-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
a válaszokat, akkor előtte manuálisan delete minden, aztán FR
-
adakiller
senior tag
factory reset az SD tartalmát is törli teljes mértékben?
Köszi
-
adakiller
senior tag
szerintetek az miért lehet, hogy 45%-os töltöttségnél nem akart bekapcsolni a tablet(annyival tettem le, és kapcsoltam ki a kijelzőt, maga a tablet nem került teljesen kikapcsolásra), majd negyedóra töltés után kb 10. próbálkozás után sikerült bekapcsolni.
gyári 4.2.2 soha nem volt custom rom, eléggé kímélve van a gép, heti max 2 töltés, soha nem volt 0-ig lemerítve.
-
adakiller
senior tag
garinál ugye nem jelent problémát, ha már be lett reggelve asus oldalán az n7, és mondjuk tulajváltás történik? vagy az új tulaj is tudja regisztrálni , nyilván nem a gariidő resetelése miatt. valószínű eladom a sajátomat, és érdekel, hogy eladásnál, mi a helyzet a garival.
Előre is köszi!
-
adakiller
senior tag
válasz
Skynet258 #8459 üzenetére
én dec 27-én rendeltem meg, ma hozták ki. 3. panaszbejelentésen voltam túl tegnapelőtt este, mert persze a magasabb netcsomagot még dec 27-én be tudták aktiválni, de a kiszállításra meg 3 hetet kellett várni, miközben 2x-er tájékoztattak félre... úgyhogy a T egy nagy rakás sz@r, kivéve egyetlen ügyintézőt aki még vissza is hívott.
-
adakiller
senior tag
válasz
Nhorbee #7655 üzenetére
ha neten rendelted meg akkor olyan mintha semmit nem csináltál volna... én is felhívtam őket, és kérték a rendelési azonosítót, amit a neten elvileg az igény bejelentése után ad az online felület. nekem nem adott, és annyira erősködött az ügyfélszolis csaj, hogy megcsináltam még egyszer míg beszéltem vele. mondom most sem adott, és megkérdeztem, hogy küldjek róla neki print screent? válaszként, akkor nagy nehezen felvette az igényemet... fél óra múlva már meg is csinálták a csomagmódosítást. igaz, hogy a héten hívtak, hogy modemet kell cserélni, mert nem fogja tudni a mostani a 20 megát. mondtam neki már tudja több mint egy hete stabilan, erre azt válaszolták, de el fog romlani a modem
D mondom és, hogy, központilag elronták?
na ezután már nem erőltették a modemcserét, csak egyeztették az időpontot, hogy mikor hozhatják az N7-et.
egyszóval csesztesd őket
-
adakiller
senior tag
én 1 hete használom, 4.2-vel vettem, nem is frissítettem fel 4.2.1-re. root-ot kapott, plusz teliraktam viszonylag nagy erőforrást igénylő játékokkal( nfs most wanted, gta 3, nova3, asphalt 7, max payne. mindegyiket vitte szinte kifogástalanul, nfs mw néha meg-meg akadt, de az itt belinket segédprogi felrakása után az is megy akadásmentesen.
akkufogyasztás kb 3% reggel 7-től este 7-ig(munka miatt nincs használva), készenléti állapot bekapcsolt wifivel. hétközben 2 naponta töltöm éjszaka, hétvégén minden este, de akkor gyilkolom is egész nap. 5%-ig szoktam hagyni lemerülni aztán töltő, míg 100%-ig nem megy fel.
én maximálisan meg vagyok ezzel a készülékkel elégedve. CC0KBC sorozat.
korábban volt ainol aurora II-m, és fire/flame készülékem is, azok nem gyengén melegedtek N7-hez képest, és kikapcsoltak 30%-nál, elszállt a belső tárhely ha pl gta3-at raktam fel stb... na azzal volt szívás... igaz nem is egy árkategória az általam említett készülékek
jövőhéten még jön egy 10.1-es Ainol Hero, de szerintem adom is el, mert nálam az N7 telitalálat -eddig-. -
adakiller
senior tag
Sambán keresztül másolnék PC-ről N7-re, amivel egyetlen problémám van, hogy amíg használom a tabletet, és nincs lekapcsolva a kijelző addig kb 2500 kbyte/s-es sebességel másol, viszont ahogy kikapcsol a kijelző leesik 100-200-ra... nem lehet ezt valahogy orvosolni, hogy kijelző nélkül is menjen normálisabb sebességgel?
-
adakiller
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi Gameloft játékok nektek sem kompatibilisek az N7-el?:
The Adventures of Tintin
Nova 2
9mmGyári 4.2-es ROM, mindegyik játék eredetiben megvásárolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged