- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
flegga92 #23421 üzenetére
Nem volt még eddig rá szükség, viszont tartalékba venni fogok egy ilyen WD-40-et mert bár most olyan gyönyörűen rajta van a dokkolóün a készülék, nem is serceg a hangfal sem, tölt is rendesen, de azért 2év az 2év, más olyan eszközöm nincs aminél szükséges lenne az ilyen jellegű kezelés. Direkt azért is kérdeztem rá a POGO esetében külön, mert a microUSB portos töltésnél egyáltalán nincs semmilyen gond. A dokkolóban pedig a gyári ASUS töltő lassan két éve van úgy bedugva, hogy a dokkolóból sosem volt kihúzva
(Két ASUS töltöm van a készülékhez, a másodlagos, csak akkor van használva, amikor úton vagyok).
Az instukciót köszi, így fogom majd tisztítani
-
Sterilzona
senior tag
-
Ricsi9393
csendes tag
válasz
flegga92 #22166 üzenetére
Hát nekem teljesen gyári az egész örültem is hogy ilyen hamar megjött... viszont amikor írta, hogy nincs hely elkezdtem törölni alkalmazásokat, videókat, de az sem segített a már korábban javasolt módszert is megcsináltam de az se használt ekkor csináltam a visszaállítást most viszont már 1 napja nem ír frissítési lehetőséget..
Mondjuk az az érdekes hogy úgy rémlik mintha régebbi frissítéskor is történt volna ilyen de már nem emlékészek rá ott hogy, vagy mitől javult meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest