- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
a második video értékelhetetlen (hang most nincs nálam a melóban nem tudom beszél-e valaki alatta valamit)...olyan mintha a bal oldalin csutkára fel lenne vévfe a fényerő, a jobb oldalin meg teljesen minimumra....de a bal oldali még úgy is fura, mintha valami baja lenne túl világos....aztán lehet, hogy ez már csak a képrögzítő eszköz (amivel felvették) hibája, de a video önmagában kép alapján nem mond sokat.
-
fPApi
őstag
Szerintem (javítson ki, aki máshogy érti) azt mondja, hogy a 20130118-asok azok a 4.2-esre valók, ebből van tegra2-es géphez is. Azaz szerintem (ill. szerinte) a 2012.10.29-es a jó a 4.1.2-es nexus 7-hez.
Ezért nehéz úgy bármit mondani, hogy az ember nem ismeri az adott ROM-ot. Én mindig át szoktam olvasni az XDA fórumot, mielőtt felrakok egy számomra új ROM-ot, ha valami nem egyértelmű, akkor kérdezek, szoktak válaszolni. Ennek is van XDA fóruma, szerintem biztos, ami biztos alapon olvasd át (azért is érdemes, mivel kiderülhet, hogy milyen hibái vannak). -
fPApi
őstag
Nem nagyon tudlak követni. A baked ROM oldalán jól le van irva minden, a letöltésekkel együtt (ha jól látom, később Te is linkelted az oldalt, tehát ismered).
-
sto1911
veterán
"Auto fenyerőn ha fehér hátterű progit indítok, néha korrigál egyet kettőt, de ha kiveszem autoból meg sem nyikkan" - ez maga a hiba, hisz azonos fenyviszonyoknal nem kellene valtoztatnia
A 4.2 valszeg azert csinalta kezzel is, mert frissitve volt, tiszta telepitessel nalam se csinalja.
Es csinalja mas szinu hatterrel, csak nem feltuno.
-
Cyrin
addikt
majd számolj be róla
most megint dobálja, tényleg nem tudom, a gyerekekre gyanakszom, vagy hogy ha elér mittudomén 100 riasztást, akkor elhallgat, fogalmam sincs, de nem akarok beletúrni a rendszerbe a mások által ajánlott fotakill-el , mert lusta vagyok újrarendezni az egészet, és image-ből rakni fel az új rom-ot, egyelőre kell a frissítési lehetőség
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest