Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Valaki próbálkozott már bluetooth 4.0-val a tableten? Ha meg lehet oldani, lehet, hogy belevágnék. Elvileg ez a ROM engedélyezi, de nem tudom, hogy amúgy milyen. Meg azért örülnék, ha stock ROM-on meg lehetne oldani, vagy legalábbis Lollipoppal, nem pedig KitKattel kéne bűvészkedni.
Találtam egy appot. Viszont nem szívesen adok ki 2300 forintot ezért.
-
kolosanyi
veterán
és (#23881) sqpp
Köszi mindkettőtöknek, sikerült feltelepíteni az appot. Viszont az órát nem látja Bluetoothon keresztül. Elvileg az óra Bt LE-vel megy, az pedig nincs a tableten, úgyhogy valószínű maradok a számítógépes, kábeles szinkronizálásnál.
Illetve ha nagyon akarnám, el lehetne szórakozni vele: link. Mindegy, ehhez most nincs hangulatom, szinkronizálok kábellel, az még mindig egyszerűbb, mint ezzel bohóckodni.
-
kolosanyi
veterán
Van valami ötletetek, hogyan lehetne a Polar Flow alkalmazást ráhackelni a tabletre? A Store szerint nem kompatibilis vele, de letöltöttem egy apk-t, azműködik, csak az régi verzió, nem támogatja a tegnap vásárolt M400-as órámat.
(ingyenes app, nem minősül wareznak)
-
kolosanyi
veterán
Melyik ROM-ot tudjátok ajánlani most? Baromira lassú a tabletem, KitKat és most Lollipop alatt is. Néha szélsebes, gyorsan reagál mindenre, máskor meg úgy belassul, hogy percekig nem tér magához, majd kidob egy ablakot, hogy xy alkalmazás leállt.
-
kolosanyi
veterán
Ha ennyire szar a Lollipop, eszemben sincs frissíteni. Nálam már a KitKat is tetűlassú és idegesítő sajnos.
-
kolosanyi
veterán
Kérdés: ezt a frissítést fel lehet rakni gyári recoveryből? Nincs kedvem most CWM telepítéssel szórakozni.
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Érdemes már kipróbálni a Lollipopot? Érdelelne már a rendszer használat közben, de ha még nem az igazi ez az új verzió sem, akkor nem erőltetném. OTA-ról esetleg tudni valamit, mikor lesz elérhető?
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Lollipoppal mi a helyzet? Legutóbb, amikor olvasgattam a topikot, akkor még alkalmatlannak tűnt mindennapi használatra. Esetleg OTA-n mikorra várható?
-
kolosanyi
veterán
Na akkor ez megint egy olyan talány, mint WP-n a Google kereső alapértelmezetté tétele a böngészőben. Van akinek van ilyen opció, van akinek nem. Eddig nem sikerült rájönni, hogy mitől, mert két ugyanolyan szoftveren, ugyanolyan területi beállításokkal rendelkező fiókkal is lehet eltérő. Bírom az ilyet.
-
kolosanyi
veterán
Nálam még 4.3 alatt volt az, hogy csak a FF nem omlott össze a Flash-től. Ez továbbra is így van, érdekes, hogy nem mindenkinek egyforma.
szerk.: Nem tud senki .apk-t az Xbox Musichoz? (Nem warez, ingyenes a program, csak a hülye régiós beállítások miatt szívok.) Vagy esetleg ötlet, hogy hogyan vegyem rá a Play Store-t, hogy feltelepítse az appot?
-
kolosanyi
veterán
Használ valaki közületek Xbox Musicot? Én épp most aktiváltam az egy hónapos próbaidőszakot, mert meguntam a Deezert (WP-n nem a legjobb), gondoltam kipróbálom. A Lumiáról meg gépről gond nélkül megy, de a tabletre nem tudom leszedni, mert a Play szerint nem tölthetem le ebben a régióban. Esetleg tud valaki egy normál .apk-t hozzá?
(#17952) pollai
Nálam a FF viszi az Indavideót. -
kolosanyi
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy semmi nem változott a frissítéssel? Megjelent pár új ikon, meg ahol eddig kék volt, ott fehér lett és ennyi. Én gyorsabbnak se érzem.
-
kolosanyi
veterán
Valaki meg tudja mondani, hogy az miért van, hogy az összes böngésző szét crasheli magát, ha Flash tartalmat nyitok meg, kivéve a tűzrókát? Nem szeretem ezt a böngészőt, de csak ez működik normálisan.
-
kolosanyi
veterán
válasz
tvamos #15957 üzenetére
Nem hittem volna, hogy 22 évesen kezdek kiöregedni vagy mi...
A MIUI-t nagyon szeretem. Persze nem a stock dizájnt, az nagyon ázsiai nekem. Viszont nagyon rugalmas, nagyon jól témázható és tele van apró dolgokkal, amik miatt nagyon jó használni a rendszert. Akkor szoktam át a CM alapú ROM-okra, amikor a MIUI RAM igénye nagyon megnőtt és a Nexus S már nem szerette. De most semmi kedvem felrakni egy custom valamit se. Egy rootot lehet kap a tábla, de úgy érzem, nekem elég ez így. -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #15927 üzenetére
Érdekes, hogy míg a Nexus S-em szétromoltam, a Nexus 7-et rohadtul nincs ingerenciám bütykölni még. A Nexus S-en a vásárlást követő 2. órában már MIUI volt. Ez most vajon annak köszönhető, hogy WP-t használok egy ideje, vagy öregszem?
Egyébként jó ez a 4.3. Én 4.1 után váltottam WP-re de már az is nagyon frankó tudott lenni (igaz, ott még custom dolgok futottak a telón). Viszont a gyorskapcsolók, meg a widgetek kipakolása a lockra jót tett neki.
Egy kérdés: használja itt valaki kézzel írott jegyzetek készítésére? Leszedtem pár appot, végül az InNote maradt meg, egész korrektnek tűnik. Használ itt valaki mást?
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Ma kaptam egy Nexus 7-et, anyám hozta haza, gondolta meglep egyel, a vidanetes akcióban vette. Én nem vettem volna meg, 8 gigás, meg jobban kedvelem a 10-es tableteket, de szeretettel hozta, örömmel elfogadtam.
Épp a régi appjaimat pakolgatom fel, meg a Storeban rendet raktam az appok listájában. Több százat kiszortíroztam. 3 év droid használat tud ilyet csinálni...
Telefonon jelenleg WP-t használok, érdekes lesz újra hozzászokni a droidhoz, de nem bánom, szeretem ezt a rendszert is. A Skydrive és One Note appokat már fel is tettem a szinkronizáció miatt. Ha már a WP alatt nem használhatok rendesen Google alkalmazásokat, akkor droid alatt megvannak ezek a lehetőségek.
A kérdésem a következő, használ még itt valaki WP-t és ilyen tabletet egyszerre? Kíváncsi lennék a véleményére, mennyire körülményes így a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest