ram, ami a 2013as típusban van. Persze ha jó áron tudsz régit, akkor az sem rossz... de én azt inkább használtan vennék, vagy refurbot.
Ne sajnáld azt plussz ~30-40eurót. -
sto1911
veterán
válasz
mouzrr
üzenetére
root nélkül akkor az alap cuccokat nem lehet letörölni igaz? Pl maps, chrome stb. - 4.3-ban biztosan le lehet root nelkul is, gyari teljesen alap rendszeren
mikor fogy el az 1 gb ram - ha jol tudom, akkor a minimum memoria 8, a maximum 384, amit egy program elfoglalhat, ha keves neki az aktualis, akkor 64 megankent tobbet kaphat, a maximumig. Ha a hatterbe kuldesz valamit, es nincs eleg ram, akkor a legregebbit kinyirja a hatterben, igy lesz megint ramod. -
sto1911
veterán
válasz
mouzrr
üzenetére
Manapság még megéri a 2012-es Nexus 7-et venni? - igen
Főleg böngészésre használnám, néha játékra, és filmnézésre. Viszi a HD-t ugye? - siman
Mennyire jó vele netezni? - mint az ujon
Lassú a chrome rajta? - az csak PC-n nem lassu, de van 100 masik bongeszo, en a Dolphint szoktam ajanlani.
Az 1 gb ram ebben nem kevés? - nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest