- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kodiak88
tag
válasz
Zsebob #24145 üzenetére
Ami eddig működött külön eszköz nélkül, ahhoz nem akaraok új eszközt venni..amugysem használom annyit ezt a funkciót h kiadjak érte 1x ezret (játékhoz sem éri meg, több helyről hallom h sokat késik a kép). Lehet inkább visszarakom az 5.1et és hetente leformázom..vagy nemtudom mi lehet a jó megoldás..kár h az 5.1 ilyen hamar elkezd döcögni.
-
Efreet
senior tag
válasz
Zsebob #23994 üzenetére
Én feladtam az 5-ös verziókkal - cache törlés után 1-2 órán át (!) szép gyors, de utána ismét nagyon lelassul, és amikor egy képernyő elforgatásra néha 10 másodpercet kell várni, az már nagyon kényelmetlen. Rengeteg olvasgatás után átköltöztem Slimkat 9-re (4.4.4 alapú, teljes F2FS filerendszerrel feljavítva)
ez vezetett végig rajta, ez a rom, és gapps ment fel.Két nap folyamatos és intenzív használat után egyelőre ez nem lassult be, és jobban bírja az akkumulátor is. Remélem tovább, jobban megmarad használható állapotban.
-
Kaminski
tag
-
törölt tag
válasz
Zsebob #22896 üzenetére
+ (#22897) GoodSpeed: Korábbi hozzászólásomat kiegészíteném azzal, hogy a legapróbb szennyeződés, ami a kis "köröcskék" elenyésző hányadát érintik is bekavarhat, ugyanis a dokkolón lévő tüskék is csupán ezen köröcskék felületének egy részével érintkeznek. A POGO csatlakozó hajlamos begyűjteni a piszkot, mert az aranyozott áramvezetők a táblagép keretének síkjába süllyednek. Ellenkező esetben elég lenne letisztítani alaposan, de ha a keretet törli le valaki nedves vagy egyéb tisztító kendővel akkor ezen kis gödröcskékbe pont bele is nyomhat szennyeződést. A másik része a dolognak, hogy a dokkolóban helyet foglaló készülék érintkezőinek jellemzően a a hátsó oldali részei a legtisztábbak, a tüskék a Nexus felirat felőli oldalra tolják át a cuccot. Szóval erre érdemes odafigyelni.
-
törölt tag
válasz
Zsebob #22896 üzenetére
Hát az egy örök rejtély számomra, hogy elvileg az érintkezőkön fixen rajta van, az érintkezők tisztán is vannak tartva, és néha reggel azt veszem észre, hogy -130-al merül és 94-96%-on van a töltöttségi szint (közben a gyári akkumulátor ikon azt jelzi, hogy töltődik), úgy, hogy a nap folyamán végig rajta volt és 100%-os töltöttséggel, miközben egész nap megy rajta a MindigTV vagy a TV GO Stream, ami ugye eléggé akkumulátor igényes lenne. Van olyan, hogy dokkolón nyugodtan használhatom, fixen tölti. A dokkolási hang nem hiába van nálam bekapcsolva, miután ráhelyezem a dokkolóra, nagyon óvatosan érintem meg - néha ez is elég hogy elmozduljon, de magától is képes ugye ezt produkálni - így amikor hazaérek és dokkolóra helyezem, akkor várok egy kicsit, majd GSam Battery-ben (PRO) megnézem, hogy mennyivel tölt. Szóval ezt megoldhatták volna jobban, de mint mondottam volt, nekem a dokkoló ígyis aranyat ér, mert rá van dugva egy sztereo hangfal páros - érdekes módon egyébként ezek mindig kapnak hangot amikor a dokkolóban van, még akkor is, ha merülget az akkumulátor - és sokat mennek HD Streamek. Ja 5.0.2-óta a TV GO az nem
Autóban esélytelen használni a dokkolót szerintem, mert a nehéz íróasztalom sokkal stabilabb, mégis el-el mozdul. Ha dokkolón van, az OTG-t nem tudod használni, azaz hiába helyezel rá egy Pendrive-ot a kettő dolog együtt nem megy, vagy töltés vagy Pendrive használat. Egészen pontosan, töltést nem fog felvenni a dokkolón keresztül ha az OTG kábel Pendrive-ostól rajta van.
-
processzorur
csendes tag
válasz
Zsebob #22749 üzenetére
Nem, épp ezt mondom, nincs fastboot mód, semmi... Nem gyári volt többféle is, keresgéltem, de most nem tudnám felsorolni... M-kernelt használtam az üzem 90%-ában, szóval tekinthetjük úgy, hogy az volt a nem gyári. A szoftvercsere pillanatában viszont gyári 5.0 volt, gyári kernellel, gyári recoveryvel. Egy tök egészséges nexus7 volt, csak szoftverfrissítés után nem volt hajlandó bootolni. Bejött a bootlogo, de mivel ezen nem volt hajlnadó túljutni, újraindítottam bekapcsgombbal. Ezután meghalt teljesen. És igen, a fastbootot usb-n keresztül is ellenőriztem, ha netán kijelzőhiba lenne.
Senkinek semmi ötlet?
-
alacka
tag
válasz
Zsebob #22293 üzenetére
Polllen, Zsebob
1. Milyen közbülso eszközzel tükröztök?
2. Ebbe az is belefér, hogy netán a felvett (és egyéb - mobilos mp4) videóim hang és kép csúszás nélkül
lejátszhassam a Samu LCD TV-n?(hmmm.. most olvastam csak - [Nexus 7 – HD videofelvételre is?] , tudok én ilyet?)
-
törölt tag
válasz
Zsebob #21872 üzenetére
No és a TV Go ?
A másik, mindig előkerül mostanában ez a 2012-es HW dolog... Telekomnál most ilyet osztogatnak új előfizetékeshez: Samsung Galaxy Tab 3 Lite - közelebb a határ
Az N7 még most is erősebb, pedig az ajándék táblagép idei termés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest