- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Nem találok ebben semmit, vaze. A wifit is kb 5x-re sikerült beállítani
Beléptem a PH-ra és vagy 10 percig masszíroztam a "teljes verzió" linket, mire átváltott
Jó lesz ez, de mikor? Ez nem béta. Pre-Alpha!(#10164) tupijani
Egyszerű a fa****! Majdnem mondtam
Persze RTFM. Csak találjam meg. -
assemble
addikt
Hat kivancsi leszek ra. Az mx player kompatibilitas nem hangzik biztatonak de remelhetoleg hamar frissitik es jo lesz. A fejlesztoi lehetosegeket elo tudod hozni ha a build number-re 7-szer (igen, hetszer) rakattintasz
, ez 4.2 ficsor.
hallerlaller: jah, amikor a Nexus 10-nel lattam hogy a hivatalos vegleges valtozaton is igy nez ki akkor mar sejtettem en is hogy ez lesz... Hat, nem lesz konnyu lenyelni...
-
assemble
addikt
Koszi!
Hat ennek nem nagyon orulok, most filozok hogy adjak-e megegy eselyt az (ezekszerint most mar alapbol megvaltoztathatatlan) telos feluletnek vagy inkabb maradjak 4.1-en, esetleg valtsak-e majd valamilyen custom ROM-ra amiben majd meg lesz csinalva hogy elo lehessen meg hozni -
Gargazsul
tag
A Wayteq frissítésnél mindent újra kellett telepíteni, beállítani. Agyrém volt. Szerintem is logikus az lenne, ha az oprendszer frissülne maga, anélkül, hogy bármelyik program ebből észrevenne bármit is. A beállításokat meg át kell tudnia menteni. Nincs rootolva a készülékem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged