- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Sajnos nem tudom rootolni a nexusom! Pedig ezzel a toolkittel olyan egyszerűnek tűnik. Szóval feltettem a 4.0.0-as toolkittet es a drivereket is elméletileg, a 2. ponttal ellenőrizve azt irta ki, hogy azok telepítve vannak. Próbáltam a 3. menüponttal kezdve, a 8-ason át, ugye ami egyszerre megcsinál mindent, de ott elakad a dolog, amikor azt irja ki a toolkit, hogy "waiting for device" és itt lessük egymást egy jó ideig, míg meg nem unom! A tabon sem történik semmi! Egyébként mikor kell a tabot a gépre dugni? És az usb hibakeresést is be kell pipálni még az elején vagy ez lényegtelen? Biztos vmi jelentéktelen dolgon sikok el, de a kütyüm még csak 5 napos, viszont már rootoltam egyébb eszközöket.
Egyébként az 1.hsz.-ben miért nincs leírva a rootolás menete, mint ahogy más topikokban ez alap! Már bocs a kioktatásért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest